Sick and tired

Efter trevligt födelsedagsfirande blev jag så illamående att jag kräktes när jag kom hem. Därmed blev jag sjuk, inte kul alls. Hatar att va sjuk eftersom jag tror att jag ska dö varje gång. Mamma fick hämta mej vid halv sex på morgonen eftersom jag inte ville vara själv. Sov i princip hela dagen igår hemma i Svedala. Mamma fyllde år igår, tråkigt att jag va hlt utslagen, men vi ska fira det ikväll, dock är jag inte bra än. Fick stå över jobb idag, kände att jag aldrig klarat att stå upp en hel dag. Bytade min nagel tid till idag så va där imorse och nu är de riktigt fina.


Ingen skola, lite stan, lite mys och inget annat

Ingen rapport skriven idag inte. Istället började jag dagen med att käka frukost med mamma och syster på café i stan, sedan gick jag i affärer och handlade lite saker. Folk är som hyenor så fort det är rea, helt galet. Kvällen ska spenderas hemma hos Frida och Patrik eftersom Mia fyller år. Det blir middag och gott vin hoppas jag. Imorgon ska jag bygga naglarna och gå i terapi. Eller nästan, min nagelbyggare har blivit lite av ett sätt att ventilera mej. Hon är rak på sak och säger vad hon tycker och tänker.

Här får ni lite bilder från förra året vid den här tiden, jul och nyår alltså!


 



 



 


Lite shopping, lite vänner och mycket jobb

Min blogg fallerar med mej. Eller nästan. Kanske borde ladda upp lite mer bilder eller något.

Helgen är över och det är ganska skönt eftersom jag har jobbat hela helgen. Fredag och lördag kväll var vi med Helena och Micke och drack vin och käkade underbart. Vi hade grym rea på jobb i lördags och jag handlade fyra doftkartonger. Två till mej och en till mamma och en till till någon annan. Idag har jag dessutom köpt två diesel jeans, härligt.

Imorgon är jag ledig och det hade varit underbart om jag inte hade behövt skriva en rapport på fem sidor om urban integration. Men jag tänker dock kika lite i affärer och mysa med Baloo.

Snart nyår och allt är kaos känns det som, eller stillastående kanske är ett bättre ord. Vi hörs.

Julafton

Idag är det julafton och min första lediga dag på en vecka, härligt! Har precis varit iväg och handlat djurklappar till alla djur. P och jag bytade julklappar i morse och drack glögg. Nu blir det fixande innan min bror med familj hämtar mej för att åka till föräldrarna. Ett dilemma bara att jag har helt glömt bort att handla julklapp till mormor, hur lyckades jag med det?

Hur som helst, ha en god jul!


Story of my life

Som ni säkert förstår så hinner jag inte skriva något just nu, dagarna består av jobb och jobb. Igår kväll efter jobb va vi med Micke och Helena och åt på Mando och sedan såg vi Avator i 3D. Den var väldigt bra tyckte jag. Idag är det åter jobb och jag vet inte när jag ska handla mina sista julklappar, det får nog bli på rasten imorgon eftersom jag inte har några pengar nu. Om vi inte hörs innan så önskar jag er en GOD JUL!

Sooner or later it´s over

Då va redovisningen över och det är enormt härligt, fick två saker att komplettera och vissa i gruppen ville göra det i dag. Hell no sa jag. Ikväll är det fest som gäller, innan dess städning och klädning av min fina gran som jag upptäckte igår när jag kom hem. Mamma och pappa hade varit och huggt den igår och ställt in den, tack!! Kanske hinner jag en sväng för att handla och sedan blir det fixning.

Igår hade vi personalkväll på Åhléns, vanlig personalrabatt + 100 kr för varje 500 man handlade. Detta resulterade i Victor & Rolf box med flowerbom, julklapp till P, örhängen och ett par skinnhandskar. Underbart!

Fullt schema

Yeeeh, grupparbetet är inlämnat, dock försent och dock väldigt dåligt men ändå! Onsdag är det redovisning, sen behöver jag i princip aldrig prata med dem igen, eller bara när vi ska göra vår poster. Belv en runda på stan idag, kom hem hem med två leggings och en tröja som jag inte alls har råd med, men shopping är som bäst när man inte har pengar. Inte som bäst kanske, men det är då man hittar saker, strunt samma nu har jag köpt det. Ikväll blir det lucia, Saga ska nämligen gå sitt första lucia och ville att jag skulle komma och titta så om en halvtimme går bussen.

Veck i övrigt:
Tisdag: Skolan följt av jobb till 19
Onsdag: Redovisning föjlt av en massa god dricka och en liten fylla kanske (detta grupparbete förtjänas attfira rejält bara för att jag har överlevt)
Torsdag: Jobb hela dagen, jullunch på jobb
Fredag: Inlämning av bokrapport, Prata med Jesper (läraren) om vår bra fungerande grupp, STAN, massor av stan
Lördag: Jobb
Söndag: Jobb
Måndag: Jobb
Tisdag: Jobb
Onsdag: Jobb

JULAFTON

tog med nästa vecka med minnsann, fullt schema med andra ord, fredagen blir bra, en nästan ledig dag.
Nu ska jag ut med Baloo, just det måste vaccinera honom i veckan med.

Why can´t time run backwards?

Vart ska jag börja? Den senaste veckan har gått i sådan rasande fart att jag inte har haft en tanke på bloggen. Grupparbetet håller på att avslutas och jag har fått veta att jag varken kan tänka kreativt eller behärskar några av de dataprogram som vi använder. Det är häligt med grupparbete helt enkelt. Ingen är nog så glad som jag att det är över snart. Det är inlämning av intervjuerna i Urban integration imorgon och jag har precis suttit och fört in alla svar i databasen. Fyra intervjuer blev gjorda och jag är ändå ganska nöjd även om jag känner att jag kunde varit lite mer påstridig vid mitt senaste försök.

Imorgon tar jobbet på Åhléns ordentligt ta fart, ingen ledighet för mej i princip förens efter den 27:e december, men jag klagar inte, pengar är mer än välkommet i mitt liv just nu.

Köpenhamn förra veckan när P fyllde år, tivoli, ströget och irich coffee. Sedan T-bone med underbar mat. Fredagen vankades det kalas/fest och på lördagen var det personalfest hemma hos chefen. det började bra, men slutade mindre kul, eller rättare sagt inte enligt mina förväntningar.

Det lackar mot jul och jag har inte tid att varken tänka på det eller känna det, kanske det kommer. Annat skulle ju vara hemskt tråkigt eftersom julen är den bästa tiden på hela året enligt mej. Eller bästa högtiden och den mysigaste tiden. Nu har vi rätt ut det.

RSS 2.0