Magzter å jag

Väntar nu på att Magzter ska komma hit. Ska va här ett tag, sedan ska vi till lilla torg, var grymt länge sedan jag va där. Hoppas kvällen blir trevlig. Hittade en bukett röda rosor när jag kom hem, fina. Ha en kul kväll allihop!

Helg, när man för en gångs skull inte vill

Kan väl inte säga att min sömn är på topp just nu, men det har kanske sin förklaring. Börjar jobbet kl. 11. Fredag idag igen tiden går fort, just nu vet jag bara inte om jag vill ha helg, känns inte som det ultimata. Ha en bra dag!

Du kunde lika gärna låtit bli!

Halleluja

Varit hos Maggan en sväng ikväll. Sofie och Lena va också där och det är alltid kul att ses. Blir en hel del skratt om gamla minnen. Magzter hade gjort jättegod blåbärs cheescake som vi mumsade i oss. Behövde verkligen skratta lite kände jag. Jobb imorgon och jag är inte speciellt laddad, inte alls laddad med andra ord.






En av världens vackraste låtar

http://www.youtube.com/watch?v=AratTMGrHaQ


För en lång lång stund

Du säger att du är stark
att du har vart igenom det här förut
Du kommer fortsätta
det finns inte mycket mer att säga nu

Vi två hör hemma
i ett rum med inga andra
Om jag var tio år yngre
skulle jag inte behöva dig längre

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi döda varandra
Nåt säger mig att du blir borta
en lång lång tid

Jag kommer inte älska dig
för resten av livet
Vill inte leva med tungan hängades utanför
och tycka synd om mig själv

Jag kommer inte höra av mig igen
och jag kommer inte ta skulden
Så säg det och få det gjort
det finns bara ett enda sätt att brinna upp

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi döda varandra
nåt säger mig att du blir borta
en lång lång tid

För en lång lång tid...

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför

Varför måste vi såra varandra
nåt säger mig att du blir borta
en lång lång tid...


Rapport

Om livet ändå kunde vara lite oförutsägbart ibland, någongång.

Har tränat och solat idag, härligt. Känner mej genast bättre. Träning är faktiskt ett jävligt bra sätt att slappna av på när man har mycket att tänka på.

Tillbaka

Ny dag

Ny dag, nya krafter, kanske. Idag börjar jag morgonen med att vara irriterad, ingen bra start kanske. Vaktmästaren skulle komma hit mellan kvart i åtta och åtta, men har han kommit? Nej! Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, inga planer allsvilket kan vara skönt, men idag känner jag att jag behöver något att göra. Blev inget Trelleborg alltså pga vaktmästaren. Får väl försöka hitta på något annat.

Hörs senare!

I- landsproblem

Sitter och kollar en massa fina grejor på nätet som jag bara vill ha. Har ett enormt shoppingbehov just nu. Varför kan man bara inte ha en massa pengar för en gångs skull?

Made in Sweden

Tittar på Made in Sweden just nu. Palle är och tittar på fotboll. Messade precis med Karin som jag pluggade med i Karlskrona om att Palle och jag kanske ska åka upp en helg, vi kunde bo i hennes lägenhet, great! Hade varit skönt att komma bort en helg. Ledig imorgon, hjärtat ska till Trelle och jag funderar lite på att följa med men blir nog för tidigt. Blev ingen träning i dag eftersom P skulle på massage, får ta det imorgon. Måste ordna present till bror min då med. Vi ska dit och fira hans 30 års dag på lördag nämligen.

Sov gott!!!

Stan igår och skolan idag

Imorse försov jag mej, vaknade kvart i sju som jag skulle, bara det att jag slog av alarmet och somande om. Kom varje fall dit till kvart över nio och fick veta att det var totalt onödigt att överhuvudtaget ta sej dit. Men så är det ju ibland, fick varje fall en del gjort med datan från tio till halv tolv. Nu är jag alltså hemma, skönt.

Fick mitt tentaresultat igår och jag klarade inte  den, så besviken på mej själv. Mest arg över att jag inte ens lämnat in fråga 4 som typ bara va en ja eller nej fråga men som gav 5 poäng. Misstänkte ju detta redan direkt efter tentan, men fattar inte varför jag inte kolla igenom den ordentligt. Men det kommer ju fler chanser. Nu har jag fortsatt med SketchUp och om jag har förstått det rätt så har jag lämnat in alla uppgifter med det programmet nu.

Halv tre ska vi till banken och ordna lite grejor. Efter det blir det första träningen nu efter att jag varit sjuk, ska faktiskt bli kul. Sedan föreslog jag att vi kunde köpa en flaska vin ikväll eftersom Karin är väldigt vinsugen, men P ska se fotboll på Boomers så jag får väl snällt följa med.

Va i stan med mamma  igår, mysigt. handlade den sjukt snygga vårjackan som jag tittat på, great, så nu är jag riktigt laddad för våren. Va  jättelänge sedan vi gick tillsammans så och bara tittade och fikade. Efter det gick hjärtat och jag på bio å såg Pride & Glory som va riktigt bra.


Dagens schema

Vaknade tidigt idag av att vaktmästaren ringde, förstår han inte att jag är student och behöver sova? Kunde varje fall inte somna om så lika bra att gå upp. Dagens schema består av att försöka börja med min lägenhetsannons till skolan. Halv två ska jag äntligen fylla på naglarna, ska bli enormt skönt att få tillbaka mina franska tippar efter denna guldmånaden. Sen ska jag antagligen träffa mamma för en sväng i stan och ikväll blir det bio med mannen.

Förmiddagen

Fick en tid hos tandläkaren halv 11 idag, bara det att klockan va då tio över 9. Så det blev snabba puckar. Lånade pappas bil och körde till Svedala, fort gick det körde i 150. Väl där tog det tio minuter, syntes inget så det va inte mkt att göra. Åkte tillapoteket sedan biblioteket. Därefter åkte jag till stadium för att kolla ryggsäck, tog på mej 60 likters väskan och höll på att trilla baklänges. Får nog bli en 50 liter men jag måste ju få plats med allt....hur lösedr man det?


Ännu en helg, hade gärna fått va längre

Har blivit lite dålig uppdatering här känner jag. Igår va vi hemma hos Kristina, Johan och Saga och firade Sagas 3 årsdag och Johans 32 årsdag, mycket trevligt med god mat och kul sällskap. Blev senare än väntat så vi va hemma vid halv två. När vi väl va hemma va ingen av oss trötta så vi låg och läste lite.

Idag började dagen (efter frukost) med att vi åkte till Limhamn och kollade när Mantus lag spelade innebandy, blev vinst med 10-2 så det va great. Efter det åkte vi ut till BMW för att kolla snygga bilar och därefter en sväng in på Lexus för att även där kolla snygga bilar. Om man ändå hade mycket pengar, vilken bil vi skulle haft. Karins dröm är då en BMW M3:a och P:s en Audi A5, vi får väl se vad det blir när vi är rika och berömda. Efter det åkte vi ut till hjärtats farmor för lutfisk ätande. Har  ju aldrig ätit lutfisk och kan väl ärligt säga att det är ingen favorit. Efterrätter föll mej i smaken för det va ris á la malta och det gillar jag starkt. Nu är vi slutligen hemma och vi har hyrt film och köpt chips och dippa, mysigt!

Dagen imorgon bjuder på en hel del ärenden och kanske lite skola. Inget vidare spännande kanske men så kan det ju va ibland.

En helt vanlig fredag, äntligen!

Klarade natten utan att va dålig. Tog mej därför till skolan idag för SketchUp, började redan åtta och ingen verkar fatta att det är helt för tidigt. Fick säga nej till jobb både på lördag och på måndag, hälsan måste ju faktiskt gå i första hand sa mamma! Och då är det faktiskt så.

Kvällen blir lugnt med Let´s dance antar jag. Imorgon kväll ska Saga och Johan ha kalas, måste ordna paket till dem. Janette, P:s kusin skulle också ha lite 40- årsfest imorgon, kanske tar en sväng in där innan vi åker hem, beror jag också på hur jag mår.

Igår va P och tog sin sista spruta, kännt att ha det avklart. Nu e det bara jag kvar, problemet är ju det att jag har en massa sprutor som ska tas och jag gillar ingen av dem. Väntar nu på att hjärtat ska ringa så att han kan komma och hämta mej så att jag kommer hem, upptäckte nämligen innan att de har höjt busspriserna så pengarna räcker inte för hemresa, osis!

Fram och tillbaka

Gårdagen va fruktandsvärd, jag har aldrig mått så illa i hela mitt liv. Kunde stå, inte sitta, inte ligga. Vid tretiden blav det varje bättre och jag kunde äntligen sitta upp. Fick i mej lite mat på kvällen så jag kunde ta tabletterna, gick bra trodde jag tills jag inatt vaknade och hade jätte ont i mage och bröst och illamåendet va tillbaka. Somnade tills slut om och vaknade imorse och mår faktiskt helt ok, än så länge.

Bestämde igår att det inte blir någon Asien resa i sommar, tråkigt men tror faktiskt att det är ganska så klokt. Resan blir av nästa sommar istället, alltså 2010. Ja jag vet det är en evighet. Men en stor resa kräver ju planering och framförallt pengar. I sommar blir det någon mindre resa, funderar lite på att öluffa i Grekland eller Kroatien men inget bestämt. Sommaren kommer ju att bjuda på en massa annat kul också.

*Syster ska få barn
*Pappa fyller 60
*Min bror gifter sej
*Memo gifter sej

Som ni märker så har jag fått enorm sommarlängtan.

Nä om jag skulle ta och ta tag i skolan lite. Har börjat med SketchUp nu och det är riktigt kul men tar lite längre tid än man tror..........

Ha en bra förmiddag!!!


Sängliggande

Kämpaded mej iväg till skolan i måndags men ångrade mej ganska snabbt. När jag till slut gick därifrån hade jag enorm frossa. Gick hem å tog på mej mjukisdress, stumpor, duntoflor, duntäcke å filt men skakade ändå. Igår va hjärtat hemma och tog hand om mej, vilket va jättemysigt och skönt. Hatar att va ensam när jag e sjuk. Fick varje fall antibiotika mot halsinflammation och något annat öfr halsen. Problemet nu är att jag mår sjukt illa. Va hos läkaren i Svedala imorse för något annat å då sa han att den medicinen jag fått va väldigt svår, men eftersom jag inte tål pencillin så fanns det helt enkelt inte så många alternativ. Hatar att må illa, det är fruktandsvärt, så idag blir det sängen igen....hoppas det är sista dagen.

I´m sick and tired

Idag tänkte jag gå upp tidigt och fortsätta med städningen och få koll på den nya kursen. Efter det skulle jag luncha med Sofie. Men hela idén sprack efter en sömnlösnatt, med illamående, feber, värk i kroppen och ont i hals och öron. Nu mår jag konstigt nog bättre och kunde till och med äta en kopp med mjölk och flingor. Ska gå och duscha och se om jag kommer iväg till skolan, hoppas det.


Önskar just nu att jag va här!

Time to relax

Dags att checka ut. Vi har faktiskt varit riktigt duktiga idag, städat förrådet som såg rent ut sagt för jävligt ut innan. Tog ett par timmar och va riktigt drygt men nu är det avklarat och alla julsaker inlagda. Blev dock ingen träning idag, men man kan inte göra allt. Nu har vi precis varit och hyrt film och köpt massa godis(jag) P köpte chokladbollar och fläskesvål. Innan det ska vi käka hemlagade hamburgare. Frossa i massor. Tycker faktiskt att vi förtjänar det. Imorgon börjar min nya kurs, Digitala verhtyg, spännande.

Sleep tight!!!

Lugnt

Går dagen blev extremt lugn. Jag satt på nätet hela dagen och kollade resmål inför somaren och P sov länge. På kvällen beställde jag thaimat och P från stippes. Jag somnade halv tio och sov till elva, riktigt skönt. Söndagen bjuder nog inte på jättemycket mer, ska väl försöka träna, och om jag känner för det? Nej!


En riktigt bra dag!!!

Fredagen började med tenta som va mycket svårare än jag tänkt mej, håll tummarna! Efter det åkte jag ner till trelleborg för att träffa syster å saga för lunch. Tyvärr ville Saga absolut inte åka ner till stan så efter mycket om och men fick Kristina hämta mej och vi fick beställa hem sushi. Vid halv fem kom vi slutligen ner till stan och gick omkring lite.

Bussen till Malmö, gick till systemet och sedan va det hem å fixa sej, tentafest ju! Fick en glad överraskning när jag kom hem, hjärtat hade köpt skorna som jag lagt undan, så nu e jag fitt for fight för våren. Åter till festen,  när vi kommer dit trodde jag snarare att det va myskväll än fest. Frida la komentaren att det finns inget värre än vår klass och, detta är sista gången jag "festar" med dem. Som tur var blev stämningen bättre sen. Begav mej till big bowl för att träffa Palle & Co, dansade å drack någon drink. Etagé, men en va för full. 10 läsk på max och 10 hamburgare, 5 pers och en taxi hem till Sasa. Efterfest med guitar hero, hemma kl 5 och uppe nu. Få se vad lördagen har att bjuda på.


Stort grattis till Saga som fyller 3 år idag!

Min nya sko



Torsdagen

Torsdagen va dagen innan tenta och dagen som man borde plugga på. Frida och jag gick i stan och shoppade rea. Dagen innan va vi överens om att rea sög och att vi inte ville se ett endaste reaplagg till. Men så va det visst inte så, efter en del fynd satte vi oss på EH och sa bestämt att vi va klara med shoppingen. Men när jag sa att ska vi inte till Zara då? Jo visst skulle vi det, en tröja till. På kvällen blev det mat hemma hos mina föräldrar och lite sista genomgången av tentan.


Om jag e pigg? Ja då! Eller? Inte så

Typiskt, jag har inte kunnat sova inatt. Somnade halv ett å vaknade fem. Men nu e jag fitt for fight för tentan, eller inte men jag låtsas varje fall. Ska bli enormt skönt efter. Ska ner å träffa syster å Saga sen. Fyndade en massa igår, skriver om d sen.


Every step you take every move you make I`ll be watching you

Kom precis hem efter att jag varit och solat. Kände att det va dax nu, har ju inte solat på nästan ett år och jag börjar bli riktigt blek. Ilandsproblem. Känner som alla andra jag pratar med lite ångest över att jag kanske pluggat för lite, men hoppas att det löser sej med hjälp av bibeln. Tänkte faktiskt plugga lite nu innan jag ska träffa Frida uppe i stan vid 2.

♥ Karin


Intalar mej själv att jag gjort nytta

Begav mej till Frida vid kvart i elva idag för att plugga. Innan det hade P låst in mej så att jag inte kunde komma ut ur lgh. Panik! Efter ett tag fick han komma och öppna och jag kunde andras igen. Åter till plugget, Johanna kom samtidigt som mej och efter ett tag kom även Julia. Vid halv ett gick vi å köpte ingredienser till pannkakor som Julia tillagade, mycket gott. Kollat lite på detaljplaner och i min tjocka tjocka bibel (den röda lagboken). Kom precis hem och väntar just nu på hjärtat får väl se vad om händer ikväll.

Puss å Kram

En klapp på axeln

Åhh vad jag är duktig, jag har tränat för första gången på ett halvår. Hur det känns? Det känns underbart härligt. Körde först den här maskinen där man tar benen fram och bak och tvärtom med armarna, som om man springer. Ni fattar va? Därefter löpband, klapp på axeln. Blev ingen solning idag får försöka hinna med det imorgon.

Frida, Johanna och jag pluggade idag på Orkanen, eller pluggade är kanske att överdriva. Blev nog mest prat och lite plugg. Ska varje fall göra ett nytt försök hemma hos Frida imorgon får väl se om det går bättre. Ska varje fall bli spännande att träffa hennes söndriga toalletstol som vi förövrigt disskuterat en del idag. Vad ska man göra när mAn slagit sönder toppen, den där knoppen som man spollar med sitter, med en parfymflaska? Det är hårt!


Plugg hela dagen

Tröttare än någonsin och ändå vaknade jag innan åtta och kunde inte somna om. Idag blir det plugg hela dagen på Orkanen. Efter det har vi bestämt att vi ska börja med träningen. Nej, vi tränade inte igår. Min ena fisk dog i söndags, känns inte som jag har sådär mycket tur med mina fiskar. Får gå och fixa mej nu, skriver senare!

Slutet

Nu va opponeringen klar och därmed är kursen avslutad, wiii! Härligt. Bara plugg nu i veckan för tentan på fredag och sedan är det ny termin, kan inte fatta att första redan är slut. 3 år kommer att gå fort känns det som.

Jag e sjukt shoppingsugen just nu. Vill bara handla en massa, men tyvärr går ju inte det. Kanske blir en sväng till nova senare eller blir det mitt första träningspass. Kanske inga jämförbara alternativ, men men.

Tentafest på fredag, ska bli kul, ända problemet är att jag börjar jobba kl. 10 dagen efter får nog försöka byta bort det.

Allt för tillfället

Jävla 24seven!!!!Så d så!!!!

Stressig dag igår, jobbade och sedan va det raka vägen in i duschen för att bege oss till Mantu och Charlotte. Det va mycket trevligt med en massa god mat. Lärde mej spela poker, vilket va riktigt kul. Efter ett par drinkar gav vi oss hem och va hemma vid 3.

Karin är jättearg idag, har ju en hel del att göra med seminariet imorgon, men fick ett erbjudande på stan igår av fitness 24 seven. Det kostade 999 kronor att träna ett år+ medlemsavgift, erbjudandet gällde i segevång mellan 10-16. Klockan 3 är vi där och det är enorm kö, trotsar kyllan och ställer oss och väntar och väntar och väntar. Efter 1 och en halv timme är vi framme och då börjar hon fylla i datan och upptäcker att jag va kund där när jag va 17 så då gäller ju inte detta erjudande. Tack, tack. Bara 2 timmars slösseri med tid, men jag e inte bitter, inte alls. Tog pappret, rev det i 20 bita och kastade det.

Så nu sitter jag här och försöker få ner något om Antons uppsats, vet liksom inte riktigt hur allvarligt man ska ta det.....Blir säkert jättebra....


Let´s dance

Glömde ju att Let´s dance ikväll börjar ikväll, blir nog att vi ser det, hinner kanske inte med spel! Det va allt!

Äntligen...kanske

Äntligen va det helg! Eller äntligen och äntligen, jobbar imorgon mellan 10 och halv sex, måste läsa igenom alla uppsatser till seminariet på måndag och lite annat spännande, men det är ju faktiskt helg ändå!
 
Efter skola och jobb idag har vi städat som galningar och här är kliniskt rent nu i ett par dagar. Väntar nu på att Asta ska komma hit så att vi ska käka tacos, titta på bilder från Australien, dricka vin och spela spel, mysigt!

Efter jobb imorgon ska vi hem till Mantu & Charlotte på middag, hoppas att vi gör något efter det med!

Jaha vad ska jag mer skriva om...hmmmm. Nä det va nog allt för tillfället varje fall.

Vinter

Då va uppsatsen klar och inlämnad, en sten som föll från mitt inre! Bara tentan nästa fredag kvar, sedan är terminen avslutad. Kom precis hem från skolan, började dagen med föreläsning 9-1. Efter det gick Julia, Frida och jag igenom övningstentan som vi har fått till juridiken på fredag. Härligt att ha gjort den inför imorgon när vi ska så igenom den! Nu sitter jag här i vårt totalt ostädade hem och bara önskar att jag va långt långt borta i solen. Det är riktigt kallt och jag hatar det.

No party

Skulle hem till Frida ikväll på hejdå fest till Patrik. Hjärtat mår tyvärr inte så bra så det blev inget:-( Hoppas att ni får en trevlig kväll varje fall!!!

Jobb

Inte mkt att skriva idag. Jobbade och det var ganska mkt folk efter kl. 1. Efter det åkte vi och storhandlade, skönt att få hem mat. Skrev lite på uppsatsen och har förhoppningsvis bara litteraturförteckningen kvar, får göra den imorgon. Blev bara godkänd i Lina kurs (fysisk planering), hon gillar verkligen inte mej! Lite besviken måste jag erkänna, men men. TV:n kallar!

patterns

Glömde skriva att jag fått en enormt snygg ny sida, visst?

En kväll med Frida

Igår kväll åkte jag hem till Frida och åt en jättegod skaldjursrätt med färskpasta!!! Efter det skulle vi gå hem till Fridas kompis Agnes som hade somnat när vi gått hela vägen från nobel till möllan, tråkigt. Istället gick vi in på Carib Creol och drack varsitt glas. Frida måste säga att det är inte dricksen de plingar i klockan för så sent, tyvärr gumman men jag hade rätt! Efter det gick vi hem å sov och jag snarkar faktiskt inte! Så d så! Vaknade tjugo i elva och käkade frukost. Efter mycket skitsnack körde jag hem. Nu skriver jag de förbannade referenserna på min uppsats, spännande.

skriver fortfarande 08

Jobbat hela dagen  idag, har varit helt ok. Ganska lite folk och då blir ju dagen låååång. Hjärtat åkte på sin konferans(stavningen ser hel skum ut) i morse så jag är helt ensam:-(  Men jag klarar mej ju ändå, ska hem till Frida vid åtta och hon har lovat att bjuda på mat, mums! Antar att det blir något med skaldjur. Efter det får vi se vad som händer.

Imorgon måste måste måste jag bli klar med den jävla uppsatsen så att jag kan börja plugga på juridiken. Dessutom måste jag städa eftersom här ser för jävligt ut. Tycker att det är det ända jag gör, städar. Vi måste stöka ner väldigt fort.

Ha en trevlig kväll!!!!

2008

Året 2008 började med fest ute vid Erikslust. Efter det åkte jag hem till P som 6 dagar senare skulle åka till thailand. Veckan gick fort och när han åkte va vi fortfarande inte tillsammans.


Jag bodde på Cronquistsgatan i min lilla etta på 27 km.


Jag pluggade tekniskt basår tillsammans med Azi och vi hade jävligt kul i skolan. Kan dock tillägga att det inte gick så bra.


Februari månad sa jag till P att jag kommer ner till Thailand, tror ni att han trodde mej? Nä, en vecka senare satt jag på planet. Lämnade skola och allt annat här hemma för att mötas av min nästan svarta blivande pojkvän. De två veckorna i Thailand var underbara.


Hem ensam till ett grått sverige där P överraskade mej en vecka senare med att komma hem tidigare än planerat, Karin va väldigt nöjd.


Skolan gick så där och jag tyckte att det var mest tentor hela tiden som inte gick så bra alltid, antar att det var därför som jag hade tenta hela tiden eftersom jag fick göra om ett par av dem det par gånger. Men vad fan är man nykär så har man ju inte tid med skolan det vet ni ju alla.


I slutet av april fick jag jobb på Graffan vilket jag va väldigt glad över, tack Sofie.


Maj månad skulle jag flytta från Cronquistsgatan för att flytta till regemenstgatan med älskling. Agge drog sig ur i sista stund och tur va väl det annars hade jag inte suttit i vår underbara lgh idag.


Flyttlasset va framme den 27 maj varje fall och här såg ut som fan om jag får säga det. Tog ett bra tag innan vi fått i ordning. Hjärtat började nytt jobb den 1 juni och jag fick äntligen hem honom om kvällar och helger.


I början av maj köpte vi även vår bil och tog vårt första gemmensamma lån. Här går det undan.


Sommaren va vi mest på stranden om vi inte jobbade eller om det inte regnade.

I juli blev jag antagen till Stadsbyggnad, stadsutveckling och planering.


Agusti kom och vi firade 6 månader med att käka på La roche. Dagen efter när Karin inte mådde så bra av allt vin dagen innan fyllde jag 22 år och vi hade stor fest här hemma.


Den 15 agusti hade vi kalas med familjerna och kvällen va mycket trevlig. Efter det följde ett par dagar som jag helst hade velat glömma.




1 september började jag skolan och där träffade jag Frida till att börja med, mycket trevligt.


I september åkte vi för en weekend till köpenhamn där vi gjorde slut på alla pengar vi hade och fick lämna tillbaks en skjorta som P hade köpt för att överhuvudtaget komma hem,men trevligt va det.

Någon gång under hösten fick jag veta att min syster väntade deras andra barn.

Sofie åkte till Australien.

Hösten gick i en väldig fart och jag va väl lite missnöjd med min klass till att börja med men efter att jag hittat mitt gäng trivs jag riktigt bra. Vi hade lite party och lite bowling.
 


Vi kom på att vi ska åka jorden runt sommaren 2010, vilket vi sparar frenetiskt till.


3 december fyllde hjärtat år och han började även jobba kväll i 4 dagar, tråkigt på födelsedagen men vad gör man. Biljetter till Peter Jöback b.la som vi va och såg den 13 dec.


Jag fick jobb på posten i december


Julen kom med väldig fart och jag firade min första jul utan mina föräldrar. Som även var min första jul med älsklingen.


 
Juldagen va vi i Svedala.

Och sedan nytt år och nya löften.



Har lovat att äta sundare, träna och sluta röka. Höga krav?


RSS 2.0