Det är vår och det är varmt

Det är onsdag och det är utgång som gäller. Tidigare idag va jag i bokskogen med min ny/gamla vän, fikade och gick med Baloo. Sedan träffade jag Maggan och satt i Västra hamnen och i solen. En härlig dag helt enkelt, dock inte med så mkt vettigt gjort. Vädret är fint och allting kunde varit underbart, men så är det tyvärr inte.

Stockholm

Hade en underbar helg i Stockholm med Frida & Julia. Tåget upp med Frida på fredag morgon, möte Julia gick och käkade på Pizza Hut, drack vin och tog sedan en öl i gamla stan. Sedan hem och åt ost och kex och drack rosé. Lördagen spenderade vi sju timmar i stan, blev en del inköp, ett par skor, en kjol, ett linne, en t-shirt, ett par short, lite underkläder och lite assecoarer. Sedan hem och fixa oss innan det blav mat på resaturang Landet vid Telefonplan, in till stan Sturehof, irländsk pub och nattamat. Söndagen frukost och sushi innan vi satte oss på ett sex timmars tåg. En mycket bra helg helt enkelt.

Fina kommentarer under helgen var:

1. Det är bättre att köpa än att sälja
2. Både ja och nej
3. Det här är en dyr affär, 149 kronor, fan va billigt

Och bäst av allt Fridas skoputsande på Sturehof, tjutandes Karin fota mig, fota mig....








100412

Har faktiskt fått en del gjort idag, lite papper beställda och lite annat pyssel med skolan. Hade beställt en ny bok till nya kursen, men insåg sen att vi inte skulle ha den ens. Det perfekta va att de ringde från förlaget och sa att den hade utgått ur sortimentet, kanon! Träffade Magz på satn och drack chai på Espresso House innan vi satte oss på Mello och tog två glas rosé och nacos, beutiful!

I don´t wanna work today

Då var det jobb som gäller idag fram till kvart över fem. Sen ska jag på Inflyttningsfest hos Åsa, får ta det ganska lugnt eftersom jag börjar tio imorgon igen. Känns som jag är bakfull ggr 10 idag, fast jag inte alls kan vara det. Veckan som kommer har jag en hel del som jag måste ta tag i. Måste strukturera lite. Sen är det STOCKHOLM och det ska bli så underbart så att det är knappt sant och det ska bli så kul att träffa Julia. Ha en bra dag!

I´m thinking of you

Det är tuffa tider igen. Vet ingenting, varken in eller ut, men känner att det måste vara så här just nu varje fall. All min kärlek till dej. Låten du pratade om:

Shouldn’t have walked away
I would have stayed if you’d said
We could have made
Everything ok
But we just

Throught the blame
Back and forth we treated love
Like a sport the final blow
Hit so low
I’m still on the ground

I couldn’t have prepared myself for this fall
Sheltered in pieces curled on the floor
Supernatural love conquers all
Member we used to touch the sky

And lightning don’t strike
The same place twice
When you and I
Said goodbye
I felt the angels cry

True love’s a gift
We let it drift
In a storm
Every night
I feel the angels cry

Come on babe can our love be revived
Bring it back and we gon make it right
I’m on the edge just trying to survive
As the angels cry

Living less
I'm present kind of love
Couldn’t have guessed it
Would just up
And disappear in a whirlwind

Here I am
Walking on this narrow road
Wobbling but won’t let go
Waiting for a glimpse of the suns light

I know I can stand just pull me back up
But during the hurricane its just tough
I'm willing to live and die for our love
Baby we can get back that shine

Cause lightning don’t strike
The same place twice
When you and I
Said goodbye
I felt the angels cry

Cause true love’s a gift
But we let it drift
In a storm
Every night
I feel the angels cry

Come on babe can our love be revived
Bring it back and we gon make it right
I’m on the edge just trying to survive
As the angels cry

Baby I'm missin you
Don't allow our love to lose
We gotta ride it through
I'm reachin for you (2x)

Lightning don’t strike
The same place twice
You and I
Said goodbye
Felt the angels cry

This true love’s a gift
We let it slip
In a storm
Every night
I feel the angels cry

Ska Vailet pinka?

Påsken är över och det har gått fort. Nu kurs har påbörjats idag, eller ska ha gjort det varje fall. Jag har ingen litteratur och ingen koll på läget men jag tar det med ro. Frida har varit här ikväll, vilket innebar mat på Entré och sedan Desperate och lite vin och chips och en och annan godisbit. Vi pratade lite om Fridas kära sambo, Valentin som jag kallar Valilet. Frida frågar mej om Vailet ska pinka. Jag har en känsla av att hon menade Baloo, hoppas jag. I helgen blir det jobb och fest, nästa helg stockholm och helgen därpå Köpenhamn, det är mycket nu helt enkelt. Mycket kul!

When sweet Thursday comes You receive what you're owed We're tired of chasing rainbows That fall short of reach We can touch them when sweet Thursday comes

En mycket trevlig kväll igår med början på Fegans med quiz som vi totalt sög på, sedan Mello, C&G och avslutning på Max med pommes och bearnaise dip innan det blev taxi hem. Lite halvseg idag, men det bli ändå fika på stan snart sedan hem till mamma och pappa och Baloo och äta smaskig mat. En bra långfredag helt enkelt. Imorgon väntar jobb följt av middag hos Hans, Jesiica, Alvin och bebis.

GLAD PÅSK!

Det blir bra

Dagarna går sakta men säkert framåt, jag har mest varit enormt trött den senaste tiden. Två tentor av tre är avklarade och det känns skönt. Igår jobbade jag ute i Burlöv, det gick bra. Sedan kom Magz hit och vi såg Flickan som lekte med elden, ganska bra, men ettan är klart bäst. Snart kommer Sandra hit, sedan kanske jag ska träna, kanske. Ikväll är det lite festligeheter, vi ska till Fegans och köra quiz och intaga alkohol. Annars känns det mesta förvirrande. Det blir bra!

RSS 2.0