Vad tänker jag med?

En lång dag framför mej. Hoppas den är givande varje fall. Vi ska nämligen hålla på med intervjuer, hela dagen. Kanske blir det en sväng till Ikea sen, kolla lite krims krams.

Gissa vad jag gjorde sent igår kväll? Skulle ut med Baloo, upptäckte ute att jag inte hade några nycklar. Sprang ikapp en kille som skulle in i en annan ingång och höll på att skrämma ihjäl honom. Varje fall så öppnade han dörren till mej. Sen kom jag inte in i korridoren. Nycklarna hade jag lämnat i dörren. Mamma och pappa fick komma med extranycklarna, tur va väl det. Klanntiga jag!

Ha en bra torsdag!


Magzter

Middag för Maggan hos mej. Fina töser och en fin man, eller en fin hund, min hund. God mat och gott vin. Lite små lullig såhär på en onsdag, just nu i min ensamhet. En lång dag imorgon, 8-17, en väldigt lång dag som dessutom är obligatorisk.

Ett grupparbete utan slut och en ny kurs med nya krav, det är inte lätt nu helt enkelt. Men framtiden är ljus. Så är det!

Tentan är klar

Glada nyheter är att jag klarade ekonomitentan! Wiiie en oerhörd lättnad, synd bara att det inte finns något som heter vila för det. Idag blir det skola för hela slanten, eller egentligen inte skippar förmiddagen för att gå i eftermiddag. Någon måste ju ta hand om Baloo. Nu: laga kaffe och pplugga, en sväng ut med hund, vika kläder och planera mitt liv. 

It´s a new day

Upp tidigt för att gå med Baloo. En trött Karin vars högst önskan är att sova. Busig har han blivit dessutom, jättebusig. Skolan kl. 10, sedan grupparbete. Vi har redovisning i början på nästa vecka och vi har ganska mycket kvar. Ikväll är det match, men jag e inte riktigt kry än, får se, men det blir antagligen att jag spelar.




Lite bilder och lite text









Blir inte mycket skrivet nuför tiden, förklaring: Jag har fullt upp

Ballo och skolan tar all min tid, nästan varje fall. Det är mycket mys, mycket plugg och lite Gossip girl förstås. Helgen har gått fort, som vanligt. En lugn helg, en mysig helg. Veckan består av skola och så middag på onsdag och födelsedagskalas på lördag. Det är så mycket jag vet nu.

More








Ett urval av bilder












Soliga dagar i en solig tid någonstans i världen

Vart ska man börja när man har alldeles för mycket att berätta men alldeldes för lite tid. En underbar vecka i Barcelona, tapas, goda och billiga drinkar, sol, strand, stad, flyg, sangria och massor av shopping. En lycklig tjej i ett underbar stad. Sinnena gick på högvarv. Mina 750 bilder bevittnar resan, massa minnen.

Hämtat Baloo, finaste killen! Köpte grejor till honom idag, han måste ju ha.

Varit på intervju på H&M. Bra!

Skola, grupparbete, CAD, mera grupparbete och frustration, förkylning och hosta. Snytpapper i mängder och lite kiss någon gång att torka på golvet. Men det är bra, nästan allt.  

Tiden springer som vanligt, jag är flera mil bort, att allt gick så snabbt. Dock är det bara början!

Sista dagarna i Barca:-(

Barcelona ar underbart! Tidien har gatt sa jakla fort bara. Idag ska vi shoppa, igen. Va pa ett kopcentra 10 timmar igar. Skriver mer nar jag e hemma, men nu vet ni att jag lever varje fall.

Puss o Kram

Linköping

Nu e vi hemma hos Fridas mamma och Mats. Började vistelsen här med en jättefrukost med hur mycket gott som helst, sen drog vi in till stan och Ikano-huset. Hämtade pizza, käkade och vägde väskor. Givetvis vägde min väska för mycket, 18 kg istället för 15. Har fått låna en ryggsäck här som jag fått lägga över grejor i. Om jag ska shoppa får jag nog hitta på en lösning på detta probelm. Snart ska vi lägga oss, eftersom klockan ställs på 02.30 imorgon bitti! 03.30 hämtar nämligen taxin oss!!!

Redo!!!

Today´s the day

Nu ska vi snart köra till stationen, baby och jag. Där ska jag träffa Frida & Julia. Crazy days!

Sista fixet

Helt, helt slut, allt jag vill är att sova. Packningen börjararta sej, men jag kommer absolut inte få plats med något i väskan som jag köper där, den är full, väldigt full.

Va på kulhuset med syster och barn idag, mysigt och kul. Underbara tjejer.

Längtar, längtar tills flyget stannat på Gironas flygplats och jag är i säkerhet och har en härlig vecka framför mej. Efterlängtat!!

Det roliga tar för en gångs skull inte slut när jag kommer hem heller ju, dagen efter hemkomst hämtar jag Baloo och dagen efter det ska jag på intervju! Great!

Kanske, kanske jag bloggar där nerifrån någon gång, vi har ju faktiskt gratis internet där vi bor;-)

Annars får ni ha en bra vecka!!!

Pussar

Dagen innan resa

Tidiga morgonar tar aldrig slut känns det som. Packningen är i full gång och jag har lite saker till att fixa. Ska åka med Baby till Trelleborg och träffa syster och familj. P ska spela innebandy. Ikväll blir det fotboll, god mat och vin hemma hos Are och Cissi.

Imorgon åker vi

Jag har inte tid att försova mej

Skulle upp halv åtta, men vaknade sex och kunde inte somna om. Tillslut gjorde jag det och så hade jag givetvis ställt av alarmet då vid sex. Sorsov mej alltså lite, har varje fall varit i tvättstugan och lagt i tvätt. Kruxet är att allt nog inte hinner bli torrt tills jag ska iväg. Blev jobb för mej mellan halv elva och tre idag, inte många timmar men hinner egentligen inte ens det. Packningen har inte påbörjats och det måste fixas en massa annat med. Nämligen så är det så att om två dagar sitter jag på ett tåg till Linköping för att sedan flyga till Barcelona med fina vänner. Så är det!


Over and out

Tentan är över och det är härligt. Ännu härligare hade varit om jag hade känt att den verkligen gick bra. Det återstår att se. Sen åt vi (Julia, Frida, David å jag) lunch på Espresso House och sedan byggde jag naglarna. Fint blev det kan ni tro. Egentligen har jag match ikväll, men känner att jag hinner inte, har en massa grejor som jag måst fixa.

Dessutom ska jag kanske jobba imorgon, så då försvinner den dagen, eller nästan. Packa måste varje fall göras och städas. Fixa lite med grupparbetet med, kanske och kanske lite med kursen i Lund, en hel del allstå. Växla pengar och ett ärende till banken, men det går ju inte om jag ska jobba! Inte bra!

Mamma kommer ikväll och vi ska fixa allt!

If happy little bluebirds fly above the rainbow, why, Oh why can´t I

Jag dricker kaffe och försöker plugga, det går inte jättebra. Har så mkt annat som jag måste hinna med att tankarna är överallt och ingenstans. Men lite har jag allt fått gjort.

Byråjakten fortsätter, utan resulatat. Anmält mej till kurser till våren, men fattas en 5 poängskurs.

Igår fick jag ett bra mail om en jobbintervju. Hoppas kan man ju!

Ikväll är det premiär för fotbollen, lite nervöst, men tror det kommer fungera bra. Hinner inte till kursen i Lund idag, hinner inte mkt.

En stressad Karin helt enkelt!

6 dagar till Barca!!!Wiiiiiii


Jag har bara regn hos mej

Regnet öser ner utanför och jag vill helst av allt bädda ner mej och börja titta på första säsongen av gossip gil. Men, jag börjar jobba kl. 11. Kommer visserligen inte va mkt att göra hoppas jag. Kvällen kommer bli lugn, måste städa och plugga imorgon. Om dygnet ändå hade dubbelt så många timmar. Dessutom måste jag ha tag på en byrå, nu. Måste fixa det sista.

Det är mycket nu

Tiden räcker inte till. Inte till något känns det som, men det stämmer ju inte i verkligheten.

Igår va en trevlig dag varje fall. Plugg hemma hos Frida och Julia, lite plugg, mycket tv-spelande och sedan matlagning följt av vin på Möllan, härligt! Kvällen blev trots allt tidig och jag va hemma redan vid elva. Många skratt resulterade i magvärk, men kul hade vi och vi lagade alldeldes för mycket för torr pasta.

Dagen idag har spenderats i skolan, med grupparbete följt av föreläsning. Hem, maila lite folk och snart ska jag och titta på MITT lag när de spelar match.

Imorgon jobbar jag på posten och som ni alla säkert vet så är det inte det roligaste jag vet, speciellt inte när jag inte har tid eller ork, för det är jobbigt. Men det är pengar och motion. Sen är det helg, som visserligen innebär jobb på lördag, men ändå. 

Hösten är här märkte jag imorse. Det är storm i Malmö och kallt, fram med vantar och mössa nu. Lite mysigt ifs, om man inte hade behövt cykla halva stan runt. 


RSS 2.0