Tvätt

Uppe alldeles för tidigt idag för att tvätta, maskinerna går på högvarv där nere. Har inte riktigt vant mej vid att inte kunna tvätta hemma utan måste tvätta i maskiner med mögliga tvättmedelsfack, i en tvättstuga med en massa hår på golvet. Get use to it! Så är verkligheten.

Rapporten är nio sidor, men inte genomgången alls, kommer inte hinna innanhelgen heller känns det som. Få sitta lite med ritningen nu mellan tvätt och jobb.

Jobbar idag igen, 11 til 19. Sen är det helg, underbart. Ser fram emot morgondagen som bara den, hjar bara inte kommit på den förbannade grejen, ingen aning alls. Det är väldigt svårt och jag blir galen. Men en bra dag ska det varje fall bli, måste ladda kamera och lite annat fix.

Take care!

Skofrossa, deluxe!

Mamma har varit hät ieftermiddag och kväll och det har varit supermysigt. Vi skulle en massa ärenden men hann inte så långt, köpte åtta par skor och inte nio som jag sa till Frida & Julia. Räknade dem nyss och de va minsann åtta. Billigt och bra och superfina och Karin är nöjd. Efter det va kl. halv sju och vi va hungriga så vi beställd suchi (stavas det så?) och åkte hem å käkade, såg summer och nu har hon åkt.

Imorgon blir det jobb, och jag vill bara vara ledig.

Ser fram emot möhippan på lördag som bara den, laddad till max.

Intervjun idag gick bra, vi får se, vi får se.....Blir nog inget....kanske

Natti!

Anställningsintervju

Igår blev den färg och klipp, klippte mej ju för en månad sedan men det va ju fortfarande slitet. Blev mycket nöjd och det känns härligt att va åter färgad.

Idag blir det plugg för hela slanten, skriva rapport, föreläsning och grupparbete. Känns inte jättekul men det är ju mindre än två veckor kvar. Det känns däremot lite jobbigt.

Imorgon ska jag på anställningsintervju, spännande. De ringde igår och jag va inte alls förberedd, lät nog väldigt märklig. Jaja inte alls säkert att det blir något. Ha en bra dag so long!

Ny vecka

Jaha då va helgen över och det är ny vecka, en stressig vecka, Måste vara klar med grupparbete och uppsats på onsdag kväll. Det är stress, stress och stress. Jobbar 10-13 idag sedan blir det skola, gick därför upp nu 6 för att kanske möjligtvis kunna skriva några ord.

Helgen: Änglar och demoner va jättebra tyckte jag, lite mindre gåtor än Da vinci koden visserligen, men mer action. Lördagen spenderades på jobb innan vi åkte till mormor för födelsdagskalas med en massa gos mat. Igår blev det en tur till Svedala outlet och jag gjorde ett riktigt fynd, ett par tights för 199 som hade kostat 799:-) Dock hade jagju aldrig köpt dem för det priset men man kan ju hoppas att kvaliteten är bra. La undan lite annat med så vi får se om jag ska ha det eller inte. Nä nu får jag  ta tag i mitt skrivande.

Almanackan har kommit.....

Idag kom äntligen min fina almanacka, jag blev överlycklig och skulle precis börja skriva in lite saker när jag upptäckte att den börjar i december 2008 till december 2009. Jag hade ju beställt att den skulle börja i juli. Ringde dit och de va jättetrevliga, så de skickar en påse jag får retunera denna i och så får jag en ny. Hoppas det går fort.......

Ikväll blir det bio, Änglar och demoner och en massa godis. Hoppas bara den är riktigt bra eftersom jag är rejält trött. Imorgon jobb:-( sedan kalas hos mormor. Ha en bra helg!

Stress, stress & stress

Det är väldigt mycket just nu. Skolan är slut om två veckor och det känns faktiskt inte alls kul. Innan dess ska vi vara klara med grupparbetet och jag ska skriva 10 sidor själv om litteratur som jag inte läst. Nu befinner jag mej dessutom i det stadiet där jag är så stressad att jag inte får något gjort överhuvudtaget. Ikväll blir det middag hos P:s mamma.

Grupparbete

Grupparbetade igår på Orkanen, efteråt gick vi upp i stan för att handla saker till Julias systerson och min Tuva. Käkade glass och gick till teliabutiken innan vi åkte hem. Möte upp Frida på kvällen för en långpromenad och Desperate.

Fortsätter med grupparbetet idag, hoppas att vi kommer framåt. Jag vill ju sola nu när det är fint väder igen, även om jag i natt vaknade av atthimelen hade öppnat sej. Ha en bra dag!


Kan jag inte skriva eller?

Har läst igenom min blogg lite och upptäckt en massa massa stavfel, eller stavfel och stavfel, tangent fel. Hoppas att ingen lider någon större nöd av detta, hinner ju inte läsa igenom allt efter att jag skrivit. Borde nog lägga mej nu, men det är så tomt i min säng av ngon konstig anledning, inte så lockand......

Jag är nog väldens sämsta nejsägare

Jag måste nog vara väldens sämsta på att säga nej till alla telefonförsäljare och erbjudanden. I föra veckan damp det ner en amelia i brevlådan och idag kom det en. Tänkte då att jag prenumererar ju inte på denna tidning, men långt om länge så kommer jag på mej själv med att ha beställt den för att man fick en massa andra saker på köpet.

Förra veckan ringde någon från svensk fondservice och pratade med mej i 45 minuter trots att jag flera gånger sa att jag inte hade tid och dessutom var personen ifråga väldigt otrevlig. Vad gör jag då, jo jag säger okej då, lägger på luren och ångrar mej direkt. Idag har jag dock ringt och sagt upp skiten.

För cirka fem minuter sen ringer telefonen och då är det en tjej från vitalas som menar att jag har varit med i en undersökning på nätet angående skönhet och att den produkt som skulle passa mej bäst enligt denna undersökning är vitalsun. De kunde alltså skicka ett gratis månadsprov för 40 kronor och om man beställde andra paketet så fick man en gratis skönhetsbehandling, det låter ju ganska bra, eller? Ja ni förstår säkert att jag sa att hon kunde skicka paketet. Kanske är det är alla mina pengar rinner iväg?

Någon som har sidan där man säger att man inte vill att de ringer?


Sammanfattning av helgen

Fredagen var väldigt mysig, jag var med mamma i stan och käkade och gick i affärer, blev en del inköp som jag är väldigt nöjd med. Bland annat den här klänningen från Gina Tricot, lite nördig bild!


På kvällen var vi hemma hos Mantu och Charlotte och grillade, men åt inne. Drack vin och spelade spel, blev många skratt under kvällen, en riktigt trevlig kväll helt enkelt.

Igår mötte jag upp Såfie och Maggan i stan för fika och skvaller. På kvällen blev det inflyttningsfest hos Julan och Freja. Landade vid fem tiden i sängen efter en jättetrevlig kväll.

Idag mår jag väl inte allt för bra om man säger så, ganska bakis. Får försöka åtgärda det med god mat hos Palle sen. Ha en bra söndag!

Day off

Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mej....
Jag säger inget, tyst......

Var det så här det skulle sluta
Var det så här det skulle gå?
Tänk att två människor som älskat
Kan bryta ner varandra så
Tänk att de händer som har smekt mig
Kan riva upp så djupa sår
Tänk att de läppar som har kysst mig
Kan attrackera mig så hårt

Hur kan jag själv bli så förbittrad
Hur kan man säga allt jag sagt?
Hur kan jag själv bli så förhärdad
Hur kan man bli så jävla kall?
Vad är det för en gräslig avgrund
Som plötsligt öppnas i min själ?
Hur kan man tänka såna tankar
Om nån man en gång ville väl?

Jag orkar inte gå igenom
med vännerna vad som var fel
Jag orkar en gång inte se de
det är fullt tillräckligt som det är!

Tids nog så kommer de att säga
Att livet måste ha sin gång
Att nya möjligheter väntar
Att det är fel att se sig om
För min del går livet återvända
På vilket jävla vis som helst!
Men just nu måste jag bekänna:
Det är mycket ensamt här ikväll


Allt försvinner och jag hinner inte ens leta

God morgon!

Idag är jag ledig från skolan,eller ledid och ledig jag har inga lektioner, men har ändå en hel del att göra. Är hemma hos P nu, väntar på att han ska koma hem från sin bokning så att vi kan äta frukost. Sen måste jag sätta igång. Började skriva ner min intervju igår som jag måste fortsätta med idag, sen måste jag skriva klart om Lugnets historia och skriva på min individuella rapport, kolla schema för hösten(jag har sökt lite kurser i lund, så måste kolla om allt går ihop).

Kl. 3 ska jag bygga naglarna, vilket ska bli väldigt skönt, ännu skönare om det inte hade kostat något, men man kan väl inte få allt. Igår kväll körde vi hem till mina föräldrar för att äta, det blev marinerad lax, potatis och sås!

Har fått så ont i huvudet varje dag nu, P säger att det är för att jag är spänd i hela rygger och nacken. Kan ju faktiskt bero på det, han menar att jag måste gå på massage, men det är inte riktigt läge för det nu. Han får allt ta och massera mej riktigt.

Jag köpte ett par vita tyg skor innan i vår som jag bara använde ett par gånger innan de försvann under flytten tillsammans med fiskens saker, har letat i evigheter hos mina föräldrar, här och hemma men de finns ingenstans. Mitt träningskort är också borta, P:s mq presentkort och mina nycklar. En av anlednignarna till att jag hatar att flytta!

Nä nu får jag väl ta och sätta igång med något! Ha en bra dag så länge!

En sövande dag

Nyss hemkommen från skolan, en sövande dag, men ganska rolig i slutet. Dick jag det inte föreläsarna som va roliga. Känner att dagarna bara springer iväg och jag får ingenting gjort, eller nästan ingenting varje fall. Nu sitter jag och dricker cappuccino(stavas det så) och funderar vart jag ska börja........

Världens finaste tjejer

Idag fick jag gjort min intervju och den gick bra! Efter det en dryg föreläsning på engelska.

Sen tog jag bussen till världens finaste Saga och Tuva. Sga och jag va i parken och lekte och fikade innan vi alla åkte hem och åt rabarberpaj och lekte änu mer. Jag blev helt slut.

Tog bussen hem till Palle och vi har precis ätit och tittar på Ugly Betty en Desperate.

Min nya almanacka

Nu har  jag beställt min nya almanacka, jättefin blev den. Fixade ihop den själv via nätet, dimper ner i brevlådan om två veckor. Gjorde den med grå framsida med rosa text! Tycker det är så mysigt med almanackor och planera och skriva saker, sen att det kanske inte alltid blir som det är tänkt är ju en annat sak. Spännande.......

En lugn helg

Måndag och bloggen har inte blivit uppdaterad på hela helgen. Har ju inte varit hemma något och när jag väl kom hem upptäcker jag att mitt internet inte fungerar, står just nu i kö för att höra vad felet är och nu har jag kopplat upp mej på ett oskyddat trådlöst nätverk.

Helgen har varit lugn, i fredags var vi en 12 personer hemma hos Palle och käkade tacos och drack lite vin, trevligt. Lördagen bestod av jobb och sedan en lugn hemma kväll med saw 5 och godis. Glömde förresten att Laban kom in till oss i fredags och va där tills igår, kul med hund, jag vill också ha! Igår efter  Laban åkt hem va vi och såg mff-djurgården och Malmö vann såklart, efter det blev det ännu mera fotboll på Boomers, Arsena-Chelsea. Sen blev det mat och film och lite tv innan vi la oss.

Idag ska jag jobba igen mellan 3 och 7, hatar  denna tid går ju bara och väntar hela dagen.

Molly Sandén is my idol

Då har jag skrivit ihop mina intervjufrågor och börjat skriva om Lugnets historia, mycket starkt jobbat Karin! Förutom detta har jag målat en hylla och så skulle jag borra upp en hylla, vilket till en början gick väldigt bra, men när jag borrade andra hållet så gick det inte utan borren bara åkte uppåt så hållet blev jättestort, tror inte pappa blir så glad på mej när han ser det, ledsen att säga det, men jag tror att det hade blivit likadant om du hade gjort det!

Dagens nyhet är att jag har blivit helt förälskad i Molly Sandéns sångröst, det kunde ni kanske inte tänka er, men hon sjunger underbart vackert.

Snart jobb, inte så kul kanske, men klirr i kassan är högt prioriterat just nu.

Hungrig igen

En ny dag med nya tag.....

Va hemma hos föräldrarna igår och käkade, åt så mkt att jag trodde jag skulle hålla mej en hel vecka, konstigt nog vaknar jag imorse och är hungrig. Det går inte riktigt ihopa, eller?

Dagen består av plugg och jobb och städning. Skulle vilja ut och power-walka lite med, får se, får se. Sköt om er så länge!

En bra kväll

Blev en trevlig kväll hos Julan och Frida igår, så trevlig att jag sov på deras soffa. Alla struntade i skolan imorse, men jag såg nu att vi har programråd kvart över ett så täkte faktiskt pallra mej dit, dock ser jag att regnet hänger i luften och jag är inte så sugen på att bli blöt. Få cykla snabbt.

Jag lever ännu

Vi har gått med öppna ögon i förväntningarnas tid;
Vi har blundat i besvikelse när allting var förbi;
Men vi lever ännu.
Vi har klättrat uppför berget till triumfens högsta topp;
Vi har handlöst störtat utför när vi äntli'n kommit opp;      
Men vi lever ännu, men vi lever ännu.
Vi har vandrat i gemenskapen  med dom vi håller av;
Vi har lidit oss igenom alla ensamhetens kval; 
Men vi lever ännu.
Man har hälsat oss med värme och med kärleksfulla ord;
Man har visat oss en avsky  som har isat vårat blod;        
Men vi lever ännu, ja vi lever ännu.
Så det tycks som själva livet är en motsättning i sej;       
Varje kärlek bär ett minne av ett hat;                       
Varje ögonblick av lycka bär en skugga av en sorg;    
Varje trygghet vilar på en vilsenhet;     
Vi lever ännu, ja, vi lever ännu.
Vi har sagt att det finns ingenting  man inte klarar av;
Vi har trott ibland att allting  en dag ändå går i kras;      
Men vi lever ännu, ja vi lever ännu.
Så vi fortsätter att vandra,  ja, vi fortsätter att gå;
Vi vet inte hur man stannar,  vi har gått för många år; 
Och vi lever ännu, ja vi lever ännu.
Så vi klamrar fast vid tanken  på att sträva mot ett mål,
sen får tiden visa om man tar sej dit.
Man vill ju känna att man  ändå gör nåt av sitt enda liv;
Skall man falla vill man göra det i strid;
Vi lever ännu; Ja, vi lever ju.


Hade en riktigt bra eftermiddag, åkte hem från skolan till P och tittade på två filmer å mös.........................gick hem.
Ska hem till Frida & Julia ikväll på middag och vin! Hoppas på en riktigt trevlig kväll som piggar upp.

Godmorgon!

Vaknade upp och tittade ut och det blåser som bara den och regnar, inte så skoj. Har varje fall varit duktig och ordnat min intervju!!!!! Härligt. Dessutom har jag mailat till Henrik för att få titta på min tenta, alltså två punkter avklarade av fjorton.

Jag fixar och trixar

Haft en riktig fixar kväll, satt upp taklampa, diskat, städat lite å börjat på en wallie. Ett litet träd med hjärtan och löv. Trots allt donande så ser här ut som fan.

Nu ska jag skriva en lista på vad jag ska göra imorgon, gillar att skriva listor, det är så skönt när man stryker sak efter sak, dock brukar det inte bli så mycket struket på min lister. Tanken är varje fall god!

Högst på listan just nu är att hitta mina nycklar som jag förmodligen aldrig kommer att få se igen, mitt sista hop står hos polisen för en gångs skull!

Sleep tight!

Helgen

Lördagskvällen va bra. Vi va hemma hos Maggan, sedan Mello och sist men inte minst på lilla torg. Dansade en hel del och hade allmänt trevligt. Möte sedan upp P och Omer och sedan hem.
 
Igår va jag och hälsade på lilla bebisen, hon va jätte jätte jätte liten och fin.

Idag har det varit skola för hela slanten. Efter det mötte jag upp Lena på Entré och nu är jag hemma. Har äntligen skickat in min deklaration och hoppas att det blivit rätt. Har en lång lista på grejor som jag måste fixa, först och främst städning här hemma. Imorgon har jag tvättid vilket är efterlängtat, har inte riktigt vant mej vid att inte ha tvättmaskin i lägenheten så drog ut på det hela helt förlänge. På eftermiddagen ska jag träffa gruppen för grupparbete och fika.

Moster

Då har jag blivit moster för 2:a gången till en liten flicka. Grattis till syster yster, Johan och Saga som blivit stora syster.


Valborg var trevligt, eller i början varje fall. Galet mkt människor. Fram mot kväll fick jag enormt ont i huvudet och somnade två timmar innan jag satte mejj på tåget hem och blev hämtad av mamma. Ett riktigt migränanfall antagligen. 


Idag har baby, jag, Maggan, Dennis, Are, Mantu och Charlotte varit i parken och solat, spelat fotboll och spelat kub. Ikväll blir det lite partaj med Maggan och vänner, lilla torg och kanske utgång.


RSS 2.0