What to do?

Bloggen har blivit lite lidande just nu, har så mycket annat att tänka på att jag helt enkelt inte har orkat skriva.

Kan varje fall börja med att festen i lördags va väldigt kul, ska lägga  upp bilder sen. Blev god mat, god dricka och lite dans. Kul att  träffa kusinerna, är inte så ofta vi ses. Tog taxi med föräldrarna hem till dem vid halv två, var en del människor som blivit lite väl pinsamma då. Tycker det är extremt jobbigt med vuxna människor som blir för fulla och skämmer ut sig. Söndagen spenderades mestadels i Svedala och Trelleborg, vilket var mysigt.

Idag blir det skrivande av kontrakt och det är väldigt blandade känslor.....men jag lever!

Jag ska dansa vals

Gårdags kvällen va riktigt bra, hemma hos Magz, bowling och sedan lilla torg. Maggan å Såfie fortsatte vidare medans Sandra och jag delade en taxi hem. Mår ganska bra idag, men kanske inte riktigt som vanligt. Karin sög på bowling igår, men vad gör det egentligen, fick 95 båda omgångarna.

Vad bjuder dagen på idag då?
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu på dagen, kanske en sväng upp i stan, kanske en sväng till Entré eller kanske bara va hemma och ordna upp mitt liv. Kvällen är ju varje fall spikad, 60- års fest i Trelleborg. Kommer nog bli en riktig fest, brukar va så. Prolemet: Jag kan inte dansa alla desa danser som de dansar, scary!

Ha en bra dag så länge!!!

Lite bilder från igår






















Redovisningen är avklarad

Då va redovisningen avklarad och det känns great! Det gick hur bra som helst. Sitter i skolan nu och ska nog till Espresso House och käka sen. Ikväll ska jag hem till Maggan vid halv åtta och sedan ska vi och bowla, ska bli riktigt kul! Får väl försöka att ta det lite lugnt med drickat bara eftersom jag inte vill vara helt stendöd imorgon när jag ska på 60-års fest. Hörs sen!

Kan man försvinna ett tag?

Kan man inte bara  gå i ide ett tag? Hur skönt vore inte det?

Vi blev varje fall klara med grupparbetet idag vilket var en enorm lättnad. Sasa å mamma kom till Orkanen och vi åkte och fikade på Pronto, mums. Kvällen har spenderats hemma hos P:s mamma och vi har käkat våfflor, smarrigt.

En glädjande nyhet är att jag har fått lägenhet och ska skriva kontrakt på tisdag. Har ju tackat ja, men vet egentligen inte eftersom det var en jävligt dyr en, funderar.

I övrigt mår min kropp inte alls bra och jag vet inte vad felet är, någon som har någon idé?

Morgon dagen ska spenderas i skolan där vi ska lyssna på redovisningar och få ihop vårt powerpoint och vår egen redovisning.

Sov sött!

Nya bilder

Jag å Lena förbereder oss för vår utekväll







Förra  fredagen, med fredagsmys





Hos David & Sara








No words

Sitter i skolan, eller på Orkanen och håller på med vårt underbara grupparbete som sakta men säkert går framåt. Blir nog en sväng med Madde till Entré efter detta, sen lägenhetsvisning och sist men inte minst Den rätte för Rosing och Desperate. Tisdagen är lätt den bästa tv- kvällen.

Lördag, Söndag & Måndag

Lördagskvällen hos David  & Sara va trevlig, även om vi mestadels satt i köket. Efter  det blev jag av med alla de andra så jag gick till Etagé för att träffa Anna.

Gårdagen var en riktigt dålig dag, jag nog aldrig varit så bakfull i hela mitt liv och det menar jag. Ångesten stod högt på schemat av flera olika anledningar. Var och tittade på en väldigt fin lgh som jag håller tummarna för.

Idag började dagen med grupparbete och vi kom faktiskt igång en del, så nu är det bara 10000 tecken kvar! Eftermiddagen spenderade vi på Ikea där de hade fått mkt fint, ikväll va vi och tittade på en annan lgh som också va fin men låg i lite sämre område än den andra.

Imorgon ska vi börja vårat grupparbete kl. 8, jag hoppar inte högt, hoppas varje fall att vi får en del gjort. Kl. 6 ska jag på en annan lägenhetsvisning, spännande. Känns bara som alla hyror är så jävla höga, men det är väl så det är antar jag. Hörs imorgon!


Fest

Jobb hela dagen, gick helt ok tills jag räknade kassan. Upptäcker då att någon har dragit 15000,09 på ett kort, vilken helg de får! Nu ska jag käka innan jag ska fixa mej för inflytningsfest hos David & Sara, ska bli riktigt kul, men känner mej lite stressad. Bilder kommer sen!

Räkmackor, tända ljus & vin

Träffade min grupp i skolan kl. 9, va sjukt drygt att komma upp men det gick till sist. Efter det jobb 11.30-19. Kom hem och då stod det en flaska rödvin, en flaska vittvin och räkmackor med handskalade räkor på bordet och överallt var det en massa levande ljus, underbart. En härlig kväll med let´s dance och så ska det låta. Känner konstigt nog av vinet, vilket inte hade varit helt fel om jag inte hade skullat jobba imorgon kl. 10, jobbet tar död på mej!

Massage

Ok, varken lägenhetsletande eller pluggande har gått så bra idag. Däremot har jag varit på helkroppsmassage på Gilda skolan, vilket va riktigt härligt. Ska faktiskt inte säga att jag inte har läst något alls, 5 sidor har det ändå blivit och det måste jag få cred för. Skulle börja använda min nya vårjacka idag, men det gick inte så bra, började med att en knapp trillade av, sedan två och tillsist den tredje, snacka om kvalité. Fy Gina Tricot. Nu blir det en sväng till Entré.

Dagens schema

Nyss uppstigen gick jag och gjorde mej en kopp av vårt nya te, camomillte. Vad jag inte visste var att det var väldigt inte gott, så ny sitter jag här och tvingar i mej äckligt te, varför?

Idag står det många saker på schemat

  • Läsa boken
  • Leta lägenhet
  • Entré öppnar och då måste man dit
  • Evetuellt en liten träning med, har ju inte alls haft tid till denna underbara syselsättning på sistonde

Min dag

Jobbet idag gick bra, inte så mycket folk så det va lugnt. Hämtade mitt vip kort på Etagé idag dessutom, härligt lönar sej ju ganska rejält. I eftermiddag/kväll gick vi en runda ut till Segevång där vi solade på fitness24seven. Sen blev det middag och Den rätte för Rosing följt av Desperate housewives.

Känner mej så sjukt stressad över skolan och boken om hemlösa kvinnor, hur ska jag hinna? Imorgon blir det jobb igen!

Done

Hade ställt klockan på 9 imorse, hade en del att göra, men tror ni att jag kom upp då? Nä just det, kl 11 steg jag snällt upp käkade frukost innan P körde mej till nagelbyggaren. Skulle ha helt vita naglar men hon fick för sig att jag skulle ha blommor på några, slutade med att det blev skitfult ocg båda va jättestressade. P hämtade mej och körde mej till min tenta som jag inte alls vet  hur det gick med, men det är väldigt skönt att den är avklarad varje fall. Nu ska vi snart käka hemlagat potatismos och korv, jag är vrålhungrig!!!

Imorgon blir det jobb och det ska nog bli ganska skönt, behöver om inte annat alla pengar i världen just nu!


En lyckad kväll

Hade en jätte rolig kväll igår, efter Maggan tog vi taxi till Mazarin, eller Maggan åkte till Harrys men Lena och jag for till Mazarin. Där dansade vi loss och drack Mojito. Efter det käkade vi på falafel någonting och blev ovänner med några killar som påstod att vi gått till vakterna och sagt att de skulle bli utslängda. Allt slutade med att en av dem skulle polisanmäla mej och sa att jag va en jävla slampa. Inte så moget kanske. Satte mej i en taxi hem och hämtade mina underbara böcker till tentan imorgon och sedan satte jag mej i en taxi igen hem till Lena där jag sov. Är kvar hos Lena å Markus nu, jag tittar i datan medans Lena springer till toan med jämna mellanrum. Fråga mej inte vad hon gör, men jag tror ni förstår. En lyckad kväll helt enkelt!


Party

Ikväll e det fest som gäller, jag, Magzter & Lena ska partaja. Sitter hemma hos Maggan nu och har det allmänt trevligt. Innan va vi hemma hos Lena så hon fixa mitt smink, riktigt bra är hon!!! Ha en trevlig kväll


Dagen

Har bara tagit det lugnt hela dagen, va inne på jobb ett par timmar och tänkte plugga till min underbara tenta på måndag, men tror ni att det blev något plugg? Nää just det istället satt jag bara  och snackade en massa skit om allt och inget. Tänkte ta en lugn kväll eftersom jag ska träffa Lena och aventuellt Maggan imorgon, men blir nog till att följa med till Rönnen en stund på lite fest.


Mkt att göra

Har bestämt mej för att inte gå till skolan idag, eller rättare sagt sa läraren till mej att "skit i den jävla Kristianstads föreläsningen, det här är ditt liv ochdet är viktigare, gå och fika med dina vänner". Så mycket fikande blir det kanske inte, har en hel del annat att stå i känns det som. Hörs lite senare!


Nya bilder

Sofie hade lagt upp lite bilder från förra fredagen som jag kopierde (hoppas det är ok)








Seminarie igen

Seminarie i skolan idag och jag ser så mycket fram emot det, eller inte. Ska bli fruktandsvärt skönt när den här kursen är avklarad, Pleneringens politik och demokratiska processer, inte så spännande. Ska in till jobb först och hämta min cykel. Känner att min blogg är jävligt tråkig just nu och att jag inte  har så mycket intressant att komma med, men det blir förhoppningsvis bättre.

Ny kamera

Glömde berätta att jag köpt ny kamera idag, en rosa panasonic.
Vad tycks?

Mys på Elyseé

Äntligen fick jag klart slutinlämningen i cad. Eller jag och jag, det va mest  Rafi boy som gjorde det. Ikväll bjöd mamma på Elyseé med god mat och vin, mysigt.

Where do all the lonely hearts go?

Where Does My Heart Beat Now

So much to believe in - We were lost in time
Everything I needed
I feel in your eyes
Always tought of keepin-
Your heart next to mine
But now that seems so far away
Don't know how love could leave
Without a trace
Where do silent hearts go?

Where does my heart beat now
Where is the sound
That only echoes through the night
Where does my heart beat now
I can't live without
Without feeling it inside
Where do all the lonely hearts go

Candle in the water - Drifting helplessly
Hiding from the thunder-
Come and rescue me
Driven by hunger -
Of the endless dream

I'm searching for the hand that I can hold
I'm reaching for the arms that let me know
Where do silent hearts go?

Where does my heart beat now
Where is the sound
That only echoes through the night
Where does my heart beat now
I can't live without
Without feeling it inside
Where do all the lonely hearts go
Where do all the lonely hearts go

Then one touch overcomes the silence
Love still survives
Two hearts needing one another
Give me wings to fly

Where does my heart beat now
Where is the sound
That only echoes through the night
Where does my heart beat now
I can't live without
Without feeling it inside

I've got someone to give my heart to
Feel it getting stronger and stronger
And stronger
And I feel inside

Hearts are made to last
Till the end of time

Jag ska ha!

När jag gick upp imorse fanns det inte så mycket plats åt mej i lägenheten så jag satte mej i bilen och åkte först till outleten här vid värnhem och sedan ham till Mamma. Pratade med Kristina och de skulle åka och titta  på hus så de kom och hämtade mej och vi åkte och kikade på huset. Efter det körde vi en runda, åkte till Swedala outlet och sedan hem till föräldrarna (pappa hade kommit hem från jobbet) och åt semlor. HIttade ett par riktigt snygga killahjeans som jag ska köpa. Saga tjatde hella dagen om att vi måste shoppa och vi måste gå i fler affärer och vi måste handla till bebisen och vi måste gå i många affärer. Kan tillägga att tösen är 3 år, men det hindrar inte att vara målmedveten och veta vad man ska ha på sej och hur håret ska vara, mitt hjärta!

Förövrigt har jag blivit fast besluten om att jag ska ha en liten sån här krabbat


Finns det något sötare? Helt underbar.

My favourite

Världens vackraste låt just nu, klockren.

http://www.youtube.com/watch?v=uDcb8KGMJa0

My princesses

Idag har jag haft en underbar heldag med mamma och syster. Vi började med lunch på Graffiti, sedan shoppade vi i stan. Blev 2 nya tröjor, 2 linnen, ett diadem och mkt smink. På eftermiddagen fikade vi och sedan körde mamma oss till Trelleborg. Kristina bjöd med mej hem till dem ikväll eftersom Petra, Jardranko och Bruno skulle komma. En mycket trevlig kväll med mat, vin, lek och mys. Kom precis hem därifrån och sitter nu här själv. Hade mycket väl kunnat göra något ikväll men känner att det kanske ska sparas lite eftersom jag faktiskt va ganska bakis sen igår.

Mitt nya jag

Ok, idag har jag bestämt mej för att vara positiv, det är bara det att det är svårt att vara postiviv till något man inte tycker är bra som dagens lektioner. Föreläsaren är överabitiös och tycker allt är jätteroligt och bli skit bra. Men fattar on inte att jag e inte intresserad. Nåväl, sista timmen gick bra, vi började på vårat grupparbete som jag är säker på kommer bli alldeldes utmärkt.

Vet inte riktigt vad kvällen bjuder på än, men bra kommer det att bli oavsett allt. Ha en trevlig kväll! 

Min kropp mår inte bra

Banken är avklarad oc jag har beställt mitt nya kort. Nu måste jag ta tag i mitt liv och planera för mej själv. Har precis ätit, qourn med potatissallad, gott.

Har  en konstig känsla i kroppen men vet  inte riktigt vad det är. Får hoppas att  det försvinner för jag är trött på att inte må riktigt bra. Imorgon blir det antagligen en sväng med Såfie och Maggan, eller vi ska varje fall dricka vin om jag inte mår dåligt.

Skolan kl. 9 imorgon, känner inte alls för det om jag säger så, men det är obligatoriskt imorgon så jag är tvungen.

Inställt

Kom till skolan och fick veta att lektionen var inställd. Satt en stund med huset innan jag gav upp eftersom inget blav rätt. Kom nyss hem och här ser ut som fan och jag har ont i huvudet, kan det bli värre? Får städa lite innan jag sätter igång med juridiken.

Ännu en orkeslös dag

Börjar skolan kl 9 egentligen men får komma lite försent. Vaktis ska komma å fixa toan för den brickan där man spolar är lite sönder. Orkar dessutom inte komma iväg nu. Måste få saker gjorda idag. Ska till banken i eftermiddag och det är väl inte det roligaste som händer om man säger så. Insåg igår att jag bara får 5000 i CSN i maj, använde ju alla pengar jag fick i januari vilket inte va så bra så här i efterhand, men vem kunde veta hur det skulle bli då. Hörs senare!

Motivation, noll

Då var det onsdag och jag fattar inte vart veckorna tar vägen. Jag hinner knappt vakna på måndagen förens det är fredag. Skolan i förmiddags va totalt  ointressant, verkar dock bara vara jag som tycker det. Kan ddet kanske ha någonting att göra med att jag inte lyssnar, inte kocentrerar mej och för att mina atnkar är någon helt annanstans?

Struntade i eftermiddagens tentagenomgång, vilket kanske inte va så bra men jag hade verkligen ingen energi. Istället åkte vi till Nova lund och käkade lunch och tittade lite i affärer. Köpte ett par örhängen för 29.50. Nu va då tanken att jag skulle plugga, men någon annan kom med förslaget att spela Xbox och det är ju en så himla enkel undagflykt. Jag måste plugga egentligen, blir så stressad över skolan men blir ju ännu mer stressad när jag aldrig gör någonting. Kvällen bjuder på köttbullar, sås och potatis och sen ska vi baka chokladbollar och få en flashback från barndomen, dock utan smörklumpar.

Bråk med granar? Hm?

Seminariet är avklarat och det var väldigt slappt. Det var en fransk/svensk föreläsare som  va väldigt rolig, vilket resulterade i att jag inte kunde hålla mej för skratt.
Kommentar: Man vill ju inte bråka med sina granar, eller kanske man vill bråka med sina granar.

Mår inte riktigt bra idag känner jag, vad är felet?

Har en hel del att göra idag som jag måste försöka hinna med:

  • Städa
  • Skriva ut Cv
  • Lämna Cv till Junior
  • Kanske fika med Såfie
  • Plugga juridik
  • Banken

Får väl se hur många punkter jag hinner och framförallt orkar. Uppdatering sen!


I HATE YOU THEN I LOVE YOU (Celine Dion & Luciano Pavarotti)

I'd like to run away from you
But if I were to leave you I would die
I'd like to break the chains you put around me
And yet I'll never try

No matter what you do you drive me crazy
I'd rather be alone
But then I know my life would be so empty
As soon as you were gone

Impossible to live with you
But I could never live without you
For whatever you do / For whatever you do
I never, never, never
Want to be in love with anyone but you

You make me sad
You make me strong
You make me mad
You make me long for you / You make me long for you

You make me live
You make me die
You make me laugh
You make me cry for you / You make me cry for you

I hate you
Then I love you
Then I love you
Then I hate you
Then I love you more
For whatever you do
I never, never, never
Want to be in love with anyone but you

You treat me wrong
You treat me right
You let me be
You make me fight with you / I could never live without you

You make me high
You bring me down
You set me free
You hold me bound to you

I hate you
Then I love you
Then I love you
Then I hate you
Then I love you more / I love you more
For whatever you do / For whatever you do
I never, never, never
Want to be in love with anyone but you

I never, never, never
I never, never, never
I never, never, never
Want to be in love with anyone but you
But you


Jag e en brat!

Största jävla braten i hela världen, och det är jag! Haha vilket skämt. Så arg och förbannad.

Världens snabbaste vårdcentral?

Börjar bli riktigt irriterad över att inte må bra nu. va precis hos läkaren och de måste ha världens snabbast läkare här på Granens vårdcentral. In och ut. Känner mej i och för sig lite bättre men är ju inte så bok att  jag kan vara upp några längre tiden. Hade velat  ha en riktig hälsoundersökning, men det fick jag visst inte. Stessad över allt som jag  borde göra men som jag inte får gjort.

Hos föräldrarna

E hemma hos föräldrarna nu, P, Mantu och Charlotte är uppe hos deras mormor i Kristianstad. Varken orkade eller tyckte att det va en särskilt bra idé att smitta en 95- åring. Så trött på att vara sjuk, känns som jag är det ofta nuförtiden. Får ringa vct imorgon och göra en ordentlig hälsoundersökning och se vad det är med mej.

RSS 2.0