Frida och jag pluggar på vårat sätt

Frida är över och vi skulle plugga, eller varje fall kolla igenom kursen, samhällsplanering detaljplan lite. Hittills har vi kommit fram till att vi ska ses på tisdag, ätit grekisk sallad och drukit tre/fyra glas vin var. Dessutom sitter vi vid varsin data och kollar igenom gamla bilder och förundras över hur gamla vi blivit. Bra studiedisciplin? Kanske inte. Frida konstaterade dessutom just att hon tror att kursen som vi läser på distans är väldigt bra om man läser den i Gävle. Kanske för att man är lite mer disciplinerad då.

Imorgon blir det jobb 8-18, spännande värre. Sen är det helg. Jobb och utgång på lördag och jag längtar. Känns som en evighet sedan jag var ute sist.

Snowing

Imorgon är jag ledig, wiiiiii. Eller inte ledig måste plugga men jag är ledig från jobbet. Sista dagen på fredag vad jag vet, men vi ska sitta ner då och prata om framtiden. Jag kan ju inte jobba så mkt som nu sa jag idag och det verkade vara ett problem, vi får se helt enkelt.

Sjukt stressad över GIS kursen. Laddade ner programmet  i 30 timmar och trodde det va fel så avinstallerade det och nu installerar jag igen, det tar sin lilla tid kan man säga.

Snöstorm är det ute och jag va inte riktigt sugen på det, men det är ganska mysigt i varje fall.


En vinterresumé

Tidig morgon eftersom jag sov i Svedala. Ska jobba sen, men inte förens till lunch. Sista jobbveckan för mej på Åhléns kanske, vi får se. Hoppas inte men kan absolut inte jobba så mkt som jag gör. Skolan har nämligen tagit fart och jag har ingen tid att ägna åt den i nuläget.

Jag är så trött på vintern och kylan att jag helt håller på att tappa det, man vill ju  inte ta sej utanför dörren längre.

Lite bilder från vinter/jul












Wonderwall

After work med Graffangänget. Underbart. Om mitt liv kunde vara så alltid. Antar att allt inte alltid kan vara på topp, men kanske ibland, någon gång. Har träffat syster och tjejerna idag, underbart, kärlek på hög nivå. Om ändå jobbigt, åmind om hur det ska vara. Imorgonbitti jobb, inte så sugen. Tur jag har Baloo, vi ska gå ut nu.

I´m back

När ni som mest trodde att jag gått upp i rök är jag tillbaka. Dagarna är fyllda av jobb och jobb och snart därtill med skola. Rättare sagt redan imorgon. Ballo har varit i Svedala hela helgen och jag har saknat honom så otroligt mycket, men nu är han hemma igen. Helgen har varit lugn, jobb och god mat. Idag fyller Saga 4 år så vi har varit på kalas och ätit god mat och goda tårtor. Just det i fredags gick jag faktiskt till CG efter jobb för att träffa Såfie. Det resulterade i två glass vin, härligt.

Känner sånt enormt gåut sug nu, så snart är det dags för en riktig brak kväll. hm, vad har mer hänt? Min första riktiga lön från Åhléns har dimmpit ner. Jag är stressad och jag vill ha kul.

Tack för mej så länge!

Tankar

Helt slut efter tio och en halv timme på jobb idag, helt själv dessutom. Stort tack till Frida och Patrik som spenderade dagen med Baloo!! Mamma hämtade mej och hon hade lagat mat till oss hemma hos mej. Imorgon bli det att träffa gruppen för opponerings genomgång, inte så spännande. Mycket tankar kring livet. Mycket takar kring våren. Och mycket tankar i allmänhet, så är det. Har en hel del som jag måste gå igenom och ordna, men det löser sej. Önskar bara att jag hade tid och råd att åka på semester ett tag, eller ganska länge helt enkelt. Till fjärran länder.

Gymma

Kvart över sju befann jag mej på gymmet idag, härigt! Löpband, rod, armar och mage hann jag med. Nu dricker jag kaffe och kollar nätet innan det är dags att sätta igång. Jag ska nämligen passa Alvin hela dagen. Han kommer 11 och jag har lite som jag måste hinna med innan det. Got to go.

Jag vill ha dej nu som jag hade dej förut

Baloo sover fortfarande så jag får roa mej själv. Skulle träna idag var det tänkt, men i går kväll fick jag smärtor i bröstet och tänker att det kanske inte är bra att anstränga sej då? Jag vet inte, men jag måste komma igång med träningen nu.

H&M:s vårkatalog damp ner i brevlådan igår och där är så mkt fint att jag dör. Måste ha! Jag är så trött på kylan nu, vill bara ha vår och värme. Sitta ute och fika och bara va. Men det får vänta.

Nästa vecka jobbar jag måndag, onsdag, fredag och lördag på Åhléns, wiii. 10 timmars pass (förrutom lördag), både öppning och stängning. Kul med pengar, mindre kul annars. Så är det någon som jättegärna vill vara hundvakt så hör av er.

Slutrapporten i urban integration lämnades in igår, bara seminariet kvar!


Nytt år

Rapportskrivning på hög nivå just nu. Eller hög är kanske till att ta i, jag försöker men har total brist på fantasi och vill bara lämna terminen bakom mej för att börja på nytt. Nytt år ska väl innebära nya saker? Inte att man lever kvar i det gammla och traglar runt. Baloo håller mej sällskap men hjäper inte till mer än med att äta blomjord och en och annan blomma.

Längtar tills pengar trillar in på kontot så jag slipper känna mej så begränsad.

Måste återgå, spännande. Helst av allt hade jag varit ute i det fina vädret och kanske lite i stan.

RSS 2.0