Torsdag i Malmös uteliv

Kvällen blev allt annat än lugn igår. Skulle ju bara till lilla torg för ett glas vin, så blev det dock inte. Började på Mello med Maggan och Marie. Sen bar det av till Friday´s för att trräffa Åsa och Sandra. Magz gick hem och jag, Åsa och Robin(kompis till Åsa) gick till Etagé. Vid tre åkte jag hem för att gå ut me vovven. Nu måste jag fixa mej inför bröllopet.

Bilder från igår. Enjoy.







 


Nästa anhalt: Lilla torg

Sitter med en sommarcider i handen, som jag förövrigt inte alls gillar. Har dessutom kommit på att jag inte alls gillar cider. Nästa anhalt torget, med Magz och en kompis till henne. Enkel klädsel, paljett top och svart leggings, höga skor.




Vovvsen är med såklart!

Drömmar

Drömmer mej bort till fjärran land. Inser ganska snabbt att jag är kvar hemma. Drömma kan man ju varje fall. Hugo och jag har varit på långpromenad och det är varmt, men det blåser rejält. Tror vi är inne i en riktig blåsfas. Blev en klänning idag på stan, är egentligen ett nattlinne, men jag ska ha den som klänning, jättefin. Ett par spajsiga örängen med.

Vi roar oss bäst vi kan

Hugo och jag roar oss bäst vi kan. Har varit ute på promenad och nu är han väldigt leksugen, han hoppar omkring och skäller i lägenheten och jag försöker förklara för honom varför man inte kan göra så. Ni förstår säkert hur bra det går. Snart kommer Frida och vi ska promenera hem till hennes syster och vattna blommorna.

Sen blir det duscha och sen upp till stan. Kanske lite plugg med, kanske. I morgon är det bröllop för hela slanten och jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mej.

Nä nu ska jag byta om till promenadkläder, så länge får ni roa er med när Hugo tittar på bilarna.


Saker runt omkring mej

Igår kom mamma med Hugo, vi lagade grönsakspaj som va mums. Sen vart det vino med Lena och Sofie, ja och Hugo såklart.

Morgonen har spenderats promenerande med hunden. Nu ska jag iväg och handla med Lena till personalfesten. Massa saker vi ska ha. Kvällen ska tillbringas med fina Frida och god mat.

Kanske bokas det en liten resa till London i september, men antagligen inte. Vi håller dörrarna öppna.

Hugo

Vaknade med tuppen idag, upp och fixa lite. Försökte söka lite jobb, men det gick inte att  bifoga mitt cv när jag väl skulle skicka det. Ska va hundvakt nu ett tag, så jag får se om det blir hund för mej eller inte. Dessutom är det förhoppningsvis bra för att skingra tankarna i allt kaos.

Vad är det för väder, hade hoppats på sol nu när jag e ledig, sol och bad i mängder.

Tåget hem från Skavsta är bokat och det känns väldigt skönt. Tack Frida och Julia.

Nu blir det in till stan för att träffa Lenis och Såfie för fika och prat. Först: föna håret.

För er som undrar över rubriken, så är det hunden:-)

Livet blåser rejält

Jag lever, lite varje fall. Saker och ting har förändrats ganska radikalt, men jag lever.

Underbara Lena har varit hos mej ikväll och vi har bestämt att jag ska ha födelsedagsfest, kan det bli bra? Jo det blir det nog va? En del planer för veckan, jobbigt just nu att inte jobba. Hade behövt ha något att tänka på, eller rättare sagt inget att tänka på.

Möblerat om lite hemma, eller flyttat byrån, det blev riktigt bra. Jag vill förändra, förändra massor och lite till. Jag vill dränka mina sorger i shopping och champagne. Massor av shopping och champagne och massor av skor. En massa heminredning och en massa kläder. Låter det hälsosamt? Inte så, men för stunden tror jag det är riktigt bra. Jag vill tatuera mej, något nytt, något riktigt fint. Helst av allt vill jag fly landet och lägga mej i en solstol på en strand i fjärran land med en mojito i handen och en cigg i den andra, för ett tag, sen måste jag ta tag i rökningen. Men bara inte just nu. Just nu måste jag faktiskt ingenting, eller egentligen, men jag bestämer för mej själv att jag inte alls måste något, mer än att bara försöka vara.

Keep in touch


Tuvas dop

Uppe med tuppen idag. Sovit hos Mamma och Pappa och snart ska jag kör in till stan för att köpa doppresent, Tuva döps nämligen idag. Tuva, Alice blev det, fint. Annars är det söndag för hela slanten och jag njuter av min fyra veckors semester, eller försöker njuta, försöker att inte tänka på att jag behöver jobba och försöker att bara va.

.....

I'm Gonna Make A Change,
For Once In My Life
It's Gonna Feel Real Good,
Gonna Make A Difference
Gonna Make It Right

Vino

Nu blir det chinabox, sedan in i duchen och sen fixa mej. Ska nämligen med Fridas gamla klass och lite annat folk och dricka lite vin och annat trevligt. Väntar på P nu. Ha en trevlig kväll!!!

Lön

Lönen har  kommit, och jag är grymt besviken. Inser att jag verkligen måste söka jobb. Pengarna räcker inte ens till hyran och då har jag ett par tusen i andra räkningar. Ingen lättnad direkt.

Nä nu ska jag dricka kaffe och fundera över livet....

Världens oflyt

Snacka om att jag har väldens oflyt just nu. Gick en runda i stan efter jobb, så skulle jag in på jobb en sväng. Tappade telefonen i toaletten, great. Ner med handen snabbt och upp med den, och nej jag hade inte kissat för er som undrar. Gry hjälpte mej och torka varje fall. Den gick igång igen, så satte i kortet och tryckte koden som jag haft i åtta år tre gånger fel, men jag vet att jag inte tryckte fel men telefonen har väl fått någon mongoryckning av allt vatten. Så nu är kortet spärrat. Nu kommer P snart så vi ska bege oss till telenor för att faxa dem att jag vill ha koden via e-post. Ni vet jag har alla förbannade papper på telefonen förutom puk-koden. Livet är underbart ibland. 

Fika hela dagen, nästan

Idag va det som vanligt jobb med Sandy. Efter jobb bar det av till stan för fika med Såfie och Lena på Paus. Sen gick vi till EH och Gry och Sandy kom för att planera personalfesten den 1 augusti som för övrigt ska bli sjukt kul. Sen gick vi till H&M och jag köpte en tröja, bild kommer. Nu väntar jag på mannen som kommer med ingredienser till skaldjursoppa, mums!

Smart konversation

Satt och funderade över Lenas och min brighta konversation i lördags morse. En kille hade kvällen innan kallat en av tjejerna för något väldigt opassande varpå Lena säger,

Lena: Jag fattar inte hur man kan säga så, jag hatar folk som säger så.
Jag: Ja jag vet, jag gillar inte alls det heller
Jag: Vad var det han sa
Lena: Ähh, jag vet inte

Märks det att det va söndag?

Bilder från Båstad

Efter jobb idag träffade jag mamma. Vi har gått i stan och käkat Ben & Jerry glass. Hittade en massa fina kläder och skor som jag vill ha nu med detsamma. Fick tillbaka min mobil igår som har varit inlämnad, idag var det dock samma fel på den, så fick lämna den igen.

Bilder från Båstad......















I had the time of my life

Bloggen har legat stendöd ett bra tag nu. Det beror inte på att jag har gått och dött, utan på att jag helt enkelt inte har haft tid. Helgen har varit magisk och jag kommer leva på det länge.

Båstad, ojojoj. Vilka dagar. Började att vi åkte upp på torsdagen. Fem personer i en alldeldes för trång bil med alldeldes för mycket packning. Från Lund till Ölvöstrand, nercabbat. Väl där körde vissa hårt medans andra  laddade för fredagen.

Frukost och matlagning, sedan hämtade Lena och jag Carro inne i Båstad. Efter det blev det stranden några timmar, innan vi åkte hem för att fixa oss. Allt fler folk droppade in under eftermiddagen. Käk och sedan fest. Taxi in till Båstad. Först gick vi till Madison som inte va så där jättebra. Sedan hamnade vi på hamnkrogen, som var grymt. Har aldrig varit så varm och svettig (inte så mysigt) i hela mitt liv. Dansade som bara den tills det var dax att åka hem. Sätter oss i en vit limo och alla kör gärnet till NRJ in the club. Väl hemma blevdet nattamat  och lite dans innan sängen ropade mitt namn.

Lördagen åkte jag med Joppe, Lisa, Lena och Carro till Helsingborg för att jag och Lisa skulle  ta tåget till Malmö. Såklart va tåget försent och vi fick byta tåg och en massa klydd. Jag va lagom stressad när jag tio över tre stod på centralen när jag skulle varit i Svedala. In i en taxi, hem duscha, fixa mej, Såfie kom och Palle hämtade oss. Hem till mina föräldrar för uppvacktning. Allt gick väldigt bra och det var väldigt kul. Massa god mat och trevliga människor.

Söndage var jag aningen sliten, men det var kanske inte så konstigt. Blev fixa med allt från gårdagen, tält skulle ner, disk diskas och en massa sånt. Väl hemma köpte baby och jag mat och såg film.

En helt, helt underbar helg!

090714

Jag laddar inför Båstad på torsdag, ska bli kul. Gick lite i stan efter jobb för att se om jag  hittade något kul, men det gjorde jag underligt inte. Solen skinner igen och det är härligt, riktigt härligt. Önskar bara att jag kunde ligga på stranden och sola och sedan svalka mej i vattnet.

Väntar på pappa som ska hämta mej så ska jag med hem till mitt ursprung. Hjälpa till lite inför festen på lördag. Det är full rulle hela tiden och det gillar jag.

Igår bokade vi tåg till Linköping 7.14 den 11 oktober, ska det bli kul eller ska det bli kul?

Ska ladda upp lite bilder i dagarna från senaste tiden.

Det mesta har gått fel

Såja, bröllopsoutfiten är fixad. Det mesta har gått fel på vägen men nu är jag klar. Jag tappade mina nya ögonskuggor i golvet så hela badrummetblev lila och mitt hår tog helt för lång tid och blev fel hela tiden och jag kunde inte bestämma mej för vad jag skulle ha på mej och en massa annat. Men som sagt så är jag klar och resten får jag ta tag i imorgon.

Memo och Finas bröllop idag

Vi hade en riktigt trevlig och mysig kväll hos Alvin igår. God mat och trevligt sällskap. Klockan blev mycket och vi va inte hemma förens vid två.






Idag är det bröllop som gäller, vigseln är klockan fem så det är inte så jättelänge tills dess. Jag har inte ens bestämt mej för vad jag ska ha på mej. Tänkte först ha klänningen jag hade på min brors bröllop, men jag har nog tänkt om lite där.

Har städat hela lägenheten nu och det luktar så där härligt rent. Ha en bra lördag alla!

En helt vanlig torsdag i mitt liv just nu

Lyckades försova mej till jobb idag, eller försova och försova, jag hann i tid. Hade ställt klockan på halv tio, men på något sätt har jag lyckats att stänga av alarmet. Tjugo över tio vaknar jag i panik, börjar jobba elva nämligen. Men tio i elva infann jag mej på jobb, får väl erkänna att Palle hade ett litet kort med i spelet, han körde mej nämligen.

Jag beställde ett påsklakanset för två dagar sen och fick redan idag ett sms om att det kommit. Det gick väldigt fort.

Här får ni ett litet smakprov, det är ju ganska mycket större än detta men mönstret ska vara det samma. Visst är det fint?

Imorgon är sista arbetsdagen denna vecka. Efter jobb blir det kalas för Alvin uppe i Hörby. Lördag är det bröllop, det blir tre bröllop för oss denna sommar. Herregud va folk gifter sej!

Coffee queen

Nya fina vita naglar, härligt. Nu städar jag för fullt hät hemma och dricker starkt kaffe. Jag är väl inget jätte fan av att städa direkt, men det är riktigt härligt efteråt när allt är damm är borttorkat, golvet tvättade och sängen är renbäddad. Just nu befinner jag mej i något mellanstadie, sängen är renbäddad och halva lägenheten städad+badrummet.

Givetvis hittade jag en massa fint uppe i stan, b.la en palljet väst och ett fint linne. Karin är inte riktigt gjord för att inte kunna shoppa när hon vill. Lev med det, som vi så fint sa i klassen i våras efter Marcus Krunegård.

Det borde vara sommarlov, men jag känner att jag har en massa saker att ta tag i hela tiden. Hur lär man sej att koppla av egentligen?


M.J, you will always be a star

Efter jobb igår spenderades 8 timmar med tvprogram om M.J. Har inte riktigt tagit in att jag aldrig kommer att få se honom live. Jag började gråta och P fick trösta mej. En enorm stjärna som aldrig kommer dö ut!



Nu ska jag snart bygga naglarna, sedan blir det en sväng i stan. Idag fyller världens finaste Alvin 2 år, ett stort grattis till honom.


Tvättid

Nu på morgonen har jag tvättstugan och det är inte en av mina favoritsysslor om man säger så. Eller det va kul när vi hade tvättmaskin och torktumlare i lägenheten, men jag har att tvätta i tvättstuga. Ingen städar efter sej och det känns som att jag tvättar i samma vatten som den som tvättade innan mej. Ucsh för tvättstugor helt enkelt, eller för de som inte rengör efter sej.

Migrän?

Lyssnar på Celine Dion, var väldigt länge sedan. Tänker på planeringen inför hösten, tänker på alla saker som jag vill ha, på alla kläder som jag vill köpa och på allt jag vill göra. Funderar över när mina skattepengar ska komma och när jag ska vinna på lotto.

Jobbat tre timmar idag. Skulle titta lite i stan, men det började blinka för ögonen så fick åka hem och lägga mej. Sov en och e halv timme, men det försvann inte. Antar att det är migrän. Typiskt när an har saker att göra, hatar dessutom att inte riktigt veta vad det är.

Vart tog sommarvädret vägen? Just nu regnar det utanför mitt fönster och jag gillar det inte alls, eller nu när jag inte mår bra är det skönt, men inte annars.


Har jag sagt att jag älskar sommaren?

Jaha då var det söndag igen och ännu en helg är förbi. Helgen har helt klart varit över förväntan och jag har faktsikt haft det riktigt bra.

Fredagen bjöd lite oväntat på Grappa, Friday´s och Etagé. Mötte upp Frida och hennes gäng från gamla klassen för lite vin på Grappa, gick sen till Friday´s för ännu mer dricka. Vem träffar jag då där om inte Såfie. Därefter begav vi oss alla till Etagé för lite dans. Dock blev det inte så mycket av den varan utan det blev mest att vi va på utegården och umgicks.

Lördagen va det stranden för hela slanten. Jag, baby, Dennis, Mantu och Charlotte åkte till Kämpinge, va hemma lite över sex och då blev det bråttom för vi skulle nämligen till Mantu och grilla. Allt blev ju sent som vanligt så vi började väl vid åtta tiden. Sen upp till torget och sen hem när de stängde.

Idag började vi dagen med frukost och film, det blev Jakten på lycka med Will Smith. Sen åkte vi hem till mina föräldrar, P för att hämta en bultsax och jag stannade. Hela famlijen va samlad och vi avslutade med grillning.

Palle är påväg hit och vi ska se reprisen på dokumentären om Michael Jackson. 

Lomma beach

Idag blev det Lomma beach och det va riktigt nice. Svensk sommar är grym när vädret är bra. Brännan börjar sitta där den ska och jag är riktigt nöjd. Dock så blev det lite tråkigt när vi kom till bilen och de nyss satt 600 kronor i böter, shit happens.

Ikväll har mamma varit här och det var som vanlig världigt mysigt. Vi käkade pastasallad med vitlöksbröd och coctailkorvar. Sen åkte vi till city gross och handlade en massa, massa mat och käkade glass.

Imorgon blir det jobb och jag är inte alls laddad, jag vill jobba i stan med min Lenis. Ska inte klaga för jag jobba väldigt lite, men det är ju inte sjlvvalt om jag säger så.

Sov gott!

Sun is shining, the weather is sweet

Kvällen igår va mysig, vi grillade och spelade kub i parken. Dock hade jag bara två korvar hemma så var fortfarande vrålhungrig när vi hade käkat. Efter grillning blev det lilla torg för mej och Magz. Landade hemma vi två tiden.

Idag blir det antagligen en liten sväng till stranden trots att jag känner att min hud behöver vila. Får sitta i skuggan och läsa en bok eller något och så ska jag bada en massa. Igår badade jag flera gånger och det är härligt, men dock inte likt mej.


Mot min vilja får jag erkänna att Sofie och Lena va grymma på kub


Vår fina grill, observera mina korvar längst ner till vänster och Markus fot till höger


Maggan drack direkt ur flaskan såklart

Sol, sol, älskade sol

Dagen spenderades på ribban. Vi blev ett helt gäng till slut, jag, Lena, Såfie, Sofie, Maggan, Anki, Sanja, Palle och Sasa. Känner att min kropp nästan är död av all sol och jag tror nästan attjag ska hålla mej borta från den imorgon.

Ikväll blir det grillning i parken och sedan en sväng till lilla tog för ett, eller kanske två glas. Är det sommar så är det, synd bara att miin plånbok inte vill hålla med mej riktigt. Enligt den skulle vi vara inne i början av januari nu, då alla håller sig inne och är fattiga. Hon har med andra ord vänt på året. Jag tänker trotsa henne och inte alls vara med på det.

Nu tänker ni säkert att jag verkar va helt kokos i huvudet, och för er som känner mej vet ni ju att så är även fallet.

Ha en myskväll i solen!

Some pictures

Gränden va underbart som alltid, dock hade de dragit ner väldigt på kvalitén och mängd på maten. Fick käka lite choklad till kaffet och sen va jag nöjd. Lite skaller och annat trevlig avklarades innan vi skiljdes åt.

Imorgon blir det stranden igen, wii. Känner dock att jag nog får smörja in mej rejält och satsa på att sola baksidan. Imorgon är det även premiär för min nya bikini, som är ful/snygg, men jag gillar den skarpt, (se bild längre ner).

Glömde skriva innan att jag tog årets första dopp idag, lite kyligt men helt klart värt det.


Lenis och Sofie i stan igår


Jag i stan igår


Lena körde med turban


Jag körde med glajjor som Lena säger (nörd varning)


Och sist men inte minst, min nya bikini


Sov gott!

RSS 2.0