Löning

Det är fredag idag och int vilken fredag som helst, det är lönefredag! Hell yehh!! Detta innebär besök hos frisören, shopping och sen after work i stan. Jag gillar det.

Imorgon blir det utgång med Deisreé, måste fixa lite innan städa lite och handla mat. Vi ska nämligen ha middag här hemma innan, kolla lite melodifestival och dricka vin och goda drinkar.

Längtar så in i bomben till Zurich, två veckor kvar. Det ska bli så skönt att komma iväg lite och Nathlie har gjort världens bästa schema över vår tid där. Shopping, massa god mat, goda drinkar på Terasse och skidor.

Skolan går framåt och jag kanske börjar att hitta mig själv igen. Börjar på Atkins den 28 mars och kommer att vara där i 8 veckor varje fall.

Ha en skön helg allihopa!!

What to do when you´re lost?

Det är ny vecka och det finns en massa saker att ta tag i. Dagen började med en inte så givande föreläsning i skolan, så Frida och jag gick upp i stan och kollade affärer och åt lunch på Redfellas som förövrigt är något av det bästa jag vet just nu. Där konstaterade vi att vi inte har gjort något med våra liv, att vi tänkt för lite på oss själv och att vi behövde allmän vägledning i våra liv. Så det är så läget är just nu. Vi konstaterade att vi behöver semester och att vi vill bo i NY, eller någon annanstans i världen för den delen. Att vi ska till Palme, Milano eller någon annanstans i världen när vi tar examen. Ja, vad mer kan jag säga.

Nu sitter jag allstå här hemma och begrundar alla tankar som far runt i huvudet. Jag måste gå ut med Baloo, men vill inte ens öppna dörren ut i korridoren med risk för att frysa ihjäl. Sitter bara kvar här och funderar över allt, allt som jag borde ta tag i men inte vet vart jag ska börja. Kanske hämta lite mer kaffe? Ja okej...

Solen är här, äntligen!!!

Härligt väder idag!! Varit i stan och fikat med J:s föräldrar, nu blir det lugnt ett tag sedan är det dags att fixa sig för att åka upp till stan och till Fegans. Först lite mys med Ballisen och kaffe.

Tiden går så jäkla fort och allt är så stressigt hela tiden, börjar inse att skolan faktiskt är slut snart, and I don´t know what to do next. Det löser sig.

Igår städade jag hela dagen och det är helt underbart att vakna upp till en lägenhet som skiner. Gillar faktiskt att städa, när man har tid. Lyssna på bra musik och få det fint, härligt!

Goog good ha det fint så länge!

Ännu en söndag spenderandes på samma sätt, jag ser ett mönster

Fest hos David igår, det va trevligt. Sedan bar det av till Etagé för att hämta mitt kort, men det gick visst inte föreens i Mars så det blev C&G istället. Ganska skönt idag må jag säga att vi inte va ute, för det kan tilläggas att jag minsann inte mår så bra ändå. Trots detta har vi varit en runda upp i stan idag, sovit lite, bakat chokaldbullar och försökt plugga lite. Doxologi, nej jag vet inte vad det är trots att jag läser om det. Ikväll, soffläge, film, god mat och mys med Ballisen och J. Absolut inget annat. Okej jag mår ganska dåligt!

Nikon D3100

Sitter med sista uppgiften i den här kursen, litteraturstudie. Sen är det minsann bara två kurser kvar på det här programmet, yehh.

Vi har köpt en systemkamera, Nikon D3100 och den är så fin och så kul det är att foto helt plötsligt. Eller vi ov vi, J har köpt den, men jag säger att den är min med. Han säger att det är den inte, så sa jag okej då. Men då sa han jo det är den ju. Så sa jag nej, den är din egna. Så nu är den min med säger vi.

Snart helg igen, galet vad tiden går. Förra helgen va jag hos Desireé och sedan va vi ut, riktigt trevligt var det bestämt.

Imorgon ska jag hälsa på Christina, både jobbigt och kul. Vet ju inte alls hur det kommer att bli.

RSS 2.0