Sömn

Lördagskvällen va trevlig och lugn. Caroline bjöd på en massa gott, så vi käkade snacks och pratade, ingen utgång. Vilket va enormt skönt, både penga mässigt och i söndags. Dock så sov jag mycket igår. Vaknade lite innan tolv, sen käkade vi frukost, såg film och somnade mellan 14-16 igen. Härligt! På kvällen blev det hämtmat och film och jag borde ju vara riktigt utvilad idag, men jag känner mej fortfarande trött. Men så brukar  det vara för mej, att ju mer jag sover destu tröttare blir jag. Varje fall så är det jobb som gäller idag, kanske jag går och tränar efteråt, kanske.

Ha en bra  dag!

Yesterday

Gårdagskvällen va bra. Började hemma hos Sofie, där givetvis födelsedagsbarnet var, Joppe, Markus, Petter, Johan och jag och Palle. Sen bar det av till Club Lovins Micael Jacson kväll på hipp. Det va bra musik såklart och dans. Dock spelade de för kung och fosterland så jag va halvt döv när jag gick där ifrån. Det va bara P och jag som åkte dit med några av hans vänner, så vid kvart över ett mötte jag upp de andra på Etagé. Där va det dans opch lite dricka, great!'


Jag innan festen


Fina Lena


Lenis och jag


Baby och Såfie


Me and baby


Söta


??


Vi shotade för Lena


Så här slutade det

Nä nu ska jag nog försöka sova ett stund, eller vila varje fall, det är ju fest ikväll igen. Vi får se.


Party tonight

Godmorgon! Idag är det jobb mellan 10-16, sen ska det inhandlas på systemet sedan hem och fixa sej, nästan. Kanske blir någon tid däremellan. Kvällen är laddad och det ska bli grymt.

Bilder från förr....












Saker och ting kommer och går

Äntligen, nu är tentan förbi och jag håller alla tummar i världen för att det gick bra. Det kändes bra, men man vet ju aldrig. Efteråt gick jag på stan, köpte ett par gummistövlar som jag kom på igår att jag faktiskt ville ha. Har hela tiden sagt att det kommer jag ju inte köpa, men ack så fel man kan ha.

Nu har jag städat lite och lagat mat. Ska fortsätta städa och hämta tvätten i tvättstugan. Mitt badrum luktar väldigt gott för tillfället och lär göra det ett tag framöver. Varför? Jo för att min superdupergoda Escada parfym trillade i golvet igår kväll. Inte så kul, jag va ganska arg där ett tag kan jag säga.

Jag har  fått för mejatt jag ska göra en väggmålning, en elvis kanske, vad tycks?


Tentadag

Okej, idag gäller det, tentan ska gå bra. Känner dock ingen större koncentrationförmåga. Brukar ju inte plugga samma dag, men tror faktiskt att jag snabbt ska titta igenom lite saker. Har lovat mej själv en belöning om jag tycker att det känns som om det gick bra. Kankde ett linne jag hittade i gbg  på Zara men som inte fanns i rätt storlek, gör antagligen inte det är heller ifs. Längtar, längtar tills ikväll när det är över och jag kan fokusera på något annat.

Önska mej lycka till!!!

Kvällens beslut är vuxet

Det är dagen innan tenta och jag vill bara att det ska vara över. Ikväll vannkas det grillkväll ute i Bara och jag har tackat nej, ganska vuxet faktiskt. Istället ska jag spendera kvällen med huvudet i böckerna, eller en del av den varje fall. Mamma kommer dessutom in för att hjälpa och för att laga god mat.

Det finns så mycket jag vill göra här hemma och till största del går mina tankar åt det. Surfar runt på heminredningssidor och hittar en massa fint som jag skulle vilja ha. Den andra delen av tiden går åt att fundera på vad jag vill göra med livet. På att jag vill resa bort från stan och bara njuta, ett tag varje fall.

På fredag blir det varje fall fest för hela slanten, Lena fyller ju 22 år. Detta måste vi såklart fira! Dessutom kan jag förhoppningsvis fira att jag tror att jag klarade tentan. Annars kan jag ju alltid dränka mina sorger för att jag tror att jag inte klarade tentan. Fest blir det oavsett vad!

Och nej jag vet inte vad som har hänt med texten!


Livet är stressigt

Kvällen igår spenderades hemma hos P tillsammans med mina böcker. Dock va jag så trött efter jobb att jag inte kunde koncentrera mej allt för mycket. I dag måste jag ta nya tag, men inte förens efter jobb. Sen ikväll ska jag och kolla på fotboll, kanske kanske jag ska börja igen, denna gången i korpen.

Idag är det den 25, vilket innebär lön! Härligt, tyvärr kommer inte csn förens senare vilket inte är helt okej. Insåg för några dagar sedan att det bara är en och enhalv månad kvar till Barcelona och jaghar absolut inget aning om hur jag ska få ihop pengar till det. Men det löser sej! Kul ska det bli varje fall, hoppas bara att det är varmt med.

Stress, stress och  stress

Home

Hemma från Göteborg, vi har haft det bra. Gick i stan, åt god mat och bara va. Härligt. Bussresan va dock ganska dryg enligt mej, men Magz tyckte det va helt ok.

Veckan består av jobb och plugg och det känns som jag kommer vara halvdöd på torsdag kväll. Men så är det, det  måste pluggas, mycket.

Göteborg here we come

Idag har Magz och jag varit på stranden, det var härligt som bara den. Dock så blåste det en hel del och jag har nog 1 liter sand i håret och 1 liter sand i magen. Dessutomkom två träd och la sej i när jag låg och pluggade, eller det var egentligen två små buskar men ändå! Vi fick varje fall en impuls att åka till Göteborg i helgen till M:s syster. Sagt och gjort lördag morgon åker vi och kommer hem söndag kväll, great!

Yeeehhhh

Yeehh, nu ska jag iväg och klippa mej och färga håret, äntligen fick jag en tid! Solen skinner idag med och det är varmt för en gång skull, därför har jag min nya shortsdräkt!

I´m going where the sun keeps shining

I natt sov jag hemma hos föräldrarna, vilket innebar att jag gick upp kvart över sex idag och att jag va på plats i min lägenhet lite över sju. I och för sej så var detta ganska skönt eftersom jag redan fått pluggat  lite. Kanske, kanske det blir lite solning idag, vädret verkar vara bra och jag vill suga ut de sista soltimmarna innan hösten på riktigt är här. Ikväll blir det NRJ in the park på stortorget, härligt! 

Jag träffade ju några iranier på Etagé för ett tag sedan, hon i grått skickade mej dessa bilder som de hade tagit.





18 Augusti 2009

Dagens lista, blev inte riktigt fullföljd. Jag hann dock en bit på vägen, sen gick jag in till stan för lunch/fika med Magz. Efteråt gick vi på stan eller Malmö festivalen, vilket man nu vill kalla det. Varje fall så köpte jag en shortsdräkt, (kanske inte riktigt heter så, finns en liten möjlighet att det heter något annat) och Maggan köpte ett par jeans.

Vädret är kallt som bara den och jag undrar vart sommaren tog vägen, jag vill ha sol nu!

Sen kom mamma och vi har käkat  pizza, en vegetarisk calzone för mej, mkt gott vill jag säga. Nu: Hem till P ochse Arsenal.

Dagens lista

Dagens schema är fullspäckat. Jag har helt enkelt en massa att göra, sen att det inte är några roliga saker är ju en annan femma. Hade hoppats på att solen skulle lysa så att jag kunde sitta ute, men jag vet inte riktigt om den lyser eller inte, vi får se.

* Plugga
* Läsa om kurserna i Lund
* Söka jobb
* Fundera över lgh
* Städa
* Ringa en massa samtal
* Maila Näcktergalen

Sen får vi se hur mkt av detta som verkligen blir gjort, men hoppas kan man.


Sensommar

Efter kalaset igår åkte vi upp til stan för att se Timbaktu och han va riktigt bra. Sen blev det en sväng upp på etagé och två glas vin, bk och sen körde P hem. Hur konstigt kändes inte det att åka bil hem från Etagé. Varje fall, så är det enormt skönt att inte vara bakis idag.

Nu blir det upp på festivalen för att käka och se Molly Sandén. Sen kommer mamma och pappa in och jag vet inte riktigt vad vi ska göra. De ska varje fall ta med min cykel hem så att det kanske blir någon ordning och reda med den.

Kalas

Ikväll blir det kalas hos Charlotte och Mantu. Till en början varje fall. Sen vet man aldrig vad som händer, det kan bli sängen men det kan lika väl bli upp till stan. Den här festival veckan är alltså lite lurig. Vad jag varje fall vet är att jag har lite bråttom. P hämtar mej nämligen om 25 minuter och jag måste fixa håret innan dess.

My new shoes

Ikväll blir det festivalen, lite senare än beräknat eftersom jag åkte hem efter jobb. Kände mej inte jätte fräsh och ville därför piffa till mej lite. Dessutom vet man ju aldrig vad kvällen bjuder på. Först blir det mat varje fall, för hela slanten. Sen tror jag om jag känner oss alla rätt att det blir lilla torg och lite drinkar, eller varje fall lite dricka, typ vin. Premiär för mina nya skor ikväll, om vi ska vidare vill säga.


Festival

Nu är jag redo för jobb, igen. Börjar elva och slutar sju. Idag börjar Malmö festivalen och det är där det händer, eller inte. Men de har god mat varje fall och kanske där kommer någon bra artist, jag har ingen aning. Detta är mycket möjligt att det blir utforskat av mej efter jobb. Alltså, det blir festivalen när jag slutat idag. Antagligen kommer det att vara knökfullt med folk.

Det har blivit kallt ute och jag vill inte alls ha det så. Känns riktigt höstligt och som om skolan ska börja imorgon, men så är det ju varje fall inte.

Ha det bra!

Min nyhet

Jobbet är avklarat och jag har till och med hunnit in en sväng på apotektet. Innan jag åkte till jobbet idag va jag in till stan för att hämta ut min mobil och gissa vad? Jag har fått en ny, en svart med guld/gula detaljer, hur snygg som helst.

Nu har jag faktsikt unnat mej ett glas vin, bara jag, innan jag ska hoppa in i duchen. Ska nämligen befinna mej på lilla torg om en timme och tjugo minuter.

Ha en mysig kväll!


Och nej, jag har inte tagit bort plasten än!

Torsdag, en ganska vanlig torsdag helt enkelt

Blev en tripp hem till föräldrarna igår för middag, middagen blev natt och pappa körde mej in kvart i sju imorse. Jag fattar inte hur jag ska orka gå upp så tidigt sen. Snart väntar jobbet, hela dagen. Men inte än, först ska jag in till stan och hämta min mobil som är tillbaka efter lagningen, hoppas den fungerar. Ikväll blir det att äta ute, närmare bestämt på lilla torg, kanske på Friday´s. Varför? Jo för att Sofie fyller år. Nej, inte min Såfie utan Lenas Sofie. Det ska bli gott, kanske eventuellt ett glas vin till.

Att glädjas åt det lilla

Just nu befinner jag mej antagligen i det läget som folk säger, när musten har gått ur en. Dagen har bjudit på inget mindre än jobb och det är så spännande så jag tror inte att ni förstår, inte. Men man ska glädjas åt det lilla som att jag faktiskt har ett jobb. Det är grejor det. Tentan hänger över mej som ett åskmoln för solen. Men man ska vara glad över att man kan plugga, det är minsann inte överallt som de får den möjligheten. Min cykel låter av  någon konstig anledning som en ångvält sedan jag pumpade däcken, och till alla som tittar på mej som om jag vorde dum i huvudet , till er vill jag bara berätta att jag är väl medveten om att den låter. Till saken hör att jag har alltid själv stört mej på andra som cyklat runt med en cykel som låter, men har nu insett att det faktiskt är väldigt irriterande med folk som stör sej på sådana bagatteller, just nu  varje fall.

Ja, hoppas ni har fått något sammanhang i mitt fina lilla inlägg.

Festen del 2








Festen del 1

Här kommer lite foton från festen i lördags, fortsätter lite senare






 
 


My new best friend

Spotify är min nya vän, dock att jag bara har det på lån, tack Frida. Vi hänger stadigt, just nu R.E.M, Everybody hurts. Ledsen musik till en ledsen tjej, livet kan inte alltid va på topp.

Mamma och jag va på Elyseé och det va riktigt gott, fortsatte födelsedagsfirandet idag. Tack även till dej mamma och pappa för presenterna. Och Palle som köpte mina fina skor och blommor och choklad och middagen ute i fredags förstås. Tack till alla andra som kom med presenter i lördags.

Nu ska jag återgå till min kompis.

Varför?

Solen är här, om än bara för en liten stund

Solen värmer och jag njuter. Mamma är här och vi myser. Önskar bara att jag sluppit allt som änger över mej, som tentan t.ex. Ikväll ska vi ut och äta. Härligt. I förmiddags jobbade jag på posten, inte härligt. Men imorgon är jag ledig, skönt om jag inte hade behövt plugga. Hoppas er dag är bra!

Min dag

Idag är det min födelsedag och jag blir närmare bestämt 23 år.

Hade fest igår och det va bra, så länge vi va hemma varje fall. Blev lite mycket sen, mycket av det mesta. Innan festen va jag på Make up Store och blev sminkad, blev väldigt nöjd och önskar att man kunde göra det varje dag.

Nu är jag hemma hos föräldrarna för middag, hela familjen är här.

Bilder från gårdagen kommer, snart.


090806

Inte blivit så mycket skrivit de senaste dagarna, har inte varit riktigt upplagd för att blogga.

Vädret är lovely igen och jag njuter, synd bara att jag va måndag, tisdag och onsdag när regnet vräkte ner, eller inte igår då ifs. Jobbat idag alltså, inte så värst spännande. Hugo är kvar hos mej. Snart kommer mamma. Och min födelsedag närmar sej med stormsteg, bara tre dagar kvar, eller fyra om man räknar med idag. Och två dagar tills festen:-)

Nu gnäller djuret eftersom jag har uppmärksamhet på något annat så får nog ägna mej åt honom nu. Han är nämligen lite ledsen, eftersom vi blev lite ovänner innan. Hugo & jag.


Bröllops foto

Igår va det IKEA för hela slanten, behövde lite nya lampor och lite annat. Lamporna uteblev men lite annat handlades.

Ska bygga naglarna idag kl. 11 och jag är fundersam om jag ska ha vanliga vita eller inte. Vi får helt enkelt se. Sen blir det promenad med Åsa eller kanske en fika.

Inte så mycket mer att berätta så istället får ni se foton från kusinens bröllop!










Resumé

Helgen är över och det är ny vecka, om jag är laddad. Nej.

Fredagen bjöd som sagt på bröllop och det var trevligt, jag mådde ganska bra efter omständigheterna, men tog det ändå lugnt. Laddade inför personalfesten som ägde rum i lördags. Lördags dagen va jag i Svedala och tog det ganska lugnt innan det va dax att åka hem för att fixa mej. Stressigt som vanligt. Vi hade mat för halva Malmö, vilket resulterade i att hälften blev över. Vi hann inte ens med efterrätten. Vid halv två begav Lena och jag oss till Etagé för dans och ont i fötterna.

Igår va jag på Tosselilla med underbara Alvin, Hans, Jessica och mamma. Jag va ganska sliten efter bara två timmars sömn, men efter ett tag släppte det. Åkte karuseller och badade, härligt och skoj! Blev en riktig heldag och va inte hemms i Svedala förens vid 9, då slocknade jag ganska snabbt ska jag säga.

Upp halv sju idag, vilket inte alls är okej. Herre Gud hur orkar folk gå upp så tidigt. Skolan gör en verkligen bekväm.

Hej så länge!

RSS 2.0