Time to change

Så här är läget just nu, vi har fått lägenhet!!! Wiiie, vi flyttar närmare bestämt den första november till ön i Limhamn. En trea på 71 kvm med balkong, nytt och frächt. Härligt! Det har dock inneburit en del fixande av mannens lägenhet som fotograferades igår och ligger på hemnet idag och som det ska vara visning i på söndag, här går det visst undan. Att vi vet vart vi ska flytta har gjort att jag bara tänker på heminredning 24 seven, dessutom har jag fått fria tyglar att inreda hur jag vill, eller nästan varje fall.

Skolan började idag och jag är mer laddad än någonsin, tittade igenom utbudet av magisterprogram och vet direkt vad jag vill, få se bara hur vi kan lösa det. Nåja det är ju trots allt ett helt år tills dess, sakta i backarna.

Just det ja, jag fick min beställning från H&M idag, men jag har inte  hunnit prova allt än, det ser bra ut varje fall. Fast känns som vissa av sakerna inte riktigt är jag, vi får se helt enkelt.


Tillbaka efter sommaruppehåll

Det va närmare hundra år sedan jag skrev, med risk för viss överdrift. Det har hänt en hel del sedan sist, Båstad, Turkiet, massa kalas, jag har fyllt år, Baloo har fyllt år, vi har varit i Stockholm, jag jobbar inte på Graff längre och en hel del annat. Jag har köpt iphone 4, jo det har jag faktiskt, men jag förstår ingenting.

Födelsedagen tillbringades på bästa sätt med Jesper och med syster och barn på dagen. Mamma och pappa åkte på semester dagen då jag fyllde år så vi firade i fredags, åkte till smyge och åt lunch, sedan allestenar där vi åt kvällsmat och sedan hem till syster för vin och kex. På lördag blir det kalas för mig tillsammans med syskon och familjer, härligt!

Skolan börjar om två veckor och jag är så sjukt taggad. Vi letar lägenhet och det känns så sjukt bra. Vädret känns lite höstligt, det känns dock inte så bra.

Söndag är det jobb på EO som gäller, en lgh i Lund ska visas och det känns sådär, blir lite så när man inte jobbar där så ofta.

Jaha det va nog allt för denna gången, återkommer snart igen. Jo jag menar det!

RSS 2.0