Våtservetter

Gick till systemet i sista minuten efter att Lena ringt och påmint mej om att kl va kvart över fem. Möte upp mamma på entré och vi handlade lite saker tills imorgon, en tröja, stumpbyxor, legging och våtserveter. Det är stora vuxenpoäng tror jag, att köpa våtserveter och detta gjorde jag när mamma inte va med. Nu lagas det lax och ris med örtagårdssås, mums.


Sun is shining, the weather is sweet

Det är helt galet varmt ute och jag njuter. Imorgon blir det Lund för valborgsfirande. Känns lite förvirrande med allt, men tror att det blir bra till slut. Hoppas bara att vädret är så fint som idag, då ska jag ha shorts och linne på dagen!!!

Hoppas Johan är snäll

Va hos läkaren kl. 9 imorse för att hinna till seminariet kl. 10, dock fick jag inte tid fören kvart  i elva, atans. Fjärde dagen i rad som de ringer från jobb och undrar om jag kan jobba, klart vill ha pengarna men vad ska man göra när man inte kan? Typiskt.

Får snabba mej ner till skolan efter att jag har varit hos läkaren och hoppas på att Johan inte ger mej någon kompletering. Ikväll kommer mamma och vi ska gå lite i stan och mysa.

Förvirring på hög nivå

Ännu en förvirrad dag i skolan. Grupparbetet går sakta men säkert framåt, idag har vi delat ut enkäter och jag höll på att ge upp ett tag när alla sa nej i början. Så småningom fick jag dock in tekniken och fick alla i fyllda. Innan enkät utdelningen han jag, Frida, Julia & Johanna med en lunch på Grafitti där jag för övrigt åt min första bakade potatis sedan jag började jobba där?! Kvällens fortsättning bjuder på Desperate Housewives, lite enkät sammanställning och korv med hemlagadmos. Valborg är fortfarande ett mysterium, men håller dock på att klaras upp.....Fortsättning följer


Bergochdalbana

Just nu känns mitt liv som en enda bergochdalbana. Ena sekunden är det bra för att nästa va lesset och nere. Ordnar väl upp sej så småningom. Skola imorgon, vill ju njuta av det fina vädret, kanske inte stannar hela dagen. Skulle deklarera idag, men då va det en mass saker med aktier och grjor som jag skulle komplettera med och tror ni att jag vet hur sånt går till? Ingen aning. Sleep tight!

Älskar solen

Haft en underbar dag ute i bo01 med Magzter, Lanis och Malin. Kom precis hem och nu sitter och solar ryggen i mitt fönster samtidigt som jag kikar lite i datan. Känner mej lite ensam just nu, vad ska man göra liksom? Måste aktivera mej dygnet runt. Ska försöka skriva klart den där inlämningen till skolan också, hade kännts skönt.

Jag bara älskar solen, det är helt fantastiskt och då är det bara april. Får bara  hoppas att värmen håller i sej hela sommaren.

En helg

Fixade in Fredrika att jobba för mej igår, hade inte världens bästa morgon om man säger så. Åkte ändå in till jobb för att prata med tjejerna och gick en sväng på stan. Till slut blev det ändå jobb eftersom Gry fått infalmmation i foten. Kvällen spenderades på Restaurang Översten och på Interpool. Ännu en otrevlig morgon, men har bestämt att jag ska träffa Magzter å Lena och försöka pigga upp mej lite och njuta av solen. Ha en underbar dag, ni som kan!


Vilken morgon

Usch, vilken rörig dag. Har fortfarande inte hittat min nyckelknippa och letar frebrilt efter den. Jossa ringde och fråga om jag kunde jobba, sa att jag börjar skolan kl. 1, så jag ska jobba från 11 tills jag måste gå. Problemet är ju med cykeln eftersom det tar lite längre tid att gå eller ta buss. Sen ringde hon och frågade när jag slutar, så då ska jag komma in då. Efter det kollar jag mitt konto och upptäcker att Espresso House har dragit 365 kronor istället för 65, visste att det skulle bli något krångel med det. Ja, ingen bra start på dagen kanske, men får hoppas att det blir bättre.

En riktigt bra dag

Idag har varit en bra dag, eller mestadels. Började med frukostmöte på café Selma, tror jag. Massa snack och lite brainstorming. Efter det bar det av till Stadsbyggnadskontoret där vi blev runt skickade lite och tillslut insåg vi att vi skulle söka hjälp någon annanstans. Gick ut och satte oss i det finna vädret och bara njöt. När det andra gick hem gick jag till jobb för att kolla schema, fick en lördag i maj, 4.5 timmar, behöver nog inte säga så mycket om vad jag tycker om det för jag tror att ni förstår. Sen satte jag mej vid kanalen och skrev loggbok, härligt. Sen mötte jag upp Lenis, Markus, Lenas mamma och Lenas bror för en fika. Sist men inte minst så gick jag lite i affärer innan jag promenerade hem. En riktigt härlig dag med andra ord!! Det som är mindre bra är ju det att jag är av ed alla nycklar till gamla lgh, källare och cykel så jag får gå överallt och allt tar sjukt mycket längre tid.

Frida: Hoppas det är ok att jag snor dina bilder!









Ikväll ska P och jag hem till mina föräldrar och bytta däck och käka, hoppas bara han kommer snart för jag hittade två jättefina tröjor på rea som jag måste ha innan sex.

090422

Precis duchat och ska fixa mej inför skolan nu, går 10-3 idag. Efteråt blir det hem fort som bara den för att städa och handla och sedan kommer Frida, Julia, Johanna och kanske Såfie. Ska ha en riktigt mysig tjejkväll med vin och mat.

Igår va jag med mamma hos Alvin, vi käkade och sedan åkte vi och åt glass. Han har börjat snacka som bara den.

Det är redan slutet av april och jag hinner inte med för fem öre. Tiden går helt fruktandsvärt fort, snart sommar ju.

På jobb

Sitter på jobb nu för att skriva lite till skolan, men tror ni att jag gör det? Istället sitter jag och kollar på en massa onödigt skraffs. Fick jobba över en timme idag, lite mer  pengar i kassan! Är så sjukt sugen på att resa, kollar lite sista minuten resor och för en gångs skull är de faktiskt riktigt billiga!

God morgon

God morgon!

Karin är trött, jättetrött. Får hoppas att det blir bättre under dagen, ska nämligen iväg och jobba nu, 10-13. Känns inte sådär jättegivande med tre timmars arbete bara. Tänkte ta med mej datan och sätta mej i solen sen och skriva de underbara skoluppgifterna. 

Blev en lite rörigt dag igår, vi åkte ut till Ilva, Plantagen och Hornbach. Allt blev väldigt sent, blommorna tappades och vi åt vid nio. Känns egentligen inte som det var just igår det blev rörigt, utan att det är mitt liv som ser ut så just nu, rörigt! 

Lite bilder från senaste tiden


'
   
 
  
 
 

Härligt!!

Sitter nu i mitt fönster och solar ryggen, kom på att jag inte skrivit i bloggen på någon dag. Helgen har varit extremt lugn, va hemma med baby i fredags, köpte pizza och en massa godis och hyrde film, lördagen blev även det en mysig hemmakväll.  

Idag började jag en ny delkurs, Byggd miljö, människa, vardag och samhället?! Eller kanske det inte var så den hette? Får kolla upp det, varje fall så verkade det ganska lugnt, vi ska ha ett grupparbete hela kursen och vi fick själv välja grupper, helt otippat blev det jag, Julia, Frida, David, Johanna och Johan. Innan dess hade David nästan rakt ut sagt till en i klassen att vi inte ville ha henne i vår grupp, vilket förde mina tankar tillbaka till mellanstadiets utfrysning. Efter skolan gick vi till västra hamnen och E.H för lunch och givetvis för att njuta av det underbara vädret.

Nu är jag då hemma och har en hel del saker att ta tag i, men som vanligt händer det inte så mycket. Kankse blir en sväng ut till Ilva och Hornbach. Frida kom med förslaget att anmla mej till lyxfällan eftersom jag har köpstopp, men absolut inte vill ha köpstopp. Känner mej ibland som världen mest oekonomiska människa, men vill bara tillägga att jag faktiskt inte köpt något till mej själv på väldigt länge. Inköpen har bara bestått av en massa grejor till hemmet, vilket i och för sej är väldigt  nödvändigt.

Bestämde att tjejerna kommer hit på onsdag för god mat och en massa vin! Härligt!!

Igen.....men på Engelska

Didn't I make you feel like you were the only man - yeah!
An' didn't I give you nearly everything that a woman possibly can ?
Honey, you know I did!
And each time I tell myself that I, well I think I've had enough,
But I'm gonna show you, baby, that a woman can be tough.

I want you to come on, come on, come on, come on and take it,
Take it!
Take another little piece of my heart now, baby!
Oh, oh, break it!
Break another little bit of my heart now, darling, yeah, yeah, yeah.
Oh, oh, have a!
Have another little piece of my heart now, baby,
You know you got it if it makes you feel good,
Oh, yes indeed.

You're out on the streets looking good,
And baby deep down in your heart I guess you know that it ain't right,
Never, never, never, never, never, never hear me when I cry at night,
Babe, and I cry all the time!
But each time I tell myself that I, well I can't stand the pain,
But when you hold me in your arms, I'll sing it once again.

I'll say come on, come on, come on, come on and take it!
Take it!
Take another little piece of my heart now, baby.
Oh, oh, break it!
Break another little bit of my heart now, darling, yeah,
Oh, oh, have a!
Have another little piece of my heart now, baby,
You know you got it, child, if it makes you feel good.

I need you to come on, come on, come on, come on and take it,
Take it!
Take another little piece of my heart now, baby!
Oh, oh, break it!
Break another little bit of my heart, now darling, yeah, c'mon now.
Oh, oh, have a
Have another little piece of my heart now, baby.
You know you got it - whoahhhhh!!

Take it!
Take it! Take another little piece of my heart now, baby,
Oh, oh, break it!
Break another little bit of my heart, now darling, yeah, yeah, yeah, yeah,
Oh, oh, have a
Have another little piece of my heart now, baby, hey,
You know you got it, child, if it makes you feel good.

Både bra och dåligt

Va å fikade med syster å Saga, eller jag skulle äta och de fikade, men det slutade med att Saga ville ha min mat så vi fick dela lite på allt. Sedan lekte vi pirater och sjöng Pippi Långstrump. Efter det åkte jag hem till föräldrarna och åt och skrev ut det jag ska redovisa imorgon, inte speciellt upplagd för det, eller rättare sagt inte upplagd alls. Varje fall så körde mamma mej precis hem och nu kom jag på att jag glömde papperna i bilen så hon fick vände i Skabersjö och ska komma in med dem nu. Det går med andra ord inte så bra för mej nu, kroppen är stressad och jag hinner inte med mitt liv!


En mys dag

En dag med hur mkt som helst att göra, men där inget kommer att bli gjort. Eller rättare sagt inget som verkligen måste göras. Idag ska jag nämligen ner till Trelle och täffa Sasa och syster.

Blev en gammal bild, kanske för två och ett halv år sedan.

Det ska hur som helst bli väldigt mysigt. Andra saker som jag  skulle gjort är: Adressändring, fixat i lgh, övat på min redovisning tills imorgon, skrivit inlämning, skrivit inlämning och skrivit inlämning. Men, men nu tänker vi inte på det.

Just det, Såfie, mamma, pappa och jag var ju och kollade på hundar igår. Tror ni att de va fina eller att de va fina, helt underbara!

En helt vanlig onsdag

Solen skinner idag med, läste i tidningen igår att det skulle bli regn. Visserligen var det i Aftonbladet så anatar att man inte kan lita allt för mycket på det.

Idag ska jag bygga naglarna vilket verkligen behövs så det ska bli skönt. Efter det blir det lunch/fika med Såfie i stan, hoppas på att vi kan sitta i solen och njuta.

Ikväll ska vi åka och titta på hund, kanske det blir min hund. Hade varit helt underbart med en lite vovve så här års, långa promenader i solen och mycket lek.

Kanske skulle skrivit på mina inlämningar till skolan med, men vad ska man skriva får inte ihop sidorna.

Nää nu ska jag fortsätta med mitt kaffedrickande.

Gry och Såfie

Puh

Första dagen i skolan idag och det var väl inte särskilt lockande. Blev varje fall klara med vårt arbete, vilket var sjukt härligt och innebär att jag är ledig fram till fredag, great!! Idag blir det en sväng ut till Ikea, kanske en fika i stan och sedan titta på hund. Dessa underbara hundar som jag bara inte kan släppa. Såg en man med en Fransk bulldog idag som jag va tvungen att haffa och fråga vart han köpt den, han hade köpt den i Danmark men sa att det var en mycket trevlig rass, så det tror jag blir kanon.

Livet

Fick jag inte dig att känna
Att du var den enda för mig
Fick jag inte dig att känna att jag gjorde allt
Jag kunde för oss två
Jo - det gjorde jag

Å varje gång jag säger till mig själv
Att jag orkar inte mer
Men jag vill att du ska veta
Jag är stark och jag ber

Jag vill att du kommer
Kommer
Kommer
Kom nu - och ta nu en liten bit av mitt hjärta, älskling
oh oh kom nu
och ta nu en liten del av det hjärta jag har kvar
Åh åh kom nu
ta ännu en liten liten bit av mitt hjärta, älskling
Du vet jag ger dig
Mer än vad du kan ta
Ja, det gör jag

Folk ser oss på stan - allt ser bra ut
Skönheten kommer inifrån
Och jag tror jag vet - att du är rätt
Men så säg mig varför ligger jag och gråter
Ja, jag gråter nästan jämt

Och varje gång jag säger till mig själv
Att jag måste ha fått nog
Men när jag är i dina armar
Är det som om känslan dog

Jag vill att du kommer
Kommer
Kommer
Kom nu - och ta nu en liten bit av mitt hjärta, älskling
oh oh kom nu
och ta nu en liten del av det hjärta jag har kvar
Åh åh kom nu
ta ännu en liten liten bit av mitt hjärta, älskling
Du vet jag ger dig
Mer än vad du kan ta

Kom då, kom nu, kom
Kom nu - och ta nu en liten bit av mitt hjärta, älskling
oh oh kom nu
och ta en liten liten bit av det hjärta
åh, det hjärta jag har kvar
Åh åh kom nu
ta ännu en liten liten bit av mitt hjärta, älskling
Du vet jag ger dig

Kom nu - och ta nu en liten bit av mitt hjärta, älskling
oh oh kom nu
och ta nu en liten del av det hjärta
det som jag har kvar
Åh åh kom nu
ta ännu en liten liten bit av mitt hjärta, älskling
Du vet jag ger dig
Mer än vad du kan ta

.......

Helt, helt slut och då har vi inte ens tagit allt. Det får ligga kvar i bilen för vi orkar inte mer. Det har varje fall hänt en el del idag, bokhylla och byrå är på plats och jag har fått hit en massa andra grejor. Mamma och jag va ute och åt innan ikväll, käkade pasta, med färsk svamp, färsk sparris och lite annat, gott. Vad skulle jag gjort utan er?

bild


En bra kväll

Gårdagskvällen va bra. Åkte in till torget och mötte upp de andra. Gick sedan till Etagé där vi dansade som bara den. Hälsade på Såfie också så klart. Träffade dessutom en gammal klasskamrat på väg hem.

Väntar nu på mamma och frukost. Sedan blir det ännu mer flytt och fixande och det håller på att ta livet av mej.

Påskafton

Är hemma hos föräldrarna nu och har precis käkat, puh. Sassa brassa och Alvin leker. Ska in å träffa Magz sen och kanske några till som hon känner, we will see. Blir nog utgång sen, är det påskafton så är det, eller vad säger ni?

Jaha är det påsk?

Det är påsk och jag känner ingenting, har inte riktigt hunnit med i tiden om man säger så. Vill bara kunna njuta bara kunna vara, så som det ska vara så som jag vet att det kommer vara och har varit, kanske inte bara just nu. Kommer ju ganska många påsakr framöver då man får hoppas att saker och ting är lite bättre.

Imorgon ska jag jobba och jag är sjukt inte laddad. Slutar halv fem och ska va i Svedala på påskmiddag vid fem, innan dess ska jag hinna fixa mej inför att möta upp Magzter och hennes arbetskamrater. Tror ni att jag hinner? Antagligen inte, får nog komma sent eller åka tidigt, eller till och med fixa mej här. Alternativen flödar känner jag. Hatar att stressa hela tiden, känner att hela mitt liv just nu består av stress, stress, stress & stress. Anatar att det kommer en dag när allt bara är lugnt och har ordnat upp sej. Sov sött!

For the Good Times

Don't look so sad, I know it's over
But life goes on and this old world will keep on turning
Let's just be glad we had some time to spend together
There's no need o watch the bridges that we're burning

Lay your head upon my pillow
Hold your warm and tender body close to mine
Hear the whisper of the raindrops fallin' soft against the window
And make believe you love me one more time

For the Good times
I'll get along, you'll find another
And I'll be here if you should find you ever need me
Don't say a word about tomorrow or forever
There'll be time enough for sadness when you leave me

Lay your head upon my pillow
Hold your warm and tender body close to mine
Hear the whisper of the raindrops fallin' soft against the window
And make believe you love me one more time

For the good times
For the good times
                                                                                                            




                                                                       (words & music by Kris Kristofferson)


Grått? Nej, svart

Allt blev just väldigt svart och nerstämt.

Är hemma hos föräldrarna nu och ska käka, stannar här i natt. Orkar inte.

Kort summering

Jag e trött och huvudet värker. Kvällen igår va bra, även om det blev lite tårar här och var. Inget allvarligt men ändå lite trist. Men sen dansade vi och dansade. Junior kom och jag blev väldigt glad eftersom det va länge sedan jag träffade henne.

Snart kommer mamma med färska bullar och vi ska fixa ännu lite till.

Äntligen lite ordning

Ordnat hela dagen, P och jag körde ett lass, målade bordet en andra gång sedan hämtade jag Lena och vi körde ett till lass. Efter det blev det stan och lunch i det finna vädret. Åkte till systemet och laddade upp för kvällen. Mina föräldrar kom med soffan och vi körde lite saker till. Nu blir det att hoppa in i duchen snabbt som bara den, sen kommer Lena, Sofie och Sandra för fest sedan utgång. Ha en bra kväll!

Packa, packa, packa

Puh, det är jobbigt att packa. Fattar inte hur mycket grejor man kan samla på sej, det tar aldrig slut! Måste fortsätta!

Massa, massa saker att ordna

Ännu en dag med en massa saker att fixa. Igår köpte jag två mattor och så slippade jag mitt matbord, ska betsa det idag och hoppas starkt på att det blir bra. Sitter här med min kaffekopp och funderar på allt som ska göras:

  • Ringa om parkeringen
  • Försäkring
  • Packa
  • Flytta bord och soffa
  • m.m m.m m.m m.m


Känns som listan hade kunnat bli hur lång som helst. Hörs sen!


Fixardag

Helgen har varit extremt lugn, eller inte egentligen men jag menar att det har inte blivit någon fest eller utgång, däremot har det varit en massa annat att ordna. Hade en skön dag igår, där vi först gjort lite ärenden och sedan satte vi oss i solen i parken med varsin daimstrut. Baby och jag var på Ikea båda igår och idag och handlade ett soffbord och en tv-bänk+ lite annat smått och gott. Började flytta lite lådor och annat idag. Stannade i lgh sedan och fixade en massa,  satte ihop möblerna som jag köpt och så har jag städat hela köket eftersom det inte var så välstädat. Lena ringde innan och jag blev så glad när hon sa att hon kunde komma bort imorgon och hjälpa till lite eller bara va med. Nu ska det lagas mat, klyftpotatis och kebabkött för karln och qournfile till mej.

Sol i Lomma

Vädret är så fantastiskt, kanske tjatar men det ju så underbart!

Idag va vi i Lomma och intervjuade, gick jättebra. Hon som vi intervjuade frågade till och med om vi skule käka ihop, så James, jag, Gladys och Hanna gick och käkade på en fiskrestaurang i hamnen och satt ute i solen. Körde sedan till Lund för att hämta James son och sedan hem.

Ska ut lite till i det fina vädret. Vett  ännu inte riktigt vad som händer ikväll, antigen blir det födelsedagsfest eller en sväng till torget, eller bara vara hemma kanske.

Köpte säng igår, så ska hämta den ikväll, ett riktigt kap.

Våren har kommit, och jag ler!

Idag va jag uppe med tuppen, närmare bestämt kl. 06.30 för att lämna nycklarna till målarna. Begav mej till jobb vid halv nio och jobbade till halv tre. Vädret är helt underbart, älskar det! Äntligen är våren här, hoppas jag! Ikväll kommer mamma in och vi ska fixa lite grejor, kul!

Går det framåt eller 10 steg bakåt?

Skrev ju inget igår, eller gjorde jag det?

Va varje fall och skrev kontrakt på lägenheten, upptäckte att de höjt hyran ytterligare, men det blir säkert jättebra. Efter kontraktsskrivning åkte jag till skolan för bildanalys sedan träffade jag Lena och vi tog en mysig fika och sedan gick vi i stan. Jag köpte världens finaste klänning till min brorsbröllop, ska ta en bild och lägga upp.

Idag hämtade jag nyklarna till lägenheten och fick frågan om jag ville att de skulle måla om. Vad tror de? Klart!! Sedan vart det grupparbete mellan 9 och 3, lite lunch däremellan givetvis. Slutligen bar det av till Ikea med Julia och Frida, mycket trevligt, blev lite små handlande å god mandeltårta. Nu är jag helt slut och skulle kunna käka en häst.

RSS 2.0