Skridskor

Lördagen bestod av jobb, efter det blev det inte mkt gjort eftersom jag va lite bakis efter fredagen.

Idag har vi varit å åkt skridskor med André och Madde, var ju inte igår direkt. Gick väl inte överdrivet bra heller då jag inte kan stanna. Kännde mej väl lite kass med eftersom Madde är konståkare och mitt Hjärta har spelat hockey i 9 år. 

Älskling är och tittar på fotboll nu så jag tänkte försöka plugga lite.....¨

Jobb på posten imorgon och känner verkligen inte för det, men ibland får man ju göra det ändå.


Första advent idag, har väl inte känt av det så mkt, eller rättare sagt inte alls, vilket är tråkigt men det kommer väl...


Tog bara en bild innan vi åkte, så nöjet att se mej på skridsor sparar vi!!

Frida jag anropar på hjälp!!!!

Frida nu får du faktiskt hjälpa mej här, vad hände??? Stort som bara den ju.

Alnarp is the shit!!!!

Igår skulle klassen då ut till Alnarp på modellbygge, spännande tänkte Karin. Gick upp tidigt som bara den för att hinna i tid, träffade Frida vid konserthuset och tog bussen dit. När vi väl är där har d knappt ngn aning om att vi skulle komma dit 40 pers. Började varje fall med världens flum, och förolämpningar mot personer som ställde frågor. Efter det visade de en massa bilder som ingen fattade någonting av. Så kl. 11.12 tog jag inklusive 8 andra bussen tillbaka till härliga Malmö. Därefter gick vi till mitt kära jobb å käkade, fick dock ingen rabatt, vilket jag blev lite ledsen av.

Idag hade vi redovisning av vårt grupparbete, vilket gick ganska bra, förutom att jag kände att jag missade typ hälften. Men, men nu e det över, skönt!!!

Ikväll blir det glöggfest hemma hos Madde. Det ska bli riktigt kul.

Fråga mej inte riktigt vad som hände nu, men allting blev väldigt stort, undra om det syns för er med, det återstår att se....


Champagne och lussekisar

Då var grupparbetet inlämnat, och jag måste faktiskt säga att jag är väldigt nöjd! Johan L hade tagit med sig champagne, eller rättare sagt musserat vin. Klasskamraterna var nog lagonom avundsjuka, dessutom åt vi lussekisar till. Kanske inte världens bästa kombination. Efter det bar det av till jobb och nu e jag hemma. Home sweet home!!! Här ser dock ut som ett h*rhus, men så är det när man har mkt att göra. Imorgon ska klassen till Alnarp och ingen vet väl egentligen vad vi ska göra där, men roligt ska det bli!

Palle är iväg och tittar på fotboll med Dennis så jag är helt ensam...stackars mej! Så nu sitter jag här i min ensamhet och dricker en Grolsch.....vad mer kan man säga, jag som inte ens dricker öl.

Ses och hörs!

Till Mamma & Pappa

Kom till att tänka igår. Tänka på allt som varit, på allt jag gått igenom, eller vi har gått igenom. Tårarna kommer direkt. Vet inte hur jag någonsin ska kunna gottgöra er, hur jag någonsin ska kunna få er att glömma. Det går ju tyvärr inte, det kommer alltid att finnas kvar. Utan er hade jag inte varit här idag. Jag är er evigt tacksam!

Idag ska vi äntligen lämna in vårt grupparbete, så lovely. Efter det ska jag jobba på Graffan tills stängning. Känns som om jag egentligen inte hinner, känns som om allt gå i ett hela tiden. Skulle ju behöva städa rejält här hemma innan julpyntet kommer fram.

Regn, regn, regn ute, så enormt tråkigt väder......


Världens bästa föräldrar!!!

Helt slut

Då har jag varit duktig och jobbat, var helt sjukt jobbigt, kändes som om det aldrig skulle ta slut. Varje fall så är det över nu och de skulle ringa nästa gång som de behövde hjälp, så nu måste jag ringa till Grafitti och försöka få tider.

Glömde ju berätta om lördagskvällen när vi var hos Palles mamma. Det var väldigt god mat och det blev en massa intensiva debatter. Hjärtat satt och kastade ut en massa diskussionsämnen som alla hoppade på. Hettade till rejält där ett tag, men i slutändan är vi ju alla vänner. Förtsättning följer för Mantu skulle kolla upp om Framor betalar lika mkt skatt som vi som jobbar, och jag skulle kolla upp den del om socialbidarg. Mycket roande.

Baby kom varje fall och hämtade mej ett tag efter att jag slutat jobbet idag och körde mej hem till M & P, där jag alltså är nu. Han skulle göra lite kundbesök här i Svedala så jag får vänta här, eller vänta är kanske inte riktigt rätt för jag har lite finputs att göra på grupparbetet, men tänkte att jag hinner med ett inlägg först. Hann in en sväng på Nillsons möbler också, där de hade jättefina grejor, vill ha, vill ha, vill ha.

Fick så enormt ont i ryggen idag så hjärtat har lovat massage ikväll, lovely!

In and Out!

Julkänslor

Då har jag druckit julens första glögg, väldigt gott! Har ju försökt att hålla mej länge nu men när vi kom hem till Svedala så var glögg och pepparkakor framdukat. Pappa och Palle är ute och byter däck och det är riktigt kallt. Skiljer hela 4 grader jämfört med Malmö.

Glömde ju mina plancher hemma så kan tyvärr inte syssla med det...Eller det var inte jag som glömde de, men, men.

Såg nyss att vårens schema var utlagt, spännande. Ska kolla upp det......

Börjar få lite julkänslor nu, älskar ju julen. Massa mys...

Snabbt inlägg

På väg ut till IKEA för att träffa Kristina, Johan och Sasa, var ju sjukt länge sedan man såg dem. Baby blir bara inte klar, står i duchen nu. Efter det ska vi hem till mamma och pappa för att byta till vinterdäck. Baby måste ju vara säker när han kör varje dag. Blir att sova där inatt för jag ska jobba på posten imorgon, hoppas bara att det inte blir regn eller snö. Måste sticka!!!

Detta förbannade grupparbete

Fredagen började med grupparbete, ska bli sååå skönt när detta arbete lämnas in på onsdag. Mitt på dagen kom den första snön, mysigt. Men det har blivit förbannat kallt. På kvällen blev det mys med hämtmat och idol. Såg även det sista avsnittet av O.C på box 3, vill ha mer ju.

Idag blir det plugg igen, sedan ska vi hem på gåsmiddag till P:s mamma. Hoppas dock på att hinna med en del annat där emellan. Advent nästa helg, helt galet vad tiden går fort.

Kåren

Igår  va vi på kåren, förfest hos Julia innan, då jag äntligen plockade Jonathan. Han bad så mycket om ursäkt och hoppades att vi skulle kunna vara vänner, för jag verkade ju ganska soft. Hm.....vad ska man säga. Varje fall, när vi väl kom till kåren upptäckte vi att det var jättelite folk. Men vad gör väl det oss, vi började dansa och efter ett tag så hade det kommit mycket mer människor. Jag hade varje fall riktigt kul , länge sedan jag va ute och dansade känns det som. Dock är det inte lika kul idag när jag ska jobba, på posten och springa i en massa trappor och cykla. Karin mår med andra ord inte så bra idag. Men, men så kan det ju gå.

Grupp arbetet börjar ta form, satt med gruppen 4,5 timmar igår och när jag väl skulle gå så skulle de minsan (stavas det så Frida?) sitta kvar till klockan 20.00 när biblioteket stänger. Fine.

Känns i halsen som om jag har rökt tre pakett cigg på en timme. Nä nu ska jag grupparbeta med mej själv.....


Jag ritar!!!

Gissa vad jag gör???

Jag håller på att rita en plankarta och det tycker jag ju är riktigt kul!!! Träffade gruppen imorse och det går som det går, vad mer kan jag säga.

Har väl inte berättat vad som hände med bilen ifredags när vi hade varit å handlat? 1, 5 liter mjölk rann ut i baksätet, mindre roligt. Försökte suga upp det så gott det gick, men igår när jag hade bilen luktade det inte hallon i den direkt. Så vi fick lämna in den på luktsanering och rengöring, 800 kronor fattigare. Precis vad vi behövde nu.

Jobbade min första dag på posten igår, det gick riktigt bra. Kommer nog få en del muskel av det, för det va ganska tungt, men det är ju bara bra. Imorgon bli det kåren, ska bli riktigt kul. Ska tyvärr jobba på torsdagen så får ta det lite lugnt.
Måste tillbaka till riktningen nu.

Desperate Housewifes ikväll, längtar.

Massa drinkar

Igår va vi på Bostadsrättsmässan i Mässhallen, var väl betydligt sämre än väntat. Var en hel del om hus utomlands, varför jusi har fått idén att kanske flytta till Thailand några år efter att jag pluggat fördigt. Blir antagligen inte så ju men det är en rolig tanke, husen där ner är ju sjukt billiga. 

På kvällen var Janette och Lasse här. Det var väligt trevligt med god mat som älsklingen lagat och en massa goda drinkar som även älsklingen hade gjort. Kan ju säga att mitt huvud verker väldigt idag och att jag känner mej allmänt slö. Hade nästan glömt hur det känns att vara bakfull och kan ju idag säga att det är inget som jag saknar. Tyvärr tog vi inga foto förrens vi var ensamma och d hade gått, varför vi nu började fota sen vet jag faktiskt inte. Det var nog jag som tyckte att det var en briljant idé.

Ikvälll kommer Memo och Fina hit med sin lilla bebis som vi inte har träffat, kunde dock valt en betydligt bättre dag än denna söndag men, men. Just det d är ju sista avsnittet av ensam mamma söker ikväll eller näst sista kanske.

Nä nu ska vi se ett avsnitt O.C till......




Så här fint vart vårt kök vid två i natt

Många bollar i luften

Dagen började med 2, 5 timmars jobb, ingen big deal direkt. Efter det hämtade Palle mej och körde mej till skolan för att ha delredovisning, även det gick smärtfritt. Glömde förresten att dagen började med att Posten i Svedala ringde mej, eller inte direkt posten men en person från posten. Ska varje fall dit och jobba på måndag så får hoppas att det bli bra. Känner helt plötsligt att allt börjat gå väldigt fort och att jag har väldigt mycket att göra. Insåg idag att vi har ett litteraturseminarie på måndag om Jane Jakobs som jag inte alls läst och att det är 13 dagar kvar tills vårt grupparbete ska vara inlämnat + jobb  på detta. Men allting löser sej, ingen stress. Ikväll ska min Lena ha fest men tror dock inte att vi kommer, jag vill men jätte gärna men måste hinna städa och handla tills imorgon när Palles kusin och hennes sambo kommer hit. Tänkte göra det imorgon men då ringde Mantu, (P:s bror) och hörde om vi ville gå på bomässan, vilket jag tycker låter som en bra idé. Åter till kvällen, ikväll bli det alltså städning, handling och sedan god middag m hjärtat och Idol. See ya!

Råttor och jobb

Då har man jobbat ännu en dag, fast va i västra hamnen idag. Dagen flöt på ganska snabbt. Efter det åkte jag in till stan till Graffan å träffade Lena, gick till Bik Bok och prövade våra jackor. Får väl leva upp till mitt rykte som jag skrev om igår, nämligen att jag va nördig. Nu är det ju dock inte bara jag som är det utan även Lena. Vi köpte nämligen likadana jackor. Men men det är ju inte så att vi hänger varandra hack i häl om dagarna.

Kvällen blir nog lugn antar jag. Pratade precis med syster min, har ju inte träffat dem på jättelänge, (observera Frida, ingen särskrivning hör inte). Allt verkade varje fall vara bättre med bebisen nu, skönt.

Min underbara grupp beslutade idag att vi skulle ses kl. 10 imorgon för att arbeta, jag sa att jag ska jobba mellan 11-14 och hörde om vi inte kunde ses 8 istället. Tror ni att det gick bra, nää givetvis inte. Har försökt byta bort mitt pass, men ingen kan. Nää nu ska jag gå och gräva ner mej ett tag!!! 

Glömde ju berätta om min skräckupplevelse imorse. Kom ut för att ta cykeln och hittade inte den där jag ställt den. Upptäckte att det var städat på gården och att min cykel stod i cykelstället. Bredvid den stod det två andra cyklar och gissa vad. Det vart en jättestor och då menar jag enorm råtta på dem. Karin skriker som bara den och råttan blir rädd och gömmer sig under ett hus, vartpå jag tittar under huset och när råttan ser mig springer den igen och jag skriker igen......Första gången som jag ser en råtta live, trodde dock inte att jag skulle få se den när man flyttade in till storstan.




Senaste personalfesten, Lena; Junior & Jag

EH=nörd=jag

Sitter uppe själv nu, tråkigt:-( Sån panik i kroppen att jag inte alls känner för att lägga mej. Såg nyss insider, handlade om människor som skadar djur för att de tänder sexuellt på det. Hur sjuka kan folk bli!!! Så enormt hemskt.

Fikan med Lena var mysig, va på EH och för er som inte vet hur nördig jag är så betyder det Espresso House. Tog en varm choklad bara för att jag inte alltid skulle dricka chai. Men inget är ju så gott som denna underbara dryck så givetvis ångrade jag mig. Efter det gick vi lite i affärer å kikade. Jag hittade givetvis en snygg jacka som jag vill ha.....

Jag å Lena på min 22- års fest, inte så snygg bild på mej dock.

Förlåt Lena trodde du var med överst, hoppas att jag kompenserar dej nu!

Den moderna staden

Idag blir det ner till skolan och skriva klart min underbara uppsats om Den moderna staden. Ska bli så skönt när den är klar och det är den ju alldeldes snart! I eftermiddag ska jag fika med Lena på stan, känns som evigheter sedan vi sågs, men så blir det ju ibland, tyvärr. Kanske går en runda i stan också och fönstershoppar lite. Nä nu ska jag gå och ducha lite så att jag bli fin, kom ju till skolan igår och hade glömt tamascara, fråga mej inte hur men det hade jag varje fall. Då ringde jag Frida som blev min räddare i nöden! Litteraturseminatier igår gick förövrigt bra, inget avancerat alls!! Hörs sen!!!

Helgen

Lördagen började med jobb, dryg dag jobbade från 10 till 17.30. När jag väl va hemma kunde vi inte bestämma oss för vad vi skulle göra. Tillslut blev det att vi beställde hem mat och hyrde en en film, The girl in the park som inte alls va bra, definitivt ingen film jag kan rekommendera. 

Söndagen började med att mamma ringde och väckte mej, visserligen va klockan halv 11, men efter d senaste dagarna behövde jag verkligen sova så länge. Väl upp käkade vi god frukost å kollade O.C, snart e tredje boxen slut....

Efter det gav vi oss ut för att hitta farsdag present, vilket inte alls var lätt men det löste sej tillslut. Hitta för övrigt en massa annat fint på Ilva å likte annat. Har en massa projekt med lgh som vi vill fixa Nu. På kvällen blev det mysig middag  hemma hos föräldrarna.

Kännar att skolan blivit försummad rejälv den senaste veckan. Får väl försöka styra upp det lite. Idag blir det grupparbete, sedan föreläsning.....spännande, eller inte!

Kort sammanfattning om helgen, inte allt för spännande kanske.....

Påväg till Ilva

Röda ögon

Då är det snart skola, börjar kvert över tio. Blev inte särskilt många timmars sömn inatt varför ögonlocken känns tunga som bly och ser ut som jag har 6:e gradens inflamation. Idag vill Karin göra något riktigt kul, men vad skulle det vara? Måste fortsätta på min uppsatts och mitt projekt och litteraturseminariet, måste, måste, måste. Men hur ska man gör när energin står på noll och batterierna är fullständigt urladdade?

Ingenting förändras av sej själv!

Vi var en gång av samma slag.
         
Vi trodde bägge på alla löftena, man gav.

Men dagen gick och det blev kväll.

Och ingenting förändras av sej själv.

Det tog sin tid, att se det klart att det vi skapar själva, 
det är det enda som blir av.
Vi kunde gott behövt din hjälp.
För ingenting förändras av sej själv.
Men tiden när vi föddes eller platsen där man bor,  
minnena är inte längre nog.
Nej, det är kamp för samma framtid och tro på samma mål,
som gör att man kan säg', man hör ihop.
 
Det har bli'tt sent och jag ska gå. 
Jag har slutat hoppas, att jag ska få dej att förstå.
Om nå't skall brinna, krävs det eld.
För ingenting förändras av sej själv.

Björn Afzelius

No more words

I've already been told 

what's been said

Yes, I've heard,

Oh, I've been listening 
       
till it twisted my head

No more words 
I've already been talking 
too long
It´s absurd 
to think the world 
is on the tip of your tongue 

Why don't we do something
Cause there's a hell of a lot to be done

Why don't we sing something
Cause there's a hell of a lot to be sung

Why don't we lay off our liberal views
Cause there's a hell of a lot to be won
            
Why don't we do something
Choose something ....

Living alone in the jungle

Nobody there

Nobody cares

Taking his time to be humble

Living alone
    
not having a home
    
The moon is his natural mother
    
The sun is his brother-in-law

Sitting on the top of a pillar
looking my way
the man of today
He's the professional killer
Give him a gun
and he'll kill you for fun
Don't you try to get near him
Don't you ever try to get close

Why don't we do something
'Cause there's a hell of a lot to be done
Why don't we sing something
'Cause there's a hell of a lot to be sung
Why don't we lay off our liberal views
'Cause there's a hell of a lot to be won
Why don't we do something
Choose something ....


No more words
Let me live by the touch
of your hand
Oh, I've heard
Yes, I've been listening
but I can't understand


Lonely

Jobbat idag igen, blivit en del klydd på jobb, men det löser sig nog. Kom in en kund igår med en helt underbar päls så jag frågade henne var hon hade köpt den. Hon sa att hon köpt den i en, hör och häpna Sofie second hand affär. Vad gjorde jag då? Jo efter jobbet begav jag mej dit, ge mej kredit Lena. Karin i en second hand butik!!!! De hade en jätte fin päls som jag vill ha men den va ganska dyr så får väl se hur d går att ordna.

Torsdag och allting känns fruktandsvärt lonely. Eller rättare sagt så är det lonely. Imorgon blir det nog skola mellan 10-12 om jag orkar pallra mej dit vill säga. Det är väl på den fronten där det händer saker just nu, jobb och skol fronten, tråkigt men sant. Redan fredag imorgon och helgen ser väl inte så där ljus ut, men det blir kanske bättre!

Jaha vad ska man göra nu? Hmmm, ingen aning, får väl gå ner å ta en cigg. Detta förbannade skit som jag ska sluta med men som det aldrig ges tillfälle för. Men det kommer nog.....




Underbaraste Alvin

Ja, vad ska man säga om dagen? Totalt upp och ner? Kanske.
Jobbade på Graffan idag, började kl. 10, det gick utmärkt förutom våra små praoelever som inte lyfter en fena om man inte säger till dem och även om man gör det så är det väldigt slappt.

Pratade med Såfie idag, tack för att du finns även då du är på andra sidan jorden. Efter det följde jag med mamma till min bror för att passa världens underbaraste barn, Alvin. Han blir bara sötare och sötare för varje gång och idag var han totalt på toppen. You make my day. Han är inte alls blyg längre som han va innan.

Imorgon blir det jobb igen, behöver ju verkligen pengarna eftersom Karin har blivit fast besluten om att åka jorden runt. Måste även plugga men orkar faktiskt inte det just nu kanske energin till det kommer.

Mamma vad vore jag utan dej!!!!



Alvin som bebis!!!! 

Html- koder?

Då har underbara Frida fixat min blogg så att den ser lite mer sofistikerad ut. Frågade mig om jag kunde mkt om htlm- koder???? Och nä det kan jag ju inte....

 Morgonen började med att mamma kom hit med nybakade bullar, mums. Så vi åt och drack kaffe. Efter det bar det av till skolan, jag har bilen idag så jag var så lat att jag körde dit. Föreläsningen var på engelska men det var inte alls svårt att förstå, inga konstiga begrepp och sånt trams.

Nu skulle jag sätta mej för att försöka börja på min uppsats men upptäckte att min testverision av Windows har gått ut, d händer ju bara mej. Så nu blir det alltså inget skrivande, kanske ska ge mej in på den jätte spännande boken "Drömmen om altantgångaren" eller inte.

Mamma ringde precis och hade glädjande besked om laban, ska antagligen hämta honom imorgon. Ikväll ska vi hem till mamma å käka. Hoppas på något riktigt gott. Nä nu får jag väl försöka få något gjort här......

Min vovve

Helgen var lyckad, komikerkvällen var riktigt bra. Björn Gustavsson var dock bäst!!! Efter det stannade jag ett tag på slagt innan det blev hem resa. Igår skulle vi till min bror och hans älskade Alvin, men det blev inställt:-( Istället kollade vi en massa O.C, köpte 2:a och 3:e boxen nyss. På kvällen blev det en tur hem till mina föräldrar, men vi hade glömt att de skulle på kalas. Laban min vovve som bor där har blivit väldigt dålig. Har fått diagnosen diabetes men det har snabbt gått utför under helgen. Så imorse var jag och mamma med honom på akuten och han blev inlagd, min älskade vovve. Tror inte att han har långt kvar....men jag hoppas verkligen det. Hej så länge!!!!






Laban

Helg

Gårdagen började med studiebesök på Lomma kommunhus. Var väl inte så där jätte givande. Efter det åkte Frida och jag inte till stan och mötte upp en kompis till henne för att gå och luncha på Jensens Böfhus. Blev en grekisk sallad eftersom det var deras ända alternativ utan kött. Efter detta skulle jag åka och träffa min älskade grupp. Klockan ett hade vi sagt men tror ni att alla var där då? Nää givetvis inte, killarna kom klockan två, mindre kul. Det fungerar väl inte så där jätte bra, de pratar om politiska hus, höghus och sopor. Karin pratar om estetiskt tilltalande, studentbostäder och caféer. Fortsättning förljer.

På kvällen kom älsklings bror hit och både hjärtat och jag sommnade, kanske inte så trevligt sällskap. Klockan halv två gick vi till sängen och det var underbart. Vaknade tidigt idag vilket inte riktigt var tanken.

Ikväll blir det tapas hemma hos Desireé, sedan ska vi på komikerkväll på slagthuset och sedan  får vi se. Rapport om kvällen kommer imorgon.


RSS 2.0