1:a advent

Första advent idag, härligt, men blir fundersam över vart mitt senaste år har tagit vägen. Idag har jag varje fall varit upp i stan med P och Dennis och kollat "julskyltningen". Känner att den lite tappat sin mening, det såg i princip ut som vilken dag som helst i stan, men vissa undantag (en häst och vagn. lite utklädda tomtar och en jättemumin figur). Vi fikade och gick i lite affärer. Sen bar det av till Svedala för pyssel för min del. Syster med familj var med här. Det dracks glögg, åts lussekatter, pepparkakor och massa annat, sedan god paj med korv och nu kaffe. En mysig dag helt enkelt.

Inte lika laddad för grupparbte imorgon, nej det är jag verkligen inte.

Lite jul på gång kanske

Jobb idag, ganska mycket att göra som ni säkert förstår. Julen börjar helt enkelt komma igång.

Va ju en runda med mamma i stan igår och fick faktiskt handlat julklappar till Saga, Tuva och Alvin och så handlade mamma en till Tuva med. Sen fick jag ett par over knee strumpor, tack mamma. Inte nog med det, mamma hade bokat bord på Elyseé, härligt. Synd bara att maten blivit sämre och personalen otrevlig, så kan det vara.

Baloo är galen just nu, för ovanligheten skull. Han springer omkring som en dåre helt ensam. Kvällen blir lugn. Imorgon är det första advent och som traditon brukar vi (familjen) vara i Svedala och julpyssla då, synd bara att vi inte fått fixat något pyssel. Men glögg och pepparkakor blir det varje fall.

Vi är osams

Igår va det säkerhetsutbildning på Åhléns, sedan jobb på Graffiti. Idag föreläsning i Fosie sedan hem och bråka med Baloo. Vi har inte haft ngn bradag tillsammans, men så är det väl. Hoppas jag. Mamma kommer i eftermiddag och vi ska gå en runda i stan, käka och se idol! Yeeh. Imorgon jobb på  Graffan och sedan vet jag faktiskt inte.

Tjejmys

Bloggen kan nämast betraktas som död, men det är den inte. Som ni säkert förstår så har jag ganska fullt upp i skolan. Äntligen har jag varje fall lämnat in uppgiften från Barcelona! Intervjuerna går inte bra alls och inte grupparbetet heller. Läsningen går ok!

Helgen va bra, hos frida och Julia i fredags sedan Kb och sedan sömn på deras soffa. Lördagen var det Rönnen som gällde och fest för Lenas Malin. Söndagen va Baloo och jag i Svedala och mös.

Ikväll ska vi bort, till Frida och Julia på middag och rödvin. Baloo kanske kan få något annat att dricka, hoppas jag. Han kanske blir tvingad att dricka rödvin.

Jag längtar efter vårens termin när jag ska plugga på distans och Frida och jag ska ha pluggdagar ihop och när vi ska planera vårt examensarbete. När vi ska fika och baka och allt vi har bestämt. Men jag vill förstås inte att julen ska gå förbi, jag älskar ju julen, den kan stanna och plugget ta slut. Så det är så.

Avslutningsvis kan jag säga, att det helt enkelt är mycket nu!

                                                              Syster och Saga med Baloo


                                                               Och så Balubas såklart

En ny tid börjar

Idag är första dagen på nya jobbet, spännande och lite nervöst. Innan dess ska jag göra en intervju via telefon. Jag va ute i Lindängen för att träffa henne, men hon hade glömt och va inte hemma. Ganska irriterad var jag vid det tillfället.

Jag köpte en byrå igår och det blev riktigt snyggt, dessutom ska det bli som en skänk från ovan att få ner alla saker i den. Har stuvat in sakerna lite här och va sedan min andra byrå gick sönder.

Ny ska jag börja fixa mej. Wish me luck

Good days

Igår va det jobb på dagen som gällde. Sen va det fest för hela slanten, hos min granne. Det va mycket trevligt. Konstigt nog kom vi fram till att de flesta som va där pluggar första året på samma utbildning som jag. Världen är liten! Maggan kom och jag övertalade alla att följa med till Etagé. Där slog vi klackarna i taket. Sen Mc D och taxi hem, min bror stod utanför och väntade, han hade med varit ute och skulle sova hos mej.

Idag är man något seg och hade behövt städa och plugga, men det blir liksom inte så mkt med ngt av det.

På tisdag börjar jag mitt nya jobb och det ska bli great. Ser riktigt fram emot det faktiskt, inte bara mot pengarna som det inbringar utan verkligen fram emot att jobba.


.....

Blev lite sjuk av sprutan, men är bättre igen. Intervjun igår gick bra, men jag tror trots det inte att det blir något, besked väntas idag! På kvällen åkte jag med mamma till Hans, Jessica å Alvin. Mys.

Snart väntar min andra intervju och kanske även den sista, hur ska man kunna boka intervjuer när man inte har deras telefonnummer? Sen kommer Saga hit och jag ska passa henne några timmar. Annarshade jag verkligen behövt städa rejält är hemma, kanske snart sätta upp lite julstjärnor och julsstakar, snart.

Helg imorgon, igen, vad den bjuder på vet jag faktiskt inte än, vi får se.

Pappa och jag

En mysig kväll med pappa. Vi va på copp forum och handlade mängder med mat till mej, sen hornbach för att köpa lite skruvar att sätta upp lite krokar med här hos mej. Upp med krokarna och sedan bk. Underbart.

Desperate housewives sen såklart! Armen verker och jag vill bara ligga nerbäddad i min säng, men den är väldigt tom idag.

Imorgon intervju, nervöst! Håll tummarna för mej!

Nu kan jag sluta fundera

Då var det gjort, jag är numera vaccinerad mot svininfluensan. Om det gick bra? Allt är ju relativt, men som tur var så var sjuksköterskan jättetrevlig. Jag hade ett tiotal frågor och hon svarade tålmodigt att hon lovade att inte sticka i något ben eller i någon ven och att det inte skulle göra jätteont. Efter mycket om och men så kom en annan sjuksköterska och sa att jag kanske ville ligga på britsen (det fanns en brits och tre som vaccinerades åt gången). Jag lös upp som en sol och sa att det ville jag gärna. Sen skulle hon tvätta armen och då drog jag snabbt undan den och sa vänta lite jag måste ju förbereda mej. Tur att Palle va med och höll mej i handen. Till slut stack hon in nålen ochdet va faktiskt inte så farligt. Däremot så höll hon den i armen jättelänge för att spruta in vaccinet långsamt för att det inte sklulle göra ont. Jag spände mej som bara den, men försökte ägna mina tankar åt att slappna av eftersom hon sa det till mej ett antal gånger, undertiden känner jag hur vaccinet går in i armen och hur tårarna kommer. Klart! Tårarna rinner lite och hon frågar hon jag mår. Som ett litet barn säger jag att: Armen är konstig. Hon kramar om mej och sen får jag sitta ner i tio minuter innan jag fick gå hem. Vilken dag!


Nålen var väldigt mycket tjockare än denna lila sak ska jag säga er!


Svinusvaccinos

Godmorgon!

Nu är jag redo för min första intervju, kl. 10 ska jag vara där. Det går nog bra tror jag.
Sen är det  det här jäkla svinvaccinet, kl 13 ska jag ta det idag, om jag ska ta det kan inte bestämma mej. Svårt!

Pluggdag

En pluggdag. Två intervjuer inbokade än så länge. Inte jättekul att ringa runt till folk och berätta om detta projekt. Jag ska varje fall hem till min första intervjuperson imorgonbitti, lite nervöst så där. Känner varje fall att jag har fått gjort lite bra saker idag, dock har jag inte fått lämnat in något än. En sak i taget. Snart blir det Ikea, behöver lite avbrott, men först ut med vovvsen.

Igår var det ju farsdag, den spenderades i Svedala med god mat och familj!

Mycket plugg och lite annat

Idag har vi varit ute i Fosie med skolan. Först genomgång, sedan fick vi våra intervjupersoners adresser och namn. Bara att sätta igång utdelningen av informationsblad. Kan konstatera att Fosie är väldigt stort.

Helg imorgon igen. Den bjuder på La Roche och sedan bio med mannen på  lördag. Imrgon lär det inte hända så mycket. Jobbar stängning på jobbet nämligen, annars lät after work trevligt på hipp. 

Nu ska jag äta, spagetti och köttfärssås bjuds det på. Eller ja, jag har lagat det varje fall. 


Förvirring på hög nivå, allt i sin ordning

Dålig uppdatering på senaste tiden,vilket beror på att jag helt enkelt inte hinner. Senaste tiden kortfattat: Kalas i lördags för syster, sedan fest med Maggan och sedan Hipp, en mycket trevlig kväll. Igår hade vi delredovisning av vårt projekt och det gick hur bra som helst. Va så jäkla nervös innan men sen när jag väl stod där gick det så jäkla bra! Efter det bar det av till Mai Thai och sedan Möllan. Landade i sängen någon gång vid halv ett. Idag skulle jag på tentagenomgång, men klyddade till det med nycklarna igen så det blev inget. Annars en massa plugg, en sväng till Svedala och match ikväll.

RSS 2.0