Laban, min älskade vän

Det är jobbiga tider. Minst sagt. Igår fick jag föralltid säga hejdå till min älskade Laban. Mamma och pappa ringde mej på jobbet och det inte fanns något alternativ, lämnade jobbet och åkte till djursjukhuset. Många tårar, många ord, stor förtvivlan. Idag ska han begravas. Världens finaste!


Spring is in the air

Fredageftermiddag och jag pluggar, eller ibland varje fall. Just nu är jag i det stadiet när jag inte riktigt vet vad jag ska plugga på. Vill bara skriva tentan nu. Jag har nog inte skrivit att jag fått jobb på Plantagen, eller egentligen på Student consulting men jag jobbar på Plantagen. Upplärning igår och det gick kanon, ända kruxet var att han frågade om jag kunde jobba idag och jag sa nej, att jag måste plugga. Bra att säga nej till jobb första dagen, inte så kanske, men sa faktiskt på arbetsintervjun att jag hade tre tentor måndag och tisdag och därför inte kunde innan.

Ikväll kommer finaste Frida hit och jag tänker bjuda på saffransgryta med räkor och försts vin. Imorgon blir det jobb på Graffan, sedan inflyttningsfest i Lund hos Lena och Marcus. Party on!

Om du va här och jag va där

Jag sitter uppslukad av byggprocess boken och försöker att koncentrera mej, dock är det inte så lätt. Snart ska jag in till stan och skriva kontrakt, kontrakt på mitt nya jobb på Plantagen. Det ni, jag ska lalla runt bland bananträd och pelargoner, det är minnsann inte alla som får den möjligheten. Sedan ska jag träffa Nathlie för lite fika och en kort sväng i stan innan boken slukar mej igen. Det kommer att bli bra. Om ändå bara alla tentor vore över och jag kunde ha tid att fixa lite annat, typ som att städa mitt bomaderade hem och tvätta. Fast jag längtar förstås till helgen först! De ni!

Du får mej aldrig att stå still

En bra helg börjar närma sig sin sista kväll. Blev en del shopping igår, ett par chinos, ett par diesel jeans, ett par leggings och ett armband, dessutom köpte jag en klänning i fredags. Det blev även en mysig och god lunch på Hansa. Sedan blev det middag hos mormor, varmröt färsk lax och potatis och romsås, mums. Sedan fest och utgång.
En något sliten söndag idag, ska köra hem till Svedala sen och hämta Baloo och äta middag.

Kom på att jag beställt en vårjacka och ett par skor. Skorna har jag provat på Håkanssons innan, bara det att jag drog i sönder dem då, inte så bra kvalite kanske? Eller så var det ett dåligt exemplar helt enkelt, det tror jag på.
Strunt samma vilket, här är dem varje fall.


Beachvolleyboll

En vecka och tre dagar kvar till tre tentor, vilket innebär att det är väldgt mkt plugg just nu och väldigt lite energi. Nu är det trots allt helg och jag ska snart iväg och spela beachvolleyboll, inomhus givetvis. Sedan blir det ett glas vin, eller två.

Imorgon är det shopping som gäller. Jag ska nämligen till stan med syster. Sen ska hela familjen till mormor för att fira morfar som hade fyllt 90 år om han hade levt. Sen bär det av in till stan igen och jag har ännu inte bestämt mig vart jag ska, finns lite alternativ nämligen.

Sen är det ju söndag, igen. Kanske ska börja ta tag i livet igen, eller är jag bakis, eller kanske både och rent utav. Det tror jag på!

Det löser sej, det gör det alltid. Det ordnar sej, det kommer fixa sej tillslut. Det måste det.

Kan man säga att allting är en ena röra just nu? Att känslorna är förvirrade och allt är svårt?
Det löser sej, alltid.

Kvällen spenderas hemma, hemma i mitt barndomshem. Snart ska vi se den nya danska serien som började förra veckan och som var bra, väldigt pinsam emellanåt bara. Veckan kommer att bestå av plugg i massor. Insåg nämligen idag att jag har tretentor om två veckor som jag inte alls hunnit titta på och så har jag alla inlämningsuppgifter. Schemat är fullt med andra ord.

I´ve got no limits

Jobb idag, lite kaotiskt men ändå bra! Tur att jag hade Linn kan man säga. Ikväll är det party på listan, förhoppningsvis. Desireé kommer hit, men hon mådde lite kasst innan, men tror att jag lyckas ändra på det för jag är sjukt laddad och då menar jag riktigt laddad. No limits.

Inatt sov jag hos syster och familjen, mysigt och trevligt. Har jag sagt att jag har världens bästa familj? Vad vore jag utan dem? Hur hade jag klarat alla mina krissituationer utan dem? Då kan jag tillägga att jag haft många av dessa situationer i mitt liv!

Ha en fin lördagskväll för det ska jag ha!

En vän från förr

Idag har det minnsann inte blivit mkt gjort. Lite plugg, lunch ute, långa promenader, armbands pyssel, en runda på Entré och nu ska jag snart ut och äta med mamma och syster. Jag köpte lite saker för att göra armband, med inspiration från Frida. 112 kronor blev det, tyvärr syns det inte riktigt på resultatet, men det är väl känslan av att ha gjort ngt själv som är det viktiga? Inhandlade ett diadem med en enorm rosett dessutom, kanske lite för enorm insåg jag när jag kom hem, men det lindrar för stunden, sen att det inte alltid blir bra är en annan sak.

Imorgon ska jag jobba och det behövs verkligen, måste jobba mkt. Svårt bara när det inte finns något jobb. Men som mitt motto säger, det ska gå ut mer pengar än det kommer in!


About you now

En tröttis tjejis är jag idag, trots att jag somande kl. 9 igår kväll. Fredagen bjöd på vin med Magz och oväntad utgång, mkt trevligt. Lördag vart  det jobb sedan pizza och melodifestivalen med pappa.

Imorgon ska jag med Laban till veterinären, hoppas det går bra för min lilla pojke!!

Tiden är lång, önskar just nu att jag inte pluggade på distans. Eller tiden är egentligen inte alls lång utan mer lite tråkig. Lite rastlöst, men dagarna går väldigt fort egentligen.

Nu ut med Baloo, sedan lägga mej och läsa, En shoppaholic i New York

Sammanfattning av mina dagar

Gårdagen spenderades i Trelleborg med syster och Tuva. Först lämnade jag Sasa på dagis. Skulle plugga under dagen, men det blev inte så mkt av det. Istället blev det gos lunch och en massa pratande. Kvällen spenderades hos Hans, Jessica och Alvin med mamma.

Idag har jag pluggat i förmiddags, sedan åkte jag till Trelleborg för att gå i stan med syster, Tuva och Saga som var världens mest envisa unge idag. Inga kläder som vi tyckte hon skulle ha passade och hon skulle bara ha dem hon själv valde och en massa annat.

16 april åker jag, Frida och Julia till Stockholm, wiiii. Ska bli kul. Kul att träffa Julia.

Solen skinner, härligt!

RSS 2.0