Sjuk, igen

Jag har gått och blivit sjuk, igen! Blev illamående igår när vi va ute. Mådde inte  alls bra imorse när jag skulle till jobbet men tänkte att jag kanske va lite bakfull. Kom till jobbet och blev allt sämre, fick gå hem kvart  i tre och hade 39 graders feber när jag kom hem. Pratade med sjukvårdsupplyssningen och de sa att jag kunde inte ha influensa igen, men vad är det då? Soffan kallar!

Lenis å jag

Lena å jag börjar bli lite berusade, eller jag. Vi ska ha jävligt kul ikväll.

Min princessa

Dagen med Saga va helt underbar. Känns så bra när hon vill va med en hela tiden. Kulhuset va kul rent ut sagt. Massa rutchkanor och klättergrejor och bollar. Jag tyckte nog det va lika kul som Saga. Efter det begav vi oss till stan där vi käkade kinabuffé och shoppade lite. Jag köpte ett par svarta jenastights på Vero Moda och lite smink, inget jätteshopping men alltid kul. Nu är mamma här och P har precis gett sig iväg. Lena kommer snart hit och vi ska dricka en massa vin och mysa. Kanske blikr en sväng ut och dansa med!

Massa barn

Igår va Wilma och Malin här och åt och fikade. Wilma hade blivit stor.

Andra natten i rad som jag mår dåligt, hade 38,5 graders feber inatt och nu har jag 36,9? Konstigt. Ska snart åka ner till Trelleborg och träffa syster å Saga. Hörs sen!

Det efterlängtade seminariet

Då var det dags för det efterlängtade seminariet. Intalar mej själv att det kommer gå jättebra, fast jag egentligen vet att det är en stor lögn. Men jag kommer överleva och det är alltid ett plus. Skulle möta upp Såfie i stan sen, men nu fick jag genast en massa annat att göra. Måste lämna bilen på verkstad kl. 3 och så såg jag att Jocke flyttat fram deadlinen av hemsidan så kanske hade kunnat snygga till den lite. Vi får se, vi får se. Nu ska jag iväg, mot  skolan!

En härlig dag med vännerna

I skolan var det mycket blandade känslor idag. Började med den spännande föreläsningen Planeringen teori och praktik, slå det ni. Efter det skulle jag "bara" lämna in min hemsida innan vi skulle till Pizza Hut, skulle förresten kopiera ett par sidor i en bok också. Frida, Julia, David & jag traskar iväg som ett lemmeltåg eller en elefanthjord om ni hellre vill, alla måste gå tillsammans. Kommer till kopiatorn och den är avstängd, atans. Kom fram till att vi fick gå till Orkanen för att kopiera, innan det inlämningen av hemsidan. Tror ni att det gick, nej jag hade tydligen gjort fel på allt helt plötsligt så inga bilder kom med när jag flyttade den hemifrån till skolan. Bakgrunden va borta och allt va allmänt kast. David hjälpte mej tillslut och tur var det för jag höll på att få ett hysteriskt nervsammanbrott och det menar jag vereligen. Sidan blev skitful och inget av det jag tänkt mej skulle va med, men den blev varje fall inlämnad. Synd bara att jag ägnat hur många timmar som helst åt den.

Nästa Orkanen, där alla pratar i mun på varandra, hörs över hela biblioteket och är sjukt hungriga och på lite dåligt humör. Jag fick leka lite copygirl(inbillar jag mej) ocg vi fick tillslut kopierat allesammans. Därefter Pizza Hut och buffé, Frida och David tävlade om vem som kunde äta mest och David vann. Det var förövrigt riktigt gott. Kl. 3 mötte jag upp Sofie, Lena & Maggan för en fika. Gick till Brunos och pratade massa, härligt. Efter det en sväng till triangeln, men fick inte handlat någonting, tänkte göra det imorgon.

När jag väl va hemma fick jag sätta igång med de 12000 engelska kapitlena jag ska ha läst till morgondagens seminare. Problemet är bara det att jag har ingen disiplin och har nu gett upp. Hoppas det går bra varje fall. Måste börja lägga mer tid på skolan känner jag, måste jobba mer och måste ha mer fritid. Låter det som det går ihopa?

Dagen har med andra ord till största del varit kanon!


Ny tag...

Ny dag och nya tag, eller inte. Börjar dagen med samma förbannade huvudvärk som jag haft de senaste dagarna nu. Insåg just att jag har 500 kronor över denna månaden, tjohooo! Idag ska jag varje fall shoppa ngt efter skolan, bara måste känner jag. Hörs sen!

Will I finally go insane?

What'll you do when you get lonely
And nobody's waiting by your side?
You've been running and hiding much too long.
You know it's just your foolish pride.

Layla, you've got me on my knees.
Layla, I'm begging, darling please.
Layla, darling won't you ease my worried mind.

I tried to give you consolation
When your old man had let you down.
Like a fool, I fell in love with you,
Turned my whole world upside down.

Let's make the best of the situation
Before I finally go insane.
Please don't say we'll never find a way
And tell me all my love's in vain.


Semeldagen

Efter skolan jag jag, Julia, Frida, Johanna, David och Tobias först på utställning om varvsstaden sedan gick vi upp till konditori Hollandia och åt semlor. Smaskigt värre var det. Gick sen en sväng i stan och kikade på allt fint som kommit in. Pratade precis med syster, ska träffa henne och Saga på fredag och vi ska gå på kulhuset och leka en massa. Sen ska vi käka god lunch och bara va, låter som en mycket bra idé.

Hade önskat att livet hade lite roligare saker i beredskap att bjuda på, men såär det väl ibland. Efter regn kommer solsken säger man ju! Får bara ta och hoppas att det stämmer.

Hemsidan kommer aldrig komma in

Då va jag i skolan och får fortfarande inte rätt på hemsidan. Den ska va inne imorgon och jag börjar få lite panik. Hoppas någon av de andra kan hjälpa mej. Är väl inte på det bästa humöret för att hålla på med en massa saker som bara klyddar, varför?

En behövlig kväll

Hade en super trevlig kväll med Frida och Julia igår. Tror att vi alla behövde det, eller varje fall Julia & jag. Vi käkade tacos, drack vin, käkade en massa godis, drack drink och sjöng. Härligt!

Hade tänkt sova ut idag, men vaknar kl. 6 och kan absolut inte sova mer, så nu sitter jag här och dricker kaffe och tänkte faktiskt snart göra vid mej så jag kommer iväg lite tidigare till skolan. Eftersom jag känner för det så mycket tänkte jag att jag lika gärna kunde vara där innan;-) Hörs lite senare!

Tears and rain

"Tears And Rain"

How I wish I could surrender my soul;
Shed the clothes that become my skin;
See the liar that burns within my needing.
How I wish I'd chosen darkness from cold.
How I wish I had screamed out loud,
Instead I've found no meaning.

I guess it's time I run far, far away; find comfort in pain,
All pleasure's the same: it just keeps me from trouble.
Hides my true shape, like Dorian Gray.
I've heard what they say, but I'm not here for trouble.
It's more than just words: it's just tears and rain.

How I wish I could walk through the doors of my mind;
Hold memory close at hand,
Help me understand the years.
How I wish I could choose between Heaven and Hell.
How I wish I would save my soul.
I'm so cold from fear.

I guess it's time I run far, far away; find comfort in pain,
All pleasure's the same: it just keeps me from trouble.
Hides my true shape, like Dorian Gray.
I've heard what they say, but I'm not here for trouble.
Far, far away; find comfort in pain.
All pleasure's the same: it just keeps me from trouble.
It's more than just words: it's just tears and rain.

Far, far away; find comfort in pain,
All pleasure's the same: it just keeps me from trouble.
It's more than just words: it's just tears and rain.

Dugga

Nu ska jag ha dugga i digitala verktyg och jag vet inte alls vad vi ska hitta på. Men bra kommer det gå.

Oftast blir det inte som man tänkt sej

Gårdagen blev inte riktigt som jag tänkte mej, eller inte alls som jag tänkt mej, jobbigt. Kvällen slutade varje fall hos Mantu och Charlotte där även Jenny och Hans var. Det blev en mycket trevlig kväll tillslut och vi va hemma halv fyra efter att ha gått i världens snöoväder(för att vara i stan).

Imorse lagade vi våfflor och såg Bruce den allsmäktige och nu ska vi spela Xbox. Det blir en lugn söndag, P har bestämt att vi inte ska gå utanför dörren idag (mer än när vi handlade våfflor förstås). Jag har även fått ordning på min hemsida, äntligen! Nu ska jag bara ladda batterierna riktigt och köra all in med tenta och hela kittet. Måste prata med syon också om examensarbetet, vill bara komma ut i arbetslivet nu känns det som.

Ha en trevlig söndag!

Låter jag bitter?

Då va jag färdig jobbad för denna veckan. Ska hem till Mantu & Charlotte ikväll. Jag fick fixa blommor och skulle fixa alkohol, hur ska jag hinna när systemet är stängt? Ganska omöjligt. Jag är sjukt trött och har ont i huvudet och är jävligt  irriterad. Låter det som en bra lördagskväll? Inte så, men jag hoppas att det blir great för jag känner verkligen för det idag!

Nu blev texten så där konstigt stor igen, varför?


Only the dead had seen the end of the war

Igår va sista dagen på posten för denna gång och jag svävade på moln, så härligt. Vi lagade hamburgare på kvällen och såg Let´s dance. Idag när jag äntligen skulle få sova ut kunde jag inte sova. Å andra sidan somnade jag nog kvart i tio igår, det va så skönt. Idag blir det jobb på Graffiti. Ikväll hoppas jag att det händer något kul, något riktigt kul!

Only the dead had seen the end of the war/ Platon

Not a glamorous day

Har haft världens jävla skit dag på jobbet. Det va jättemycket att göra, jag va jätteblött, jag frös nästan ihjäl och jag fick jobba över. Efter jobb byggde jag varje fall naglarna och ville ha lite uppmuntran så det blev en massa färg. Härligt, vårfärger!!!!! Ikväll kommer mamma hit, mysigt! P ska till Sasa, så vi ska väl bara äta gott och mysa. Äntligen fredag imorgon, hur härligt är inte det, sista dagen på posten för denna gången, great! Längtar redan till nästa, eller inte.....

Glömde berätta: Idag när jag sorterade post frågade jag Rune (personalansvarig) om ett brev. Han förklarade och så skulle jag säga, jaha det ska till kyrkan, men istället sa jag jaha det ska till kycklingen. Därefter utbrast jag i ett skratt och kunde inte sluta eftersom jag inte för hela världen kunde komma på var jag fick det ifrån. Rune skrattade inte!

Bilder från Göteborg

Bilder från Göteborg....

                                             
     Påväg upp




Rummet



Frukost

Poolen



Jag badar




Jag fixar mej

Hjärtat på restaurangen

Jag på Lounge(s)

Ute efter middagen



Trött, tröttare, tröttast

Puh, precis kommit hem från jobbet och är helt slut. Började på allvar lära mej allt om postutdelning idag. Det är ju en hel vetenskap som man aldrig funderar över. Nu blir det lite fika, sen ska vi hem till mina föräldrar och käka och mysa. Sover över där ikväll, skönt att slippa pendla. Ska försöka få gjort lite med skolan någon dag med, men man hinner ju inte allt. Jobb imorgon igen, buh. Men jag känner mej grymt ambitiös.

Vad har jag gjort?

Sitter i skolan och får mest ingenting gjort, arg och irriterad på allt och alla känns det som. Vad har jag nu gjort? Baby hämtar mej snart och då ska vi träna, inte alls laddad. Imorse va jag riktigt taggad för träning, men nu e allt borta. Ska bli skönt efterår v arje fall.

Sömnlös

God morgon på er!

Idag vaknade jag tjugo över sex eftersom hjärtat skulle till Halmstad, det blev inställt men jag kunde inte somna om. När jag tillslut lyckats så ringer Käte på posten och väcker mej, så där gav jag upp. Tog kontakt med banken nyss och de ville spärra mitt kort men sa samtidigt att det kunde vara hotellet som reserverat ett belopp och att de kommer tillbaka så vi får bara avvakta.

Dagens schema bjuder på träning nu på förmiddagen sedan skola kl. 13 och inte så mycket mer. Resten av veckan bjuder på en massa jobb. Ska jobba tis-fred 7.30-15.36 på posten och lörd. på Grafitti, blir redan utmattad.

Hörs sen

Göteborg

Nu är vi hemma efter en ganska dryg hemresa. Vi har haft det helt underbart förutom att pengarna tog slut, eller rättare sagt är det någon som har använt mitt kort för 1400 kronor i fredags och det är inte jag. Får kontakta banken direkt imorgon. Tack Lena för att du flyttade över pengar, de är nu åter på ditt konto.

Bilresan dit va mysig, vi stannde i Halmstad och åt hot dog bröd med fransk dressing och chili. När vi väl kom till Gbg hittade vi nästan direkt till hotellet pga mina utmärkta anteckningar, det va värre att hitta parkering men det gick det med. Hotellet va riktigt fint med pool, en ångbastu, en torrbastu, restaurang, nattklubb och bar. Dessutom fick vi ett stort rum.

Fredagskväll va lugn, vi gick och hämtade mat på Makedonkan och käkade på rummet och såg lite let´s dance.

Lördagen (Alla hjärtans dag) gick vi upp å käkade den goda frukosten innan vi begav oss till stan. Eller begav och begav, hotellet låg ju mitt på avenyn så det va ju inte dirkt långt. Varje fall så gick vi å kikade i affärer och mös. Efter ett tag blev  vi trötta och satte oss å drack öl. Gick lite till och sen köpte vi musserat med oss hem.

När vi va tillbaka på hotellet gick vi ner och badade och bastade med varsin dricka, härligt.

Sen gick jag upp och förberedde badrummet med tända ljus och skumbad fullt med hjärtan. Öppnade champisen och bara njöt. Gjorde vid oss och gick ut och käkade på Babar. Började med cosmopolitan och olivtapas. Jag va väldigt nöjd med min lax Palle va minsre nöjd med sitt vildsvin. Jag valde varje fall ett väldigt gott vin. Det var när vi skulle betala här som allt klydd med pengar började, löste sej ju till slut. Gick därefter till longe(s) och dansade och drack vin. Gick hem ganska tidigt och la oss.

Idag gick vi upp å käka frukost igen, det va kanon för på söndagar serverade de frukost till kl. 1 och man kunde checka ut till kl. 18. Efter det gick vi tillbaka till rummet, P somnade och jag packade, sen gick vi en promenad i stan innan vi åkte hem. Har varit riktigt underbart väder hela helgen, våren kommer kanske ändå. Kanske lite väl detaljerat vad vi gjort men ni måste ju inte läsa allt, skulle kanske sagt det  innan?

Pengarna är borta

Just nu är vi av med de 700 kronorna som vi fick för tv-bänken igår. Letar frenetiskt, får se om vi hittar dem....

Redo för Göteborg

Nu är allt snart packat och klart och vi är båda på riktigt gott humör, härligt! Vädret är helt fantastiskt underbart dessutom, hoppas bara att det håller i sig. Va nere innan å satte mej i solen och fick riktiga vårkänslor, det är ju riktigt varmt i solen, lovely. Ha en bra helg alla så skriver jag på söndag, kanske blir lite bilder då med. Just det det är ju Alla hjärtans dag med, njut!

Efter regn kommer solsken

Sitter i skolan nu och ska åstadkomma en hemsida. Problemet är bara det att jag redan börjat på den hemma och inte har den med mej, inte så bra kanske. Därför sitter jag nu och Cadar lite men det är inte så givande.

I eftermiddag åker vi till Göteborg och det ska bli riktigt härligt att komma bort en helg och bara kunna slappna av, gå på stan, käka gott och framförallt dricka en massa gott. Ska till och med bli mysigt att köra bil, eller åka bil för mej.

Kom på ett problem i gårkväll och det var vem som ska ta hand om min fisk? Mina föräldrar är också bortresta i helgen. Tänkte då att P:s mamma kunde ta hand om den, men hon va i Kristianstad så nu får Mantu och Charlotte gå upp och ge honom mat. Han som brukar få mat tre gånger om dagen och nu blir det bara en, men han klarar sej.

Ska försöka komma iväg så tidigt som möjligt, Göteborg here we come!

Allt smakar bananer

Vid femtiden ringde P:s telefon, det var en kille som sett vår annons på blocket som vi la in för evigheter sen och helt hade glömt bort. Hjärtat sa först att han måste ha ringt fel, men såg gick ljuset upp. 700 fick vi för vår gamla tv-bänk, kanon med lite extra pengar till imorgon. Efter det körde jag baby till Sasa och jag körde och träffade pappa för att få ett medmera kort, vad ska hon med det till undrar ni säkert. Jo det ska jag berätta att det ska vi använda på hotellet i Gbg.

Efter träffen med pappa blev det en tur hem till Magzter med Såfie, mycket trevligt. Kom hem för en stund sedan och va vrålhungrig, hade ju inte ätit sedan lunch. Fick paj med från föräldrarna igår så det va great. Problemet va bara det att jag upptäckte vid lunchen att osten smakade jättekonstigt, men kunde inte hitta vad dess problem var. Nu insåg jag dock att vi hade en hel klase bananer i kylen som låg mot väggen och luktade illa som bara den. Nu smakar alltså allt i kylen banan, frächt, inte så. Nää nu ska jag smaska vidare på mina salta godisar och packa lite.....


Massa kläder

Då va jag hemma från stan igen. De har fått in så sjukt mycket snygga vårkläder, lovely. Karin bara vill ha och vill ha! Ge mej! Jag är så rastlös. Verkar dessutom inte som att det blir någon dejt med tjejerna ikväll, tråkigt. Får väl ta och hitta på något annat.

Nya bilder

Lägger upp lite bilder från helgen



Jag å hjärtat


Jag å Johanna

Frida(som fyllde år), Julia och jag


Present öppning



Ja må hon leva.....

A new day

Nu har jag äntligen städat klart, puh. Idag kommer Desireé hit och vi ska upp i stan. Ikväll kanske det blir att träffa Såfie, Lena å Magzter, men jag vet inte riktigt än. Måste väl packa oxå antar jag, ska bli så härligt att komma iväg i helgen, Karin längtar. Hörs lite senare.

Städning

Håller på att städa lite, ska ju ha besök imorgon och insåg att här va ganska rörigt. Kommer ingen vart känns det som, gör bara allt det grova som att damma över skåp och liknande, men hallå det syns ju inte. Ikväll ska vi hem till mina föräldrar å käka tacopaj, mums!


Inställt

Kom till skolan kl. 8 och fick ganska snabbt reda på att föreläsningen va inställd. Gissa om jag va arg? Insåg dock efter en stund att det va ganska bra att jag kommit upp tidigt för att Cada. Just nu är jag bara väldigt väldigt arg över att det jävla programmet inte vill som jag vill. Väntar på att få hjälp, men det är ju så många som vill samma sak som jag. Vi får väl se. Hörs senare....


Say Goodbye

"Say Goodbye"

Baby come here and sit down, let's talk
I got a lot to say so I guess I'll start by
Saying that I love you,
But you know, this thing ain't been
No walk in the park for us
I swear it'll only take a minute
You'll understand when I finish, yeah
And I don't wanna see you cry
But I don't wanna be the one to tell you a lie so

How do you let it go? When you,
You just don't know? What's on,
The other side of the door
When you're walking out, talk about it
Everything I tried to remember to say
Just went out my head
So I'ma do the best I can to get you to understand
'cause I know


There's never a right time to say goodbye
But I gotta make the first move
'Cause if I don't you gonna start hating me
Cause I really don't feel the way I once felt about you
Girl it's not you, it's me
I kinda gotta figure out what I need
There's never a right time to say goodbye
But we know that we gotta go
Our separate ways
And I know it's hard but I gotta do it,
And it's killing me
Cause there's never a right time
Right time to say goodbye

Girl I know your heart is breaking
And a thousand times I
Found myself asking, "Why? Why?"
Why am I taking so long to say this?
But trust me, girl I never
Meant to crush your world
And I never
Thought I would see the day we grew apart
And I wanna know

How do you let it go? When you,
You just don't know? What's on,
The other side of the door
When you're walking out, talk about it
Girl I hope you understand
What I'm tryna say.
We just can't go on
Pretending that we get along
Girl how you not gonna see it?

There's never a right time to say goodbye
But I gotta make the first move
'Cause if I don't you gonna start hating me
Cause I really don't feel the way I once felt about you
Girl it's not you it's me.
I kinda gotta figure out what I need (oh)
There's never a right time to say goodbye
But we know that we gotta go
Our separate ways
And I know it's hard but I gotta do it,
And it's killing me
Cause there's never a right time
Right time to say goodbye

Listen to your heart
Girl you know,
We should be apart, baby I
I just can't do it
I, I just can't do it
Listen to your heart
Girl you know,
We should be apart, baby I
I just can't do it
And sometimes it makes me wanna cry
Oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh
Do you hear me crying?
Oh, oh, oh [


There's never a right time to say goodbye
But I gotta make the first move
'Cause if I don't you gonna start hating me
Cause I really don't feel the way I once felt about you
Girl it's not you it's me.
I kinda gotta figure out what I need
There's never a right time to say goodbye
But we know that we gotta go
Our separate ways
And I know it's hard but I gotta do it,
And it's killing me
Cause there's never a right time
Right time to say goodbye


There's never a right time to say goodbye
But I gotta make the first move
'Cause if I don't you gonna start hating me
Cause I really don't feel the way I once felt about you
Girl it's not you it's me.
I kinda gotta figure out what I need
There's never a right time to say goodbye
But we know that we gotta go
Our separate ways
And I know it's hard but I gotta do it,
And it's killing me
Cause there's never a right time
Right time to say goodbye

200 kronor

Jag harit å tränat och känner mej just nu väldigt duktig. Julia tipsade mej om en bingo sida på nätet som jag nyss testade, vann 200 kronor, inte fy skam det. Hörs sen!

Jag e inte alls laddad

Ny vecka och jag är inte alls laddad. Skolan börjar inte förens ett så har lite tid innan. Tänkte försöka hinna träna men det ska komma en kvinna om hämta lite bestick från Georg Jensen som vi sålt på tradera, men hon kommer aldrig. Underbart väder, solen skinner, yeah!

Ett års-dagen

Idag har baby och jag varit tillsammans i ett år. Tiden går fort, förra året  hade jag precis landat i Thailand. Två härliga veckor, längtar tillbaka.

En underbar lördag

Det har varit en härlig lördag. Vaknade ganska sent efter kvällen igår. Gick upp vid tolv och då ringde Sofie och undrade om vi ville in till stan och fika med henne, Samanta och Isabelle. Så vid kvart över ett träffade vi dem på Espresso House på hansa. Var hemma igen vid halv fyra, vilade lite innan vi körde och handlade lite mat. När vi kom hem städade vi och nu lagar vi mat, potatisgratäng med spareribs (qourn för mej) och god sås, mums. Kvällen igår va trevligt, men vi gick inte med ut. Va hemma vid halv två så det va ganska lagom. Det  bästa med hela dagen va att imorse när jag vaknade trodde jag att jag va försenad till skolan, sen insåg jag att det var söndag, men inte ens det var rätt, för det va ju lördag! Underbart!!!

Fridas dag

Karin är trött!

Ikväll är det fest hos Frida som fyller 21 år. Det ska bli trevligt, hoppas bara att jag piggnar till lite.

Lämade in alla cad uppgifter i 2D idag så det var riktigt skönt. Nu ska jag gå och handla korvbröd.

Stort grattis till dej vännen!


Är det inte Julia?

Lyckades komma upp imorse trots kåren igår. Blev visserligen inte så sent, men en del dricka.

Gjorde nog världens pinsamaste grej igår. När vi va framme på kåren så tyckte jag att jag såg Julia, eller rättare sagt så såg jag henne. Så Karin som är ganska berusad springer fram och nyper henne i rumpan och jag menar hårt. "Julia" vänder sig om och då upptäcker jag att det är inte hon. Som tur var visade det sig att det var hennes syster, men det va ju ganska pinsamt ändå!

Jobbet idag gick bra, fast jag har haft en riktig flum dag där jag har skojat med allt och alla. Och gjort alla fel som man bara kan, men min inställning är ju att man måste försöka göra dagen lite roligare.

Efter jobb träffade jag Julia och Johanna i stan, gick en del ärenden. Nu är jag hemma och har precis fått massage av baby eftersom jag har fått sjukt ont i axlarna. Nu tänkte jag försöka jobba lite med skolan, fast det är väldigt motigt. Blev ingen träning idag som jag tänkt mej, får väl komma igång med den riktigt snart.  

Kåren

Varit å handlat i en och enhalv timme, handlade för 1300 och då handlade vi nästan inget kött. Hjärtat får helt enkelt bli vegetarian. Nu lagar vi mat och sen blir det en sväng till kåren för min del. Ska blir kul att göra något. Va lite i valet och kvalet eftersom jag inte alls tänkt mej det, men ibland får man fokusera lite på vad man vill. Måste fixa mej.

AutoCAD

Sitter i skolan och pysslar med AutoCAD. det började bra, men nu har min lycka totalt stannat och inte ens läraren vet hur man gör. Hur ska då jag veta? Nu får jag alltså vänta tills nästa gång, jag som bara vill lämna in det.

Annars har dagen varit väldigt kul, med en hel del skratt. Får se vad som händer ikväll. Kanske blir det en sväng till kåren, ska ju jobba i morgon bitti bara. Ska storhandla efter skolan varje fall. Hörs sen!

Kanske vi vinner på triss

Börjar skolan kl. 8, igen. Har en känsla av att jag kommer komma försent. Vill bara inte gå ut, det är så grymt kallt. Ansiktet fryser ihjäl.

Iförrgår bokade vi hotell i Gbg till nästa helg. Åker på fredagen och kommer hem på söndagen, ska bli riktigt härligt. Blir dock igen shopping om vi inte vinner på triss innan, vilket är ganska liten chans eftersom vi inte tar några lotter.

Måste göra mej i ordning nu.
 

Jaha det är en gitarr....

Skolan började kl. 8 imorse och ingen verkar fatta att det är för tidigt. Visserligen vakande jag halv 6 och kunde inte sova mer, antar att kroppen är lite orolig. Vi hade varje fall föreläsning i webdesign och jag la en jävligt smart kommentar. Läraren visade sin hemsida, Jag trodde att det var en säl som knuffade på en boll. Denna vision hade jag i nästan två timmar innan jag precis i slutet av lektionen kläckte ur mig, jaha är det en gitarr. Vad trodde du det var? En säl. Hur fan fick du det till en säl. Jag vet inte, det gick inte riktigt ihop.

Efter skolan körde jag å hämtade Lena i Lund för att köra ut till Nova för lite shopping, eller för mycket shopping för kassan och för lite shopping för mej. Köpte varje fall de där skorna som jag pratade om för ett tag sedan. Idag va jag faktiskt glad för att jag inte köpt dem innan eftersom de hade sänkt priset från 1000 kr till 350 kr. Ett riktigt fynd med andra ord. Annars blev det en ny dagcremé, boxxer, skjorta, linnebyxor och en tröja till mannen. Böhöver ju likte kläder som faktiskt passar. Riktigt trevligt hade vi.

När jag kom hem var jag, tro det eller ej och tränade. Riktigt härligt, tränade mycket kondition och jag kände verkligen att det  gav något. Nu har vi precis käkat och nu blir det slapp på soffan. Eller vi ska kolla hotell i Göteborg. Vi firar nämligen 1 år på söndag också är det ju alla hjärtans dag nästa lördag så vi tänkte slå två flugor i en smäll.

Morgondagens schema är intensivt. Jobbar mellan 9-14.30 och har labb i skolan mellan 15-17. Ingen spännande dag med andra ord. Men det blir väl vad man gör det till.......Åker  kanske hem till föräldrarna på kvällen och käkar och myser lite.

Någongång ska vara den första

Ni kan väl gissa att det verken blev träning eller solning idag, otippat. Men jag har ju inte gjort ingenting för det, jag har faktiskt varit på mitt livs första hockey match. Malmö vann med 4-1 mot Sundsvall och det var enbart för att jag hejade fram dem.

Nu ska vi laga Tikka masala och se Back senare.


Min brors 30 års kalas

Igår va vi hos  min brpr, Jessica å Alvin. Firade Hans 30 års dag, trevligt. Blev inte så sent, va hemma vid 12 men va inte trötta då så vi va uppe till halv 3. Sov länge idag, vaknade 12, vilket va behövligt och jättehärligt. Idag blir det lite städning och kanske en sväng till Ilva. Träning och solning står kanske också på schemat. Karin vill shoppa!

Min andning är tung och jobbig, men jag andas fortfarande.

RSS 2.0