Now it's time for change, nothing stays the same.

Nu är läget så här, det är måndag den 30:e maj. Detta innebär att det imorgon är sista dagen i maj 2011 och att jag kommer att spendera min sista dag på Malmö Högskola och redovisa vårt examensarbete. Helt galet och oförståligt. Tre år försvann, nästan varje fall. Har ifs hänt rätt mycket om jag tänker tillbaka. Det är både med sorg och glädje som jag imorgon kommer att åka till skolan. Hoppas att redovisningen och opponeringen går bra varje fall.

På onsdag blir det bankett med finklänning och annat kul och jag ser fram emot det enormt.

Biljetter, tåg och boende till Peace and love är fixat och jag vet egentligen inte vad jag gett mig in på. Har aldrig varit på festival i hela mitt liv. Kanske är på tiden? Yes det är det!

Examensarbetet. Check!

Yes!!! Nu är arbetet inlämnat och vi har avverkat vår sista dag på Atkins. Grymt skönt och jättetråkigt på samma gång. Skönt att va klar, men lite sorligt att säga hej då till alla. Hur som helst så firades detta på lilla torg igår, blev rätt mycket mer än det var tänkt och jag ramlade hem vid ett tiden (började 4). Idag mår jag helt okej ändå så det är skönt. Vi ska nämligen på 20-års fest till min kusin ikväll så man vill ju inte va helt död. Vad händer nu då? Måndag-tisdag jobbar jag på Plantagen och det känns jäkligt drygt samtidigt som det är bra att få in lite cash. Annars är sommaren oviss i flera bemärkelser. Det kommer ju lösa sig. Ha en fin dag!

Yehhh

woho, nu är examensarbetet helt klart och vi har skickat ut det till alla på Atkins!!! Det känns så jäkla skönt. Imorgon är jag därmed ledig, vilket är helt underbart det med. Hoppas på fint väder. Ikväll blir det bio, Pirats of the Caribbean 4 i 3D, great!!

En vecka kvar!

Oj vad tiden går, vad händer och vad gör jag. Examensarbetet är klart så när som på titeln. Detta innebär att vi har tagit en dag ledigt imorgon och det ska bli så jäkla skönt. En vecka kvar till inlämning, en vecka och en dag kvar till redovisning och opponering och sist en vecka och två dagar kvar till en underbar bankett med fin klänning och champagne. Ja det är härligt och skrämmande.

Jag är mer förvirrad än någonsin över livet och jag vet inte var jag ska börja ta tag i saker. Jag mår dåligt samtidigt som jag mår bra. Konstigt det där.

Hur som helst så är jag så jäkla stolt över Frida och mig som har lyckats göra ett grymt arbete och samtidigt hålla sams.

Det va nog allt!

RSS 2.0