Det börjar visst närma sig

Ännu en helg är förbi och tiden rusar iväg. Det är snart jul ju, hur kunde det bli så? Helgen har varje fall varit lugn, lugn i form av alkohol intag och utgång. Stressig i form av skola och julklappsinköp och städning. I fredags satt jag 8 timmar med skolan sedan åt vi god mat och bara va hemma och hade det mysigt. Eller jag däckade i soffan vid halv elva som vanligt nuförtiden på fredagar. Lördagen pluggade jag lite, Jesper tvättade och städade och det gjorde jag till slut med. Sedan kom mamma och pappa på fika. Kvällen lite drinkar god mat och massa Sing star. Söndag filmmorgon (Knight and day), sedan julklappshandling och middag och mamma och pappa.

Alla julklappar är nu inhandlade förutom till Jesper, men det får jag lösa i veckan. Just nu pluggar jag för fullt för att få några lediga dagar i jul. Dricker smoothie med ananas och kokos, mums!

Vi fick vårt betyg i vårt förra grupparbete, ett solklart vg, kan det bli bättre? Nej just det, vi är bra vi.

Just ja, har köpt träningskort, så beach 2011 iår ska jag fan vara redo...

Lucia

Festen i fredags var kul, även om jag mådde som jag förtjänade i lördags, vilket innebar att det inte blev många knopp gjorda. Inser hur jävla tråkigt det faktiskt är att slösa bort en hel dag på att må dåligt. Nåja vi fick handlat gran varje fall, som kläddes igår. Igår var vi först på Nova Lund och jag fick handlat en massa julklappar så det känns skönt. Julkänslan börjar faktiskt infinna sig litegrann, även om huvudet är fyllt av skolarbete just nu. Imorgon har jag redovisning i Regional och översiktlig planering och det ska bli så sköntnär det kursen är avslutad. Bara två kvar då, lär få plugga hela julen.

Nu är det brainstorming hemma, övning inför redovisningen, en massa kaffe och mys med Baloo. Ikväll ska vi baka lussekissar, om vi hinner vill säga.

Just ja det är ju Lucia idag. Inget lussetåg än sålänge, kanske på tv ikväll?

Party and party and...

Ikväll blir det att åka till Lund för avskedsfest för finaste Lena som ska till USA och plugga ett halvår.
Igår va Frida och jag på möte på Atkins om vårt examensarbete och det är äntligen ihamn, eller?

Ha en in kväll!

Party and party and...

Ikväll blir det att åka till Lund för avskedsfest för finaste Lena som ska till USA och plugga ett halvår.
Igår va Frida och jag på möte på Atkins om vårt examensarbete och det är äntligen ihamn, eller?

Ha en in kväll!

Lördag

Helg igen, igår va mamma här och vi såg idol och åt god mat! Härligt! Idag har vi fixat lite här hemma och umgåtts med Baloo. Han blev opererad i tisdags och va riktigt dålig då, men är på bättringsväg(stavas det så?) nu. Ikväll blir det en runda upp till stan för att käka och lita annat.

Mycket i skolan nu och jag  hinner inte riktigt att insupa julen, men det kommer.

Trevlig helg!!

RSS 2.0