4 dagar till

Jobb hela veckan, men jag klagar inte för det, om 4 dagar befinner jag mig nämligen i Malaga och det ska bli underbart. Komma bort lite och bara få vara. Just nu är det en hel del att fixa inför resan, massa saker rent utav. Det har blivit en hel del inköp av kläder och lite annat.

På lördag ska jag på bröllop i Svedala. Jag har ingen som helst aning om vad jag ska ha på mej, måste fixa det.

Jobbet kallar!!

Distance and time

Middag ikväll med Frida och David, mycket trevlig avslutning efter nio timmar på jobb. Det ger pengar Karin. Intalningsförmågan är på topp just nu. Imorgon är det jobb på Graffan som gäller. Inte lika ansträngande dog, snarare riktigt trevlig. Eller okej jag hade faktiskt hellre varit ledig. Plantagen lördag och sedan förhoppningsvis utgång deluxe. Jag är sjukt laddad och riktigt riktigt sugen. Jag är nämligen ledig på söndag!!! Yehh.

There is a lot to deal with

Idag måste jag verkligen få mycket gjort med skolan. Det är ju varje fall rätt väder för det för det är riktigt kallt ute. Sitter med den spännande miljökonsekvensbeskrivningen nu. Sen har jag tenta i GIS kl. 13 idag. Jag har inte ens tittat på det, men tror inte att det ska vara några problem. Det är redan torsdag och som vanligt förstår jag inte alls var tiden tar vägen. I eftermiddag blir det träff med Nathalie.

Skulle och träffa bebise igår, men det blev inte av, tråkigt för jag hade verkligen sett fram emot det. Mamma var istället här igår och vi var och storhandlade till mig, dessutom köpte jag två par skor, precis sådana som jag behövde, svarta med hööög klack, har inga alls sedan innan. Dumma Karin!

När kärleken föds

Ikväll har jag blivit moster, mysigt och underbart, familjen utökas. En liten tjej, Alva- Lee tror jag det blir. Fort gick det dessutom, hon va beräknad till den 17:e maj, men ville uppenbarligen ut innan. Förlossningen tog bara en timme.

Resan till la Malaga är bokad! Det ska bli så underbart så underbart! Nu är det bestämt dax att lägga sig.

One step at a time

Valborg var över med en rasande fart. Det blev E.H och chai i väntan på att regnet skulle dra över sedan stadsparken, massa folk, snacks, mat och en flaska moserat. Sedan hem om, vila och sedan tillbaka till Lena och Markus för grillning och fest. Parantesen med mer eller mindre kaos och sist men absolut inte minst Tegnérs. Det borde alltså vara slitet idag, men det är faktiskt helt okej, över förväntan.

Idag blir det drink hos mig sedan ut och käka. Imorgon jobb 11-20.15, inte så kul, men bra pengar!

RSS 2.0