Vad har jag gjort?

Jaha då va påsken snart över även detta år. Den har varit bra, dålig, rolig och mindre rolig. Både bra och dåligt skulle man med kunna säga.

Torsdag: F och jag lämnade kontoret redan till lunch, J och jag gick till lilla torg och åt lunch. Sen lade jag golv på balkongen. Saga kom på kvällen och vi grillade för första gången. Vi hyrde film och åt en massa godis och bara mös. Fredagen va vi (läs jag och Saga) uppe halv sju tittade på film, ritade och åt frukost, sen åkte vi alla tre till Folkets park för fika, lotter och massa karuseller. På kvällen gjortde vi oss i ordning för kalas hos Alva-Lie som fyller ett år den 3:e maj. Lördagen sate vi ihop möbler till balkongen, köpte en massa blommor och krukor och fixade klart allt så nu är där super fint. På kvällen åkte vi in till lilla torg en sväng. Söndagen var vi i västra hamnen och sedan hos J:s syster på kalas.

Och idag då, jo idag började vi med att plocka undan lite sedan va det träning. Vi sprang och sprang och sprang, gjorde sit ups och armhävningar i gräset och så sprang vi lite till. Om jag är stolt, yes det kan ni tro. Jaha det va nog det. En hel del har  hunnits med helt enkelt, men oj så skönt det hade varit att vara ledig ett tag till. Motivationen är verkligen på noll nuförtiden. Kanske lite tid att ordna upp livet lite. Men jag har glömt att nämna det bästa, det är sommar!! Eller nästan and I love it! Vad hadejag annars gjort?

Good days

Vädret är så underbart så att det är helt galet! Hur länge har jag väntat?`Nu är solen varje fall här och jag njuter på balkongen. En bolkong som lever kvar i vintern, men som nästa helg ska få nytt liv igen. Jag har tyvärr hört på omvägar att solen inte är här för att stanna så länge, tisdag eller onsdag är det åter regn. Men vi vet vad vi har framför oss varje fall. Dagen har spenderats hos syster med familj. Frukost, promenad, lek och bus med barnen, glas i solen och en massa annat härligt. En bra dag helt enkelt. En dag där jag inte ens är bakis, trots att vi va på lilla torg igår. Det är livet. En helg som inleddes i kaos och katastrof, blev till slut ganska bra ändå.

Måndag imorgon igen, och vi inleder då vår tredje vecka på vårt exjobbsskrivande och jag förstår knappt vart tiden tar vägen, det som kändes som en hel evigthet är helt plötsligt inte så lång tid. Men vi klarar det!

I couldn´t have prepared myself for this fall

Var ska jag börja?

* Frida & jag sitter numera på Atkins och skriver vårt examensarbete.
* Vi hade after work och middag med Atkins i torsdags
* Avskedskväll för David i fredags
* Kalas för J:s mamma i lördags
* Kaos inför framtiden
* Våren är här

Det finns så mycket att säga och ändå så lite. Märkligt det där. Vädret är varje fall så underbart så att det är galet. Jobb 8-5 och Karin är så trött så att det är galet. Inser mer och mer att man faktiskt inte hinner göra så mycket när man är ute i arbetslivet. Vad hände med träningen? Mysfika med mamma idag efter jobb, promenad med Baloo, som va i Svedala 3 dagar och det är underbart att ha honom hemma igen.

Ja, det va nog allt!

RSS 2.0