I like it

Det blev en riktig spontankväll igår. Va uppe i stan, mötte upp J och gick på after work på café rasoir. Sedam blev det mat på lilla torg, indiskt and I love it. Lite seg  idag bara, men det släpper nog.

Jag ska möta upp mamma och pappa för brunch på Rica hotell halv tolv. Gott!!! Sen blir det kanske en sväng till på stan innan det blir hem och vila. Jag har vaknat så jäkla tidigt de senaste veckorna och vi kom på först idag att det kan ju faktiskt vara för att vi inte tar ner persiennerna.

Ikväll blir det utgång!!!! Jag gillar´t

Det snurrar i min skalle

Det är bestämt helg idag och löning. Kan det bli bättre? Ja det hade det faktiskt, känner att jag har totalt slut på energi och orkar ingenting. Men, vad gör man då. Jo, då får man ändå ta tag i saker förstår ni. Måste städa här hemma lite, för att slippa göra det i natt typ när J kommer hem. Sen ska jag till biliotekt, gå i stan och sen möta J. Vädret är trist, men kanske inte så kallt har  inte varit ute än.

Ha en lovely fredag!

Vilken dag jag har haft

En dag helt för mig själv. J är på konferens och middag ikväll och det var längesedan som jag bara va helt ensam. Funderade på att åka hem till föräldrarna ikväll, bara för att inte vara ensam, tills jag insåg att det faktiskt är ganska skönt. Väldigtskönt rättare sagt.

Började med en promenad från ön till stan 6,5 km med Baloo. Sedan buss hem, slänga in tvätt och sen lunch. Fixa lite med tvätt och annat. Solade på balkongen med en bra bok i min hand. Promenad med Baloo och sedan träna. Nu har jag lite annat pyssel att fixa med innan jag ska laga mat. Kanske man kan ta ett glas vin med i min ensamhet. Det är väl ändå okej?

Med andra ord så har jag haft en ganska effektiv  dag idag.

Fredag imorgon, igen skulle jag vilja säga. Men det är inte vilken fredag som helst utan det är min sista lediga fredag på ett tag. Blandade känslor som allt annat nuförtiden.

Memories never die

Det är ett faktum Frida och jag har delat ut våra 60 enkäter idag och jag är så sjukt stolt över oss. Nu är vi igång på riktigt med vårt ex-jobb. Det är nice det ni. Dagen har alltså tillbringats i Hässleholm och i Kristianstads kommun idag igen. Skulle egentligen träna sen när jag kom hem, men hade verkligen ingen ork. En powerwalk imorgon bitti kanske med Baloo. Yes det får det bli.

Jag räknar de sista lediga dagarna av min tid som student. Försöker få så mycket ut av dem som möjligt. Försöker njuta och leva. Sen är det över, eller är det då dert börjar? Kanske jag kommer gå hemma hur länge som helst efter juni. Vad vet jag? En ledig sommar vore ju inte fel om man visste att annat komma skulle. Fyra dagar kvar, jobbigt.

Jag funderar över livet och över allt som finns i min närhet, över beslut som jag fattar och beslut som jag inte tar. Vad är rätt och vad är fel. Vad vill jag. Ja, jag vet att jag fyller 25 i år och ja, jag vet  att jag har en kris i mitt liv. Allt lever vidare inom mig.

Det kommer gå bra.....

I´m happy just to dance with you

Hur underbart är vädret idag? Helt galet!! Har nyss gått en lång runda med Baloo och snart ska jag köra till Svedala för att möta upp mamma och åka till Kristianstad. Vi ska nämligen ha en mysdag där, kolla affärer, fika och bara vara. Härligt! Har sett att man kan kolla sin deklaration  på skatteverket.se nu, dock så hittar inte jag min sladd till min dosa så det funkar inte. Typiskt, hade ju varit ganska bra att veta hur läget ser ut.

Ha en fin dag!

Vi minns de dagar som var bra...

Tillbaka till verkligheten efter 4 dagar i Schweiz följt av en övernattning hos Frida. Zürich va underbart vackert och solen lös på oss största delen av tiden. Vi spenderade pengar på god mat och god dricka, men någon shopping blev det minsann inte. Flyget gick så galet bra så jag själv inte kan förstå det. Vad hände där. Jag älskar SAS och jag älskar piloterna som tog mig säkert fram. Utöver det så älskar jag Carlsberg som hjälpte mig på vägen. Vi åkte skidor och trillade ibland. Vi fick panik i backen samtidigt som vi åkte som bara den. Det var bra med andra ord.

Jag saknade Baloo och vi både var glada att möta varandra igen på måndagskvällen. Mamma var här och vi åt gott.

I tisdags bar det av till Hässleholm för ännu mera god mat, handskalade räkor med massa tillbehör. En bag in da box på det och fina vänner. Underbart. Min första natt i Hässleholm för övrigt.

Idag har Frida och jag haft seminarie på vår projektbeskrivning, sista seminariet på MAH. Det är grejor det ni. Nu återstår bara vår c-uppsats och vår tid på Atkins. Hur bra kan det bli?

Jag önskar att jag kunde skiva att våren var påväg, men det är allt annat än påväg känns det som idag. Regnet öser ner och jag ser knappt ut genom mina fönster. Levade ljus och bra musik fyller lägenheten istället för solens strålar. Men det är konstigt nog ändå ganska bra.









Tatoo

Hur sugen är jag på att tatuera mig då? På sidan av revbenen eller på underarmen. Ganska sugen...Time willl tell

Dom band som binder mig

Snart helg igen, huj vad veckorna går. Dessutom håller Frida och jag på med sista uppgiften i skolan innan examensarbetet. Gissa hur konstigt det känns? Den 28 mars börjar vi på Atkins och det känns så kul och spännande. Sommaren är fortfarande ett ovist blad, men jag börjar ändå få ordning på saker och ting känns det som. Samtidigt som tankarna är många.

Snart åker vi till Zurich, eller ja om en vecka är det ju, men ändå ganska snart. Det ska bli så jäkla skönt att komma iväg. Behövligt!

Over and out

RSS 2.0