I´m so tired

Försov mej idag, inte direkt vad jag behövde. Hade ställt klockan på åtta, men gick upp kvart över nio. Nu ska jag och träna varje fall, sen blir det plugg hela dagen. Ska till skolan och träffa Julia, David och Johanna för grupplugg, tror jag.

11 Dagar tills Barcelona!!!

Crazy days

Det är crazy days! Det är så mycket att göra att jag blir galen. Tidiga morgonar och sena kvällar, sen det lönar sej hoppas jag. Blir nog att jag åker in till Lund redan innan lunch för att plugga. Sen måste jag ha en byrå, jag har nämligen kläder i hela lägenheten sedan min byrå gick sönder. Men pengarna räcker inte till allt även om jag tror det ibalnd. Måste fortsätta....

Tidigt

Tidig morgon idag, har redan duschat och allt. Snart ska jag ner för att hämta det sista i tvättstugan. Det regnar ute och det känns som hösten är här, på riktigt. Idag blir det skola mellan 9-16, länge. Kanske, kanske jag ska träna sen. Antagligen inte, men man kan ju tänka varje fall.

Ha en bra dag!

They say memories are golden well maybe that is true I never wanted memories I only wanted you

Ännu en lugn helg är förbi. Fredagen spenderades hemma hos P med film och lödagsdagen på jobb och kvällen hos P med ännu en film och godis. Skönt att må bra  idag varje fall för jag har grejor upp över öronen att fixa, jag har pluggat, lite och så har jag städat, dammat, dammsugit och moppat. Snart ska jag tvätta. Jag har lika mycket tvätt som jag har saker att göra. Det innebär att  jag har två fulla tvättkorgar. Sen har jag betalt räkningar, eller alla utom två, 9000, inte så kul. Livet är hårt ibland. Dessutom är jag av med min underbara almanacka, hur ska jag nu veta var jag ska infinna mej och när? Det är inte lätt helt enkelt.

Om två veckor befinner jag mej uppe i Linköping, har faktiskt aldrig varit där. Tror jag inte. Och ytterligare 13 timmar senare befinner en nervös Karin sej på Skavsta flygplats för en inte helt omtyckt flygresa på 3 timmar och 45 minuter. Det kommer gå bra. Det innebär alltså att någonstans vid 10.15 landar vi i Barcelona!!!! Me like!


Min fjärde tatuering är klar

Då va tatueringen klar! Fy fan säger jag, denna otroliga smärta. Höften måste ju vara det absolut värsta som finns. När jag låg där så sa jag till honom (tatueraren), att jag ska fan aldrig mer tatuera mej, aldrig!! Vi får se hur länge det håller. Fin blev den varje fall, får ladda upp bild sen när jag tagit av plasten. Fjärde tatoon alltså, fjärde gången gillt heter det ju....Eller, nej så va det ju inte. Efter det åkte en skakig Karin till centralen för fika med Julia och David.

Ikväll ska jag och titta på fotboll, Korpen för att se om jag ska vara med, eller får kanske man ska säga. Allt för att inte plugga, inte så bra va? Nej jag  vet.


Tatuerings dag

Kvällen igår va trevlig, kanske lite för trevlig. Men jag mår ganska bra idag trots det. Jag måste ju må bra, jag ska ju tatuera mej nu kl. 12. Nerverna börjar komma och jag förstår inte hur jag ska genomlida denna process. Det fixar jag nog, eller jag måste fixa det rättare sagt.

I eftermiddag blir det plugg förhoppningsvis. Mår ju inte helt ok så hoppas att jag orkar eller får jag sova lite. Blev lite för lite sömn i natt. Sen kan jag plugga.

Tre steg framåt

Idag har jag grupparbetat och jag måste säga att det är första gången som jag kände att vi faktiskt fick något gjort. Sen att vi bara va halva gruppen till en början är ju en helt annan femma. Sen åkte jag till tandläkaren och även det gick bra, dock hade jag skuggningar till två hål, men hon menade att de kuunde jag ha hela livet och jag använde tandtråd. Tydligen ska man använda det två gången om dagen!!! Är det många som är så flitiga med tråden? Nää trodde inte det!

Sen va jag och vattnade blommor hos mina föräldrar och gav katterna och lite annat, just det jag hämtade lite stövlar och jackor!

Ikväll är det bowling på schemat, kul! Men innan dess måste jag städa lite så att här är fint när Frida och Julia kommer.

Fick nya bilder på Baloo idag!!! Som jag längtar!


Vovven längst till höger



Längst till vänster


Vänster igen

Inatt vaknade jag av att Laban skällde, då hade vi minsann cykeltjuvar här. Så jag ringde 112 och de skulle skicka en bil, men killarna försvann innan men de skulle köra och se om de hittade dem. Dumma killar!


Time after time

Igår spenderades åtta timmar med syster och barn och det va super härligt.

Nu gå jag igenom dagens schema, vad jag måste göra och det är mkt kan jag säga er. Dessutom ska jag till Lund kl. 3 för CAD kursen. Tiden springer iväg och jag har insett att det är inte långt kvar till tenta.


Bloody Sunday

Då var det återigen söndag, helgen går ju tyvärr lika fort som veckan. Helgen har varje fall varit extremt lugn, som jag skrev igår blev det hemmakväll med potatisgratäng, qourn och vin. Dessutom hade Baby en liten överraskning, han hade nämligen hyrt Män som hatar kvinnor som jag så gärna ville se. Till saken hör dock att Barcelona spelade igår så det blev att kolla matchen i stället och sen började vi se filmen till frukosten idag. Ska se klart den ikväll. Den verkar varje fall väldigt bra, men väldigt obehaglig vissa stunder.

Ny vecka imorgon alltså, den startar med tre timmars arbete på posten, sedan ut till Lindängen för intervjuer och sedan ska jag till Trelleborg för att träffa finaste syster, Saga och Tuva.

Annars kommer veckan att bestå av plugg i massor.

Crazy horses

Dagen har varit galen, vi hade enormt mkt på jobb. Och allt tog slut, eller nästan varje fall.
Att jag va helt slut redan vid två visade mina frågor till kunderna som: vill du ha kaffe i mjölken? Helt oförstående varför alla skrattar. Men humöret va på topp trots allt, för en gångs skull.

Det där med att allt va slut, jag vill ha en potatis med skagen, den är tyvärr slut, ok men då tar jag crabmix, den är med slut, hm ok men vad har ni då, typ...räkor med dressing, ok men ta det och en stor citrondricka, den är slut, lingon då, den är tyärr med slut, vad är inte slut då, cola kanske? Varför ska alla som börjar  välja något vi inte har fortsätta och välja allt vi inte har kvar av? Ganska jobbigt men det gick ju bra ändå, kunderna va ganska nöjda och ganska trevliga i dag faktiskt, dock med vissa undantag.

Ikväll blir det mys med Baby, god mat och röd vin, härligt! Min första lugna helg på decennier känns det som. Trots det så rycker det lite i "gåut" nerven. Men med mitt nuvarande schema som är fullspäckat så har jag helt enkelt inte tid för att vara bakfull. Nej det får vänta tills saker och ting har lugnat ner sej, eller tills nästa helg varje fall. 

Back to work

Jag är trött på tidiga morgnar, jättetrött. Allt jag vill är att sova ut tills jag vaknar av mej själv. Men detfungerar ju inte riktigt så, just nu varje fall. Jobbet kallar på mej kl. 10, dessutom måste jag gå upp för laban måste ha sin spruta. Mitt hjärta har nämligen diabetes. Hade det baravarit för det kunde jag ju lagt mej igen. Men det är alltså pga jobbet. Men det blir nog en bra dag, känner faktiskt att det kan vara ganska skönt att jobba idag, märkligt.

Vad som händer ikväll vet jag inte än, men tror att det blir en lugn kväll, som kvällen igår, lugn. Vi åt hämtamat, kollade idol och film. Jag fick nog världens största pizza, men god var den, ett riktigt fynd helt enkelt.

Ha en underbar lördag alla!

Days passing by

Tidiga morgonar, trött tjej. Försökte ladda ner AutoCad igår och det höll på långt in på natten, men idag hittar jag inte programmet och får försöka ladda ner det igen. Dumt. Annars är det skola som gäller och ekonomi, vi ska tydligen beräkna något exploateringstal, lagom spännande. Sen måste jag köra hem till Svedala och ta post, mata katter och titta till Gloria.

Schemat är alltså fullspäckat.

Jag måste prata med tatueraren, har lite funderingar kring tatueringen. Eller vill kanske ha med lite mer grejor. Känns dumt, men det är ju jag som ska ha den resten av livet.

Tiden springer iväg, 17 september idag, snart helg. Snart Barcelona och snart hund. Det går fort.

Det händer grejer

Jag dricker kaffe och puggar, mailar och ringer samtal. Det går ganska bra faktiskt. Har fixat en del idag, va ju uppe redan kvart i sju. Gick ut med Laban, körde till Arlöv och hämtade min bror som lämnat in lastbilen och skulle ha mammas bil idag. Sen åkte jag hem och satte igång. Men det är mycket kvar, en hel drös.

Kl. 1 ska jag befinna mej på skolan för grupparbete, antar att det inte kommer bli långvarigt eftersom vi antagligen inte kommer göra något. Jag får nog styra upp det helt enkelt.


Baloo



Jag är numera hundägare

Det är en stor dag, jag har nämligen lagt handpenning på min vovve, MIN! Efter Barcelona hämtar jag hem honom, 10 veckor gammal. Ville inte lämna kvar honom där uppe idag, men den nuvarande matten har lovat att skicka bilder under tiden. Ballo är hans nya namn.

Annars är det mycket nu, riktigt mycket och som vanligt så hinner jag inte med hälften. Det gäller att sätta fart nu. Själv fattar jag inte alls vart mina dagar tar vägen. Kanske får göra en av mina listor? Ja det blir det nog.

Nu ska jag gå ut med älsklingsvovven, han är ju trots allt det. Min första hund, Laban.

Mitt nya liv, kanske

Grupparbete är inte riktigt min grej känner jag. Det händer inte allt för mycket och jag har ingen större lust att säga åt folk vad de ska göra. Men det blir kanske bättre, positivt tänkande kallas det.

Laban har anlänt till mej och vi ska spendera de närmsta tio dagarna i varandras sällskap. Snart kommer P och hämtar mej och vi ska hem till Are och Cissi på kalas.

Nu till det bästa, imorgon ska jag till Älmhult och kolla på denna underbara krabbat

Blir han inte såld innan och vi fattar tycke för varandra blir han min i mitteln på oktober, hell yehh.

Dagen har varit den sämsta på länge, huvudet värker och jag mår illa som fan. Varför? Hoppas morgondagen blir bättre.


Härligt

Underbara lördag, du är så välkommen!

Kvällen igår va härligt lugn, vi gjorde paj och vitlöksbröd och  såg idol och Pirates of the caribean. Sen sov vi, skönt. Nu ska jag snart träffa Julan för lite shopping kanske och fika. Sen blir det fest ikväll.

Höll ju på  att glömma att jag bokade tid för tatuering igår, den 24 septembet blev det, ännu tidigare, snart. Men fin ska den bli.

Äntligen helg

Idag är det grupparbete som gäller för hela slanten. Vi ska befinna oss på möllevångtorget, till en början varje fall. Kansk vi hinner ut till Lindängen med. Det ska bli så roligt så roligt så.

Kvällen blir lugn, P och jag ska tillbringa kvällen hemma och laga god mat och bara va, eftersom detta va länge sedan. Kanske vi kan hyra män som hatar kvinnor med, jag vill ju så gärna se den.

Ha en bra fredag!

Tatuerings planer

Idag har jag varit hos tatueraren och pratat om min nya tatuering, den 30 september hade de tid. Helt ställd blev jag, hade ju inte räknat med så snart. Ska dit imorgon igen och betsämma mej.

Annars är jag hemma i Svedala och det är skönt, fast det är mörkt. Man blir så van vid stadens ljus. Just det jag har ju tränat idag med, duktig tjej.

Hittar en massa gamla bilder från förr:

Jag nyår 2003 kanske, eller kan det vara 2004


Hemma hos Sofies pappa i Kalmar


Ute i Kalmar


Mamma fyllde år, vi firar på Lá Casita


Nyår i Köpenhamn  2005


Världens finaste Gloria och Boy


Laban som valp


Allt och inget

Jobbat  idag, i stan, till kl. 7. Sen va  det tänkt att det skulle bli förfest och sedan kåren, planen sprack dock. Istället är det fotboll, ett kasst svenskt lag och sedan idol. Kanske bord äta med? Ja det får jag nog göra nu.

Känns lite tomt och trist just nu, allmänt.

Träffade en fransk bulldog på stan i dag och jag bara dör, smällter direkt. Måste ha!

Mina naglar igår blev inte alls bra, har redan gått sönder och färgen har inte ens torkat, ringde till Helena så ska dit imorgon och fixa det.

Annars: Borde jag städa och plugga, kanske kan göra ngt av det efter idol, kanske.

Snart  helg, igen! Härligt!

Trött

Jag är helt totalt färdig, så trött. Middagen igår va trevlig om än ganska jobbig på sätt och vis. Va inte hemma förens halv två så det blev ganska sent. Gick upp i morse och va och byggde naglarna. Sen cyklade jag till jobb och käkade innan jag skulle börja min nya kurs i Lund, Praktisk projektering med CAD. Åker ubertidigt för att fixa datoridentitet, men de hade stängt så fick vänta själv i en och en halv timme, inte kul. Varmt som bara den i datorsalen och jag blev redan idag arg på dator.

Nu ska jag hem till Julia och Frida (som ifs inte är hemma) och se på idol.


Dagens roliga

Som många av er redan vet (eftersom jag berättat för alla) så hittade jag ju en sjukt galet rolig blogg för några dagar sedan, ammandavardet.blogg.se Frida och jag låg dubbelvikta av skratt. Vad vi  helt och hållet har missat är att det är väldiga diskussioner kring den här tjejen, vi hänger helt enkelt inte med. Men nu kan jag ju meddela att hon i en intervju svarade på frågan, om hon lurat svenska folket genom att spela dum blondin. Svaret var ja, men man kan ju faktiskt undra. Roande är det varje fall, så ni kan ju kika in på den, så att hon får fler läsare och mer pengar och därmed älskar er, underligt.


Det är visst måndag, men middagen ikväll kommer nog ändra den känslan ganska snabbt känner jag

Grupparbetet är i fullgång i skolan och det känns bra, men det är ett jättejättestort arbete. Vi har dock satt upp lite mål och det är skönt så att man inte har allt kvar inför Barcelona och tenta.

Va och tittade på hund igår, men verkade vara lite märkligt. Alls dessa hundägare verkar vara väldigt märkliga, eller nästan alla varje fall. Men hund kommer det att bli och det känns som jag redan är störtförälskad i honom trots att jag inte vet  vem han är.

Ikväll blirdet mysmiddag hos Frida och Julia. Även Johanna kommer och  det ska visst bjudas på fisk, mums!! Och såklart fixar Johanna och jag vinet, för utan vin, inget middag.

Lördag

  • 4 timmar spenderades på jobb
  • Diskat alla glasd jag äger i princip sen igår, då vill jag påpeka att jag äger många glas
  • Det regnar, ösregnar skulle jag vilja säga
  • Jag har hittat en hund, min blivande vovve, kanske varje fall
  • Kvällen ska spenderas hos Frida och Julia med vin och människor
  • Jag sminkar mej och lyssnar på bra musik

En iten incident i mitt vanliga liv

Ikväll har jag kalas för lá familia. Maten står på och tårtan är klar, eller kaka kanske man ska kalla det. Oavsett så blir det super. Hade en liten incident innan, eller den va väldigt stor egentligen. Jag skulle cykla till skolan imorse när Palle ringde å sa att han kunde köra mej, kanon. Då stod jag redan och hade låst upp cykeln, låste igen och väntade på P. När skolan slutar upptäcker jag att jag inte har några nycklar, great. Paniken infann sej snabbt och jag snabbade mej på en buss hem. Tänkte att hela lägenheten skulle vara lensad allt borta, hela mitt liv typ. Springer av bussen och hittar inte cykeln, underbart. Men där stod den tillslut med nycklarna i låset. Lägenheten va i normal skick och jag va lättad, enormt lättad. Detta är andra gången på en vecka som jag lämnar nycklarna i låset, snacka om förvirring. Så om ni vill ha en ny data, en ny Tv eller något annat skoj, håll utkik efter min cykel.

Ha en underbar fredag, för det ska nämlgen jag ha. Så det så....

Det går undan

Skolan har börjat och det har redan satt igång rejält, eller borde ha gjort det. Upptäckte att vi har tenta redan den 8:e oktober, vilket innebär att det bara är lite mer än en måad tills dess, crazy!

Imorgon ska jag ha kalas för familjen, (lite sent jag vet) så jag skulle städa nu ikväll. MEN, istället för att städa det viktigaste så river jag  ut garbrober och låder och allt nnat som inte synd och börjar med det, inte så smart. Ni kan säkert själv räkna ut att här ser galet ut nu, men jag får ta  tag i det, i natt kanske. Det ska varje fall bli mysigt imorgon när allt är fixat.

Måste fortsätta!!

En underbar dag

Jag har haft en underbar dag. Den har nämligen spenderats med, mamma, syster, Tuva och pappa. Sov i Svedala i natt och följde med mamma till jobbet imorgon, skulle egentligen hem till Kristina men va tvungen att vänta till Sasa åkt  till dagis, eftersom hon inte skulle vilja åka annars. Vid nio åkte jag varje fall hem till dem och vi drack kaffe och mös. Sen åkte vi in till Trelle och gick och kollade i affärer till mamma kom. Då gick vi till A9 för lunch, enchiladas med god fyllning, sen ännu mera stan och shopping, shopping. Tiden gick fort och vid fem satte vi oss för att käka glass. Sen åkte mamma och jag till Bauhaus och köpte lampor till mej. Åkte hem och pappa kom för att sätta upp lamporna, men så insåg vi att stegen inte va här. Blev istället hemlagade hamburgare och lamporna kommer att sättas upp imorgon.

Det blev en del inköp idag, två tröjor, ett par leggings, lite smink och ett linne. Spanade in en hel del annat, men tiden räckte inte till. Nu vill ni antagligen se det jag köpte...det kommer imorgon.

Härligt att tillbringa en hel dag med familjen, eller en del av den varje fall.

Imorgon börjar skolan och jag är riktigt laddad. Nu är det bara lite mer än en månad kvar tills vi åker till Barcelona och det ska bli great!

RSS 2.0