Listan är lång på allt jag måste hinna idag

Jag har så mycket att stå i idag att jag bestämmt mig för att stanna hemma från skolan, visserligen har vi bara en föreläsning så tror inte att det är någon katastrof, men det känns inte jättebra när det är första lektionen för terminen som man stannar hemma. Hur som helst så är det detta som jag ska fiixa med idag.

Ballo har haft problem med öronen en längre tid och jag har provat en massa receptfria grejor men inget har hjälp utan det har blivit riktigt dåligt nu, så jag vill bara ha en veterinärtid idag, men de hade ingen tid förrens imorgon. Egentligen skulle jag till Vellinge kommun imorgon och intervjua planförfattaren till deras översiktsplan, men givetvis var det vid samma tillfälle. Tråkigt för hade verkligen sett fram emot det. Skönt varje fall att han ska få hjälp.

Jag måste boka läkartid till mig själv, men de vill att man ringer på eftermiddagen när man ska ha recept.

Jag ska skriva föreläsningsfrågor

Avbeställa elen

Kanske kolla lite jobb

Betala räkningar

Träna

Göra klart ett album till fuji film som måste in idag

Promenera med Baloo i det fina höstvädret

Städa

Läsa till seminarie

Och sen var det nog inget annat. Ska snart börja packa lite inför flytten med, en månad kvar nu och den månaden är det så mycket annat plus att jag inte vill stressa med allt sista veckan. Nu ska jag sätta fart.




Regn

Efter en bra helg är det dags att börja ta tag i skolan igen. Dock finns det ett problem och det är att jag inte har fått mina böcker än.

Igår va jag och tränade och det kändes så jäkkla skönt att aktivera kroppen en aning mer än vanligt. Hoppas bara att jag fortsätter.

Idag blir det skolan mellan 10-15, sedan ska vi kolla en soffa som jag hittade igår och sen ska jag hem till Sandra för lite avskedsmys, hon flyttar till Sthlm snart nämligen.

Det ösregnar ute...


I feel good

Idag är det fredag and I love it! Vet dock ännu inte hur det blir med jobb i helgen och det är ju lite drygt så här dagen innan, både vill och inte vill. Annars blir det plugg idag, städade hela lgh igår så kan bara koppla av nu, sedan blir det en sväng på Entré och myskväll med god mat och vin. Imorgon blir det kolla möbler om jag inte jobbar och sedan fest på kvällen, yehh. Söndag kommer Martin och Johanna ner till Malmö så det blir fika och sen vetjaginte riktigt.

RSS 2.0