The more I get, the more I want

Igår va jag på stan med finaste Sandra och hittade minsann en jättefin kavaj och en skjorta. Känns som jag handlar ngt varje dag, inte så genomtänk kanske, eller jo det är det faktiskt!

Idag blir det en massa kul. Frukost med Nathalie på stan vid halv elva, lunch med André och sedan träffa Frida för planering av examensarbete.

Det är fint väder och jag trivs med tillvaron. Snart midsommar och vi ska upp till Helsingborg, eller först till Landskrona och åka båt till Danmark och kanske till Ven, sen ska vi hem till dem i Helsingborg och käka och leka lekar och annat.

Det är lite nya planer i livet på gång med, kul!!


Vart är sommaren?

En ny vecka inleddes igår och den är faktiskt ganska lugn. Igår va jag ledig och va i stan och fikade och hittade på annat bus. Idag jobbar jag dock, i nio timmar, men det är bra! Ledig resten av veckan vad jag vet, eller på fredag ska jag på introduktion på ett nytt litet arbete. Torsdag ska jag äntligen till frisören och som jag har väntat. Helgen bjuder på stor fest hos Nathalie och Staffan och jag både vill och inte vill jobba på söndag. Det är nämligen min sista helg på plantagem och då kan man jobba bakis. Det är okej. I övrigt så blir det att träffa en massa härliga människor på min lediga tid. Nu ska jag ta bussen till Svågertorp....

En famn för mej

Sista tentan för terminen är gjord!! Kan det bli bättre, ja det kan det, vädret kunde varit bättre och jag kunde haft ett sommarschema. Ikväll blir det student i Svedala sedan vin hos Frida, Julia och Patrik.

Det planeras för en liten roadtripp i slutet av juni, i Sverige, i Tyskland eller någon annatstans. Kanske en tripp till Götet nästa söndag till tisdag och kanske lite annat. Det blir en bra sommar i år känner jag, en mycket bra sommar.

Lite bilder från Malaga. Det är mitt liv nu.










Even if the sky is falling down

Det är inte mycket bloggande nyförtiden från min sida. Det beror helt enkelt på att jag inte har en enda minut över i mitt liv just nu. Känns det varje fall som.

Bröllopet gick bra, de blev gifta och festen bjöd på dans i massor tills jag va helt slut.

Malaga va underbart och jag vill bara tillbaka, tillbaka och tillbaka. Mssa god mat, gott sällskap, sol, bad, delfin tur, Gibraltar, Malaga stad och framförallt en massa goda drinkar och annat starkt.

Jag jobbar aset av mej, det innebär att jag jobba varje dag (inte tisdags). Pga detta har jag tagit mig rättigheten att säga att jag inte kan jobba på söndag. Det vet nog alla vad det innebär, fest  i massor på lördag.

Baloo och jag myser och promenerar på all tid jag inte jobbar, eller oftast är vi tre

Och sist men mest stressig så har jag en sista uppgift i skolan att lämna in innan söndag och sedan har jag tenta nästa vecka. Sen börjar sommarlovet och det gillar vi!


RSS 2.0