ojojoj

Insåg just att jag inte ens skrivit om att vi flyttat, men det har vi och det var fördjävligt, flytten alltså. Nästa gång blir den fan flyttfirma, säger det varje gång men man hinner glömma hur jobbigt det är att flytta, men någon kanske kan vara snäll och påminna mig?

Time again

Det var ju som vanligt sjukt längesedan jag skrev. Dock så har jag som vanligt en väldigt bra anledning, jag har så mycket att göra. Plugget är inne på sista året och det märks. Massa grupparbete och exjobb ska snart påbörjas och Frida och jag har föroppningsvis kammat hem vad vi vill. Möte inbokat den 9:e december varje fall.

Lägenheten börjar anta normala former och jag stormtrivs. Första snön är kommen och det är mysigt lite drygt när man måste ge sig ut och det är kallt om fötterna så jag tänkte köpa varma skor idag. Tror jag vet vilka jag vill ha men hittade givetvis ett par stövlar som jag vill ha, men icke! Blev inga skor alls idag, men ska till stan med syster på lördag så kanske då. Jag har beställt från H6Ms kollektion tillsammans med Lanvin.

Baloo ska nog opereras för sin knäskål som inte fungerar som den ska så han halltar lite.

Första adventtill helgen och jag ska julpynta och mysa och baka.

Sist men inte minst så ska jag till frisören imorgon!!

RSS 2.0