Bo01

Vädret är underbart och därför har dagen spenderats på Bo01. Vi låg inte på det vanliga stället utan vid bar/cafeét på andra sidan. Helt underbart. Ikväll blir det Gränden med Desireé, mysigt men nästan för varmt. Ha en trevlig kväll i värmen!

Vad ska man säga?

Ojojoj, vilken helg. Helgen har varit både bra och dålig. Börjar med de dåliga nyheterna.

Michael Jackson som va min största  idol någonsin har som alla vid det här laget gått bort. En av de största artister någonsin, eller enligt mej den största.

När han va som bäst, så som jag vill minnas honom. R.I.P



Då kommer vi till de goda nyheterna, i torsdags bokade vi biljetter till Barcelona, wiii. 1700 kr, blev litedyrare är tänkt, men nu är det klart varje fall. Barca here we come.



Fredagen började med jobb, sen skulle vi till gustav för att se matchen. Killarna tittade fotboll och jag och Cissi gick i affärer. P skickade meddelande efter en halvtimme att de gick till torget för att dränka sina sorger. Tänkte egentligen inte va ute så länge eftersom jag kom direkt från jobb och inte hade fixat mej eller något. Så blev det dock inte. Började med lite vin seda en massa drinkar, två max besök. Efter det skulle vi bestä'mt hem eftersom klockan va 1, men först skulle vi säga hej  till Såfie som satt på det nya stället på torget, äntligen fredag eller något i den stillen. Där blev det mer drinkar och shots. Kvällen avslutades förstås på Etagé med ytterligare en massa drinkar och shots. En riktigt lyckad kväll som var totalt oplanerad och med alldeldes för mycketdrinka. Sängen vid 5.


Lördagen va det födelsedags/inflyttningsfest hos Mantu och Charlotte. Jag va ganska sliten, men väldigt hungrig. Maten va riktigt nice, italiensk buffé. Även denna kväll avslutades sent. Sängen vid 6.

Så här god såg maten ut

Söndagen började med en massa fix, sedan Rörsjöparken en stund och på kvällen körde vi ut till Klagsham och gick en runda. Sen körde vi och  käkade på Ramona, sen hyrde vi film som vi aldrig såg. Jag satt och kollade på nätet om Michael och P tittade fotboll.

Idag ska jag träffa Lena och Sofie, skulle gentligen sola men det är ju muligt så blir en runda i stan.




No time to rest

Vädret är underbart och helst av allt önskade jag att jag var ledig. Tyvärr är så inte fallet utan jag ar två arbetsdagar kvar. Hoppas bara att vädret håller i sej till nästa vecka. Då blir det  massa sol och kanske, kanske lite bad.

Ha  en fin dag!

Det blev inga biljetter

Och biljetterna är.....inte bokade. Frida och jag letade runt en massa och allt är dyrt som bara den. Tillslut bestämde vi oss för att åka med Ryanair från Skavsta?! Jo ni läste rätt, vi ska ta tåget till Linköping eller Norrköping och sova där en natt för att sedan åka med flyget halv sju på morgonen. Anledningen till att vi beslutat oss för detta alternativ är att vi landar på förmiddagen i Barca. Hell ya då har vi hela dagen innan vi ska träffa klassen på tisdagen. Problemet var att det uppstod lite bekymmer när vi skulle boka.
1. Du va tvungen att ha ett kreditkort
2. Sidan lades ner för reperation under tiden
Alltså blev  det ganska så svårt. Men imorgon kväll ska vi fixa det.


Onsdag

Idag  vill jag bara vara ute, ute och njuta av solen i en solstol. Men det går inte för jag jobbar 11- 17.30 som vanligt. Efter jobb blir det att träffa Frida för prat och Barcelona planering. Längtar som bara den.

Lönen trillade in igår och det var en stor besvikelse, hur ska jag klara mej?

Igår firade vi pappa, hela familjen va samlad och vi grilade grillspätt med en massa annat gott! Sen blev det tårta innan vi åkte hem.

Just nu sitter jag med min cappucino och bara väntar, vänta på jobb.

Fika

Äntligen märks det lite på jobb att folk börjat gå på semester (så får man kanske inte säga). Efter jobb blev det upp i stan för att vänta på Lena för en fika. Gick in på Gina Tricot och de hade rea. Hittade en massa fint, men plånboken ville inte riktigt hålla med mej, varför?

När Lenis slutat gick vi en massa runder för att hitta någonstans att sitta. Slutade med att vi satte oss på Gökboet och käkad toast med getost, honung och rödlök. En mysig fika med en underbar vän. Pratade om Båstad, planerade lite inför det, även om jag bara kan stanna en dag eftersom Pappa ska ha sin 60-års fest på lördagen. Eller det kan bli två, eftersom vi pratade om att åka redan på tordagen.

Kikar på flygbiljetter, men känns som vi skulle varit ute i lite mer god tid, allt har blivit skit dyrt. Nä nu ska jag spana in allt snyggt som jag vill beställa hem, och det är massor!


Stanna tiden

Midsommarhelgen är nu över och allt återgår till vardagen, det vill säga jobb. Önskar att bröllopet kunde gå i repris så att jag fick uppleva allt igen.

Idag blir det jobb för hela slanten och sedan fika med Lena. De har lovat fint väder hela veckan och det är väl typiskt när man jobbar hela tiden, men bättre tider kommer. Nästa vecka är jag ledig måndag-onsag och veckan därpå måndag-torsdag så semester kommer. Tiden springer som vanligt förbi och jag önskar att jag kunde stanna upp och bara få vara lite. Pappa fyller 60 på tisdag så just nu är det presentfix som gäller. 
 
Ha en bra dag!


Bröllopsbilder....
















Allt är förbi, men bra var det

Bröllopet va vackert, fantastiskt vackert. Jag grät till och med en liten tår, eller några. Min lilla, storebror är gift. Festen va trevlig, god mat, dans och god dricka. Vid tre tiden landade vi i husvagnen som stod på Ringsjöns camping, det va jag, P, mamma, pappa och förstås Laban. Efter frukosten åkte vi till lokalen och hjälpte till att städa, tillbaka till husvagnen och käkade chips och dippa och sen kom Hans, Fru Sigvardsson & världens finaste Alvin. De hade mat över till flera år så vi käkade gott och drack varsitt glas vin. Nu är jag hemma i lägenheten och är helt slut, men har en stor och verklig känsla av att jag inte kommer få någon sömn. Bilder kommer, men tills dess får ni nöja er med en bild på självaste mej själv.

 


Visst är jag vacker

Regn och rusk

Vad händer?
Himlen är kolsvart och det droppar och blåser. Får hoppas det går över, nu ska vi sticka vilken minut som helst.


Midsommarbröllop

Dagen har varit stressig, fick en lång lista på saker att handla igår. Fixade lite på kvällen och resten idag. Gjort rispåsar i natt och i morse, men nu ska allt vara klart. Håret är fixat, kläderna på och jag dricker champagne. Dagen ska bli underbar! Jag ska stå vid ingången i kyrkan och dela ut rispåsar och sen ska jag läsa:

I höga visan står skrivet:
Stark som döden är kärleken, l
idelsen obeveklig som graven.
Dess pilar är flammande eld,
en ljungande låga.
Mäktiga vatten kan inte släcka kärleken,
floder kan inte svepa bort den.

Håll tummarna för mej. Sist men inte minst Glad midsommar!!


Jimmy Choo

Godmorgon!

Sömnen fanns inte med i min värld i natt. Lika bra att gå upp tidigt då (jag  har alltså inte går upp nu).
Nu ska jag  duscha sedan upp till stan. Fixat lite annat nu på morgonen. Har blivit totalt förälskad  i Caroline af ugglas, hennes texter är fantastiska.

Läste att Jimmy Choo är HM:s nästa gästdesigner, dessa skorna är helt underbara och jag är säker på att de hade suttit som en smeck på mina fötter. En Karinskor helt enkelt!


















 


Fixa, fixa, fixa

Då var det mesta klart, jag har provat lite håruppsättningar men vet egentligen inte riktigt än. Sminket är fixat och kläderna provade. Fick gjort lite när syster å gänget va här, Sasa brasa ville mest leka och jag kände mej hemsk som inte kunde. Imorgon blir det upp tidigt för att hämta glas och handla saker.

Sleep tight!

Att planera ett bröllop

Ännu en dag  på jobb avklarad. Nu är jag ledig tills måndag och det ska bli jättehärligt. Bröllopet närmar sej med stormsteg och ikväll kommer syster, Johan, Sasa och Tuva hit. Skrev ju det igår med men då blev det inte av. Jag ska antagligen läsa en dikt i kyrkan men jag har inte fått den än och det känns som om det börjar bli dax om jag ska lära mej den.

Igår va Sveriges första match i U21 Em och den va riktigt bra, Sverige va grymma!!!!

Imorgon finns det en hel lista på saker som måste göras och som verkligen måste hinnas med,

*Måste prova hur jag ska ha håret på fredag
*Måste prova hur jag ska ha sminket
*Köpa smycken
*Köpa present
*Upp till Hörby och hjälpa till med dukning och lite annat
*Kanske träffa Lena en kort sväng

och lite annat

Nu till lite mer tråkiga nyheter. Va  verkligen säker på att jag skulle få mina skattepengar innan midsommar, varför alla mina pengar är slut. men det har inte kommit några pengar och då undrade jag givetvis varför, jo för att jag inte meddelat mitt kontonummer. Alltså blir det inga pengar innan midsommar för min del utan i augusti. De skulle varje fall skicka hem en lap där jag kunde fylla i att jag ville ha dem i förväg.

Ha en mysig kväll!!!

090616

Godmorgon!
Jag är så enormt trött hela tiden, måste vara något fel på mej. Hade kunnat sova hela dagen. Tyvärr så går ju inte det eftersom jag ska jobba, 11-17.30. Efter det ska jag träffa syster, Johan, Sasa &  Tuva för att ordna lite med bröllopet. Känns som om jag aldrig kommer att hinna. Försökte byta bort jobbet imorgon men det gick inte så bra.

Igår träffade jag ju Frida, först ett glas vin hemma hos henne sedan Debaser, mycket trevligt. De visade någon isländsk dokumentär som vi inte förstod så mycket av men som alla andra var djupt insjunkna i.

Ha en bra dag!


Sovdag

Lördagen var som sagt en aning rörig. Mamma, pappa och Saga kom med en inköpt magnet på en trälist. Vi stod i sophålet och försökte få upp nycklarna. Precis när vi höll på att ge upp säger jag: om man bara hade kunnat lyfta på locket och vips så upptäcker vi att det går och att låset bara är "prydnad". Rotade runt med en stock och listen när jag skriker där är dem. Ner med magneten och jag hade återfunnit mina nycklar.

Lördags kvällen slutade på Etagé, vilket  resulterade i att jag var helt död igår. Veckan har varit intensiv med tidiga morgnar och sena kvällar. Vaknade ett och hjärtat och jag käkade frukost innan jag somnade igen för att vakna klockan sex.
 
Nu är det snart dags för jobb, sedan ska jag träffa Frida.

Annars är veckan full med saker jag måste hinna, stressigt alltså!

Vilken start på dagen

Det här med svensexa verkar inte riktigt vara min grej. Allting började med att jag skulle ut och slänga soporna innan gänget kom. Slängde då med mina nycklar, inte så bra. Ringde jouren så de skulle skicka någon, men ingen har kommit hittills. Palle som är jättesjuk fick komma med extranyckln. Sen hör jag att alla kommer i trappuppgången, men då sitter de fast i hissen. Ringde hissmontören tre gånger, innan de kom efter 45 minuter. Vilken start. Gry ringde in Martina för att jobba för mej eftersom jag måste vänta på nyckelmannen. Det blev varje fall en snabb fruost för killarna innan de blev försenade ill nästa aktivitet.....
Hoppas resten av degen blir bättre!


....

Det är riktigt mycket nu...
Tisdagen spenderade i Trelleborg. Först stan sedan kulhuset, sa till Saga att hon blivit väldigt våglig sedan vi va där sist. Då säger en klok unge till mej, ja men jag har ju blivit stor nu och nästa gång vi kommer hit så är jag jättestor och vågar kanske allt. Så sant så sant.
Onsdagen, jobb på posten, sedan till ikea och handlade en massa och sedan hem och fixa.
Idag lite jobb och sedan bygga naglar, stan med Såfie för att hitta någon koffta/kavaj till bröllopet. Nu blir det att ordna här hemma inför helgen. Dagarna är fullsmockade och jag hinner inte hälften av det jag ska.
Mannen har fått vattenkoppor som 28- åring. Konstigt men sant.
Måste verkligen komma igång nu.

Hinner inte


Ojojoj  vad bloggen blir eftersatt, men tror inte att det är någon större kris för någon. Tiden är knapp även nu så får snabba mej.

Fredagen slutade skolan, redovisningen vart inte alls bra från min sida, men tog igen detta på after worken som pågick till klockan 3. Började på Elephanten vid fyra, sedan hem till Johan, sen till Shariff, sen till Frida & Julia och sist till Brogatan. En mycket trevlig kväll!

Lördagen va det dop för Ludvig och sedan lite kalas. Karin va rejält sliten och önskade mest att jag kunde få stanna i sängen. Kvällen spenderades hos syster med hela familjen samlade, mysigt! Fotbollen va kass.

Söndagen va jag i Danmark med föräldrarna, mysigt det med. Vi va på mässa med en massa saker. Kvällen spenderades med P.

Igår va hjärtat och jag hemma hela dagen, sov till 12 och sedan käkade vi gott, tittade på tv och bara va, härligt!

Nu har jag bråttom för ska till Sasa och Tuva hela dagen.....

Take care!

Lev med det

Äntligen, äntligen, äntligen har jag lämnat in den underbara rapporten! Bara redovisningen kvar imorgon och den har jag inte tittat på är, orkar inte, all kraft har gått ur mej. Längtar bara till ett glas vin på vår "after work" imorgon! Eller det blir förmodligen mer än ett glas, eller det blir garanterat mer än ett glas.

Jobbet idag gick inte alls bra, till att börja med varje fall. Jag va på urdåligt humör och allt gick fel. Droppen var när jag va på väg ut för att röka, skulle öppna dörren med en mer, en kaffe och mobil i händerna. Ni kan väl lista ut hur det gick, jag spillde jättevarmt kaffe över hela mej och hela köket förövrigt samtidigt som jag tappade min redan så bra fungerande mobil. När jag väl är ute sitter jag där på en stol, efter ett tag går ena stolsbenet av och jag trillar rakt in i en tegelvägg och skrapar armbågen och knölen på foten.

Lev med det!

Ikväll blev det grekisk sallad för hela slanten och nu har jag städat vardagsrum och badrum, ser dock fortfarande ut som helvetet!

Hoppas morgondagen blir bättre.

Myck, mycket i huvudet

Satt uppe länge igår och skrev, vilket resulterar i att jag är trött idag. Rapporten är ännu inte klar och jag har desperat försökt få in någon som kan jobba för mej i eftermiddag men utan resultat.

Här ser ut som om en atombomb slagit ner i hela min lägenhet och det blir inte bättre utav att jag inte hinner städa. Tänkte därför göra det i eftermiddag och jag blivit klar med rapporten, vi får helt enkelt se. Ha en bra dag!

Snabbt, snabbt.....

Hinner inte med bloggen just nu känns det som. Hinner inte med något annat heller för den delen.

Idag har jag varit hos världensbästa tjejer, Sasa Brasa och Tuva! Mys på hög nivå.

Uppsatsen tar död på mej och jag vill bara skicka in den här och nu. Imorgon blir det jobb och jag förstår inte alls varför jag sa att jag kunde när jag inte kan, eller rättare sagt hinner!

Fredag redovisning i skolan och sedan sommarlov! Härligt! Fast har insett att jag kommer sakna skolan konstigt nog. Efter skolan blir det mat och after work.

Lördag blir det dop av Ludvig (kusinbarn) och sedan får vi se vad kvällen bjuder på.

Times goes by

Har svårt att hänga med att tiden går så fort, redan den 2:a juni. Trodde att vi snabbt skulle grupparbeta idag så jag kunde komma hem å sola å plugga, men vi satt till halv  fyra och först då fick jag mat. Julia, Johanna och jag gick vrålhungriga till centralen och åt. Nu ska jag blir upphämtad av P och vi ska hem till mina föräldrar å käka.

Veckan är fullproppad som vanligt, men på fredag är det ju sommarlov!

Måste gå nu!

En bra helg

Helgen är över, men den har varit riktigt bra.

Efter en lång dag på jobbet i fredags kom jag hem till ett dukat bord, spagetti carbonara och en flaska rött! Käkade och tittade på film.

Lördagen var det äntligen möhippa för hela slanten och det blev riktigt bra. Törringe va riktigt kul och det blev dans hela kvällen tills fötterna skrek. Bilder kommer.

Söndag morgon vaknar jag hemma hos föräldrarna, redan 8. Hans, Jessica och Alvin sov också där så huset var fullt för ovanlighetens skull. Hans fixa bullar och vi hade en mysig frukost. Åkte in till stan vid 12 och P och jag gick å la oss en stund i Rörsjöparken. Kom efter ett tag på att Mff spelade kl. 5 så åkte dit och fixa biljetter. Tyvärr slutade matchen mycket orättvist, 2-2. Efter det  en enormt portion mat från stippes.

Nu grupparbete!

RSS 2.0