Skol dax

Idag ska jag till skolan och ha föreläsning i presentationsteknik. Känns kanske lit väl länge att ha det från 10.15- 17, men hoppas att det blir intressant. I förrgår när vi hade föreläsning om den moderna staden slängde föreläsaren ur sig: Ni har hört att ni förmodligen ska åka till Barcelona på studieresa till hösten.......alla tittar frågande på varandra å tar förgivet att han skojar. Men efter ett tag märker vi att det gör han faktiskt inte, så det är ju inte helt fel.

 Mannen for precis iväg för att besiktiga bilen, det ska väl inte vara något problem men man vet ju aldrig så jag håller tummarna!!! Redan torsdag idag, veckarna går enormt snabbt efter onsdagen tror jag att det är helg, vilket innebär att det bara finns tre vardagar för mej. Orolig för syster min, hennes graviditet går väl inte riktigt som tänkt och det känns inte alls bra, tänker på dej!!!

Nu är jag här!!!

Hmmm vart börjar man när man precis har börjat? Känner pressen från alla andra att nu måste även jag börja att blogga. Känns som om detta har blivit världens största grej och att alla näst intill måste ha en blogg. Först kom Lunarstorm och MSN, sedan Facebook och parallellt med att det blev populärt blev blogget ett måste. Så här är jag!!!!






RSS 2.0